4ular 18 Postitatud Märts 27, 2014 Ma teadsin millegipärast, et Jeebus tuleb millegiga lagedale Ma ei viitsinud pikemalt kirjutada tegelikult. Ma elan siiski majas ja majatagant jookseb üsna avar jõgi otse linna, nii et õlle järgi saab paadiga minna Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 27, 2014 Ega ma enam ylllatada ei suuda, kõik tedavad, et ma tean Samas ma tean yht pommmm uudist, mida keegi hetkel ei tea Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Märts 27, 2014 Ega ma enam ylllatada ei suuda, kõik tedavad, et ma tean Samas ma tean yht pommmm uudist, mida keegi hetkel ei tea No näita välja... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 27, 2014 Ega ma enam ylllatada ei suuda, kõik tedavad, et ma tean Samas ma tean yht pommmm uudist, mida keegi hetkel ei tea No näita välja... vara veel teen pauguga asja, kui hakkab lekkima Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Märts 28, 2014 Juuhuu, minu kaua oodatud Futura DNA 30 mod jõudis täna kohale . Nüüd peab ootama, kuni töölt koju saab Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Märts 28, 2014 Jää imekombel "haigeks" saad ehk kiiiremini koju Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Märts 28, 2014 Juuhuu, minu kaua oodatud Futura DNA 30 mod jõudis täna kohale . Nüüd peab ootama, kuni töölt koju saab Anna teada ka, kui palju ml päevas umbes kulutad ja mitu korda akut vahetama pead. Ma ise kujutan ette, et alla 3000mAh DNA30 ei julge soetada. spezz rääkis 4-5x aku vahetusest.... Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Märts 29, 2014 Nagu signatuurist näha, siis vahepeal aasta täis saanud e-suitsuga Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 29, 2014 Nagu signatuurist näha, siis vahepeal aasta täis saanud e-suitsuga hiljaks jäid päevaga Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Märts 29, 2014 Olen siis nädala jagu uue rattaga kimanud 300km ja 2,5kg kadunud Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Märts 29, 2014 Nagu signatuurist näha, siis vahepeal aasta täis saanud e-suitsuga Õnne! Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Märts 30, 2014 Sain suveks Vision VT aurusti ilus ja sobib pliiatsitega Tänud Spezz Modid asjad jäävad puhkusele nüüd Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Märts 30, 2014 Mis mõttes nagu? Tavaliselt arenetakse vastupidi ikkagi. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Märts 30, 2014 Taandareng on ka areng Share this post Link to post Share on other sites
riiel 7 Postitatud Märts 31, 2014 Aasta vanem ja aasta ilma suitsuta Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Märts 31, 2014 Aasta vanem ja aasta ilma suitsuta Hästi kokku sätitud -- õnne! Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Märts 31, 2014 Panin Spezzile negatiivse, sest mitte keegi ei ole perfektne -- niikuinii on ikka natuke jobu ka, kuigi ma veel pole tuvastanud, mil moel. Igatahes töö käib selles suunas. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Märts 31, 2014 Panin Spezzile negatiivse, sest mitte keegi ei ole perfektne -- niikuinii on ikka natuke jobu ka, kuigi ma veel pole tuvastanud, mil moel. Igatahes töö käib selles suunas. IRW. Polegi ise sellepeale tulnud Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 31, 2014 Panin Spezzile negatiivse, sest mitte keegi ei ole perfektne -- niikuinii on ikka natuke jobu ka, kuigi ma veel pole tuvastanud, mil moel. Igatahes töö käib selles suunas. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 31, 2014 Kes soovib ennast välja elada siis võite mulle negatiivseid panna Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 31, 2014 Kes soovib ennast välja elada siis võite mulle negatiivseid panna ega jah, nii madalat feedbacki kui sul, pole kellelgi Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 31, 2014 Nüüd peaks parem olema Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Aprill 1, 2014 Sain oma G!2 kätte, päris kõva on 120w-ga ce4-st skysmoke tubakavedelikku tõmmata. Share this post Link to post Share on other sites
ka1ko 0 Postitatud Aprill 1, 2014 Liitri jagu baasi käes, päris kiirelt tuli ikka kohale. Üleüldse tuli täna päris palju pakke nagu jõulud oleks Aga krdi väiksed õhu-ja postiaugud igo-w4'l, nüüd hakka veel trelli ka ostma sellepärast Share this post Link to post Share on other sites