enrix 0 Postitatud Aprill 18, 2014 Keegi homme Kiltsile ka aurutama läheb? Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Aprill 18, 2014 VÄIKE mõte on, aga asi veel arutlusel. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 19, 2014 Käisin raftingul, best ever 16 km Sai korra ikka korralikult ümber käidud, tyr kui lahe rsk, käsi sõudmisest valus, aga igat seni väärt. Asukoht ja vaated ikka wow. Share this post Link to post Share on other sites
Tanel Sihver 0 Postitatud Aprill 20, 2014 Ilmad nii head olnud, et saab ka teiste hobidega tegeleda. Väike video ka. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 20, 2014 Olen ise kah mõelnud kas kopteri peale (paneks kaamera külge) või RC laevale. Aga kui naine ütleb, et tahab uusi kingi ja lapsed (mängu) hobust, siis jääb mulle vaid unistus Ehk tulevikus. Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Aprill 20, 2014 see kopterivärk minujaoks polegi nii huvitav. kopteril patakad 3-5 minutiga tühjad, kui kaamera ka veel küljes, siis veel kiiremini. Ja niipisike kaamera, mida kopter jaksaks vedada on kas kehva kvaliteediga või roppkallis. Paadimõte mul endal lapsest peale. vanasti sai juba penoplastist ja mikromootoritest ja pudelikorkidest igast aluseid Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Aprill 20, 2014 Laeval peaks olema ka kandevõimsust rohkem. Video stream n. läparisse või tahvlisse ja IR´iga lahingut pidama Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Aprill 20, 2014 Laeval peaks olema ka kandevõimsust rohkem. Video stream n. läparisse või tahvlisse ja IR´iga lahingut pidama Kurat, nii kevadine ilm ja siis selline jutt kah veel... Peab uut hobi tõesti hakkama üles võtma? Raha niigi tahab igalepoole ära kaduda.... Share this post Link to post Share on other sites
Tanel Sihver 0 Postitatud Aprill 20, 2014 Nu too kopter jaksaks üheaseritellise punktist A punkti B ära viia küll Sent from my SM-G900F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 20, 2014 Mnjaa, peaks enda quadid ka välja otsima ja akud ära laadima Ilm täna sigakena. Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Aprill 20, 2014 Kokkuvõtteks saab õelda, et Mehed ei kasva kunagi suureks, lapsemeelsus säilib, mängasjad muutuvad kallimaks! Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Aprill 20, 2014 Nii on. Mul tuli hoopis ilusa ilmaga cabrioleti isu. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 21, 2014 Kell on 8 hommikul, hetkel vaid 26c Paari h pärast 31 ja tundub nagu 39c Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Aprill 22, 2014 Poolest päevast sai vedelik otsa ja piinlesin nii et jube isegi korraks vaatasin analoogi poole aga õnneks suutsin ei õelda. Tellisin Spezzilt siis vedelikud ära ja ei jõudnud oodata kuni kell piisavalt palju saaks ja helistasin talle, aga kurjam ta oli tööl. Piinlesin edasi kuni praeguseni ja NÜÜD Spezz you make my day!!! Sain asjad kätte ja süda rahul. Sorry et sind täna suht varakuld tüütasin. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 22, 2014 Poolest päevast sai vedelik otsa ja piinlesin nii et jube isegi korraks vaatasin analoogi poole aga õnneks suutsin ei õelda. Tellisin Spezzilt siis vedelikud ära ja ei jõudnud oodata kuni kell piisavalt palju saaks ja helistasin talle, aga kurjam ta oli tööl. Piinlesin edasi kuni praeguseni ja NÜÜD Spezz you make my day!!! Sain asjad kätte ja süda rahul. Sorry et sind täna suht varakuld tüütasin. Ei ole hullu, lihtsalt tööl ei saa sellega tegeleda Ja tubli, et analoogi ei proovinud - ehkki see oleks nagunii üsna kohutavalt maitsenud -- 22 Apr 2014 20:34 -- http://valimised.err.ee/v/euro_2014/kan ... 0005515ebf Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Aprill 22, 2014 http://valimised.err.ee/v/euro_2014/kan ... 0005515ebf Väga selge silmavaatega tädi ... minul valik tehtud. Tänud Spezz Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Aprill 22, 2014 http://valimised.err.ee/v/euro_2014/kan ... 0005515ebf Tulin siia, et rõõmustada selle üle, et olen leidnud nüüd ühe vee lõpuks, mis mulle päriselt meeldib ja tõmban mõnuga...nägin Spezzi linki...ma loobun...ma ütlen inimkonnast lahti Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Aprill 22, 2014 Kas mõni e-auru ka mainib.. lubab toetada? Sa spezz niigunii suurest igavusest kõik need videod läbi vaadanud.. kanna ette . Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 22, 2014 Kas mõni e-auru ka mainib.. lubab toetada? Sa spezz niigunii suurest igavusest kõik need videod läbi vaadanud.. kanna ette .Õnneks/kahjuks on see ainus, mida vaatasin Share this post Link to post Share on other sites
Pauliinc 1 Postitatud Aprill 24, 2014 Nädal aega analoogita teeb tuju heaks.. õnneks pole kordagi isutanud ka Täna korra tekkis paanika kui mõlemad akud tühjaks olid saanud, aga õnneks oli mehkal evic taskus, mis päästis murdumisest.. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 24, 2014 Tubli töö Mine võta prooviks üks mahv analoogi ja saad kohe maitsest aru, mis jälkus see on Ise kunagi puht huvi pärast proovisin - väga kohutav ikka oli. Share this post Link to post Share on other sites
Pauliinc 1 Postitatud Aprill 24, 2014 Ma ei taha Mulle juba hakkab see hais kohutavalt vastu kui unemployer kõrval peaks suitsetama või siis kohe peale suitsu autosse tuleb istub koos selle analoogi aroomiga Btw Spezz, suured tänud sulle, et oled aidanud meid sellel "raskel" teekonnal "püha tõeni", mis ühel meist on veidi kergemini läinud kui teisel Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 24, 2014 Ma ei taha Mulle juba hakkab see hais kohutavalt vastu kui unemployer kõrval peaks suitsetama või siis kohe peale suitsu autosse tuleb istub koos selle analoogi aroomiga Btw Spezz, suured tänud sulle, et oled aidanud meid sellel "raskel" teekonnal "püha tõeni", mis ühel meist on veidi kergemini läinud kui teisel Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Aprill 24, 2014 Kuradi spezzi kiitmist on ka kõik teemad täis Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Aprill 24, 2014 Kuradi spezzi kiitmist on ka kõik teemad täis Ei ole väga ka midagi imestada, mis seal salata. Head vanad ituvadki kiituste huniku otsas Share this post Link to post Share on other sites