old 919 Postitatud Aprill 1, 2014 Sain oma G!2 kätte, päris kõva on 120w-ga ce4-st skysmoke tubakavedelikku tõmmata.Aprill või tegelt ka said kätte?.... kui jah siis jaga arvamust... pilte jne.... Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Aprill 1, 2014 No ilmselgelt on see aprill kui G!2 ce4 ha skysmoke ühes lauses on Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 2, 2014 Homme saab lõpuks ilmajaama kätte https://veeb.post.ee/eplisweb/track?bar ... 86404045CN Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud Aprill 2, 2014 Homme saab lõpuks ilmajaama kätte https://veeb.post.ee/eplisweb/track?bar ... 86404045CN opppaaa... päris kiirelt Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 2, 2014 Tegelt, hakkas kaupa saabuma, kunas Ringvaate võttegrupp käis saadet tegemas ja EP töötajad olid sunnitud ennast liigutama. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 2, 2014 Homme saab lõpuks ilmajaama kätte https://veeb.post.ee/eplisweb/track?bar ... 86404045CN opppaaa... päris kiirelt Mnjah, praegu mõtlen, et oleks võinud 3 tk. tellida kasvõi - mõni ikka leiduks, kes tahaks üleliigse ära osta Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 2, 2014 Mul oli tunne, et te tsiisasega eelmisel aastal neid ilmajaamasid lahkasite Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 2, 2014 Jaanuari algusepoolel kuskil, ma ei viitsi isegi otsida, mitmendal jaanuaril raha maksin Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Aprill 2, 2014 Jaanuari algusepoolel kuskil, ma ei viitsi isegi otsida, mitmendal jaanuaril raha maksin Ära uhkusta, ma sain sellel aastal paki kätte, millel 17track näitas Delivered (93 days). Maksmisest alates läks üle 100 päeva . Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 2, 2014 Jaanuari algusepoolel kuskil, ma ei viitsi isegi otsida, mitmendal jaanuaril raha maksin Ära uhkusta, ma sain sellel aastal paki kätte, millel 17track näitas Delivered (93 days). Maksmisest alates läks üle 100 päeva . Võimalus linki jagada: koige-pikemalt-teel-olnud-pakk-t1397.html Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 2, 2014 Homme saab lõpuks ilmajaama kätte https://veeb.post.ee/eplisweb/track?bar ... 86404045CN mu oma läheb lolliks, sise temp vaid ok. prygikasti lendab kui meelde tuleb Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 6, 2014 Keerasin Kaifarisse dual nano coili, tuli kokku 0,55 oomi. Wizard Evolved pole seni pirtsutama hakanud Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Aprill 6, 2014 Keerasin Kaifarisse dual nano coili, tuli kokku 0,55 oomi. Wizard Evolved pole seni pirtsutama hakanud Mitu w? Ja kuidas tulemus meeldib? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 6, 2014 17,3w hetkel, tundub väga hea Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Aprill 8, 2014 No ma olen ka rõõmus nüüd Sain Provari Metallic Aitähh Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Aprill 8, 2014 Ehh, naisevend tuli tequilaga ja sidrunitega külla... aikurivaim. Homme hommikul vaja veel töövestlusele kah minna... Elu on ilus! Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Aprill 9, 2014 ehh, töö sain omale ja ostsin omale preemiaks nitecore intellicharge i4 akud röömsalt laevad, õhtul saab teise satsi laadima panna Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Aprill 9, 2014 Ehh, naisevend tuli tequilaga ja sidrunitega külla... aikurivaim. Homme hommikul vaja veel töövestlusele kah minna... Elu on ilus! ehh, töö sain omale ja ostsin omale preemiaks nitecore intellicharge i4 akud röömsalt laevad, õhtul saab teise satsi laadima panna See tegi mu päeva ka rõõmsaks Tubli Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Aprill 10, 2014 Mis gaas see oli, mida pidi blow torchi sisse ostma? Mis märgistusega? Flammable hehehehehe Minu päev röömus nüüd edit: samuti teeb röömu, et naisevend hüppas 3 prae ja pitsaga meile, oli tasuta saanud 2 praadi ja pitsa selleeest, et eelmine kord unustati pihvid ja viinerid juurde panna... Ainuke praad, mille eest maksma pidi, selle maksis ka üks sõber kinni... niiet.... ärge õelge, et tasuta lõunaid pole olemas Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 11, 2014 Täna on reede ja tööpäev läbi Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Aprill 11, 2014 +1 Sent from my GT-I9195 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
ka1ko 0 Postitatud Aprill 11, 2014 FT ja Poola saidilt ostetud Nemesised jõudsid kohale. Esimene subohm ka tehtud IGO-W4 .5 ohm, mõnuuus Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 11, 2014 puhkus algas Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Aprill 12, 2014 Keerasin piibu sisse 1,1 oomise coili...no küll on hea. Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Aprill 12, 2014 ajasin täna grilli maal välja sai ka ostetud 5kg liha mis mõnusalt jõhkras tuules ja külmas sai ära tehtud ja söödud .Sai ka peale libistatud sassi ,peaks mainima et kuradi hea oli . Share this post Link to post Share on other sites