reinolen 178 Postitatud Juuni 19, 2014 Maandusin bulgaarias, lennukis mahvisin istekohalt, kuid suutsin korra squape lekkima ajada, kuid kadus kiiresti, samuti kui panin modi ja squape tagurpidi sinna kummist asjade vahele siis see ka aitas lekkimist tagasi hoida Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Juuni 19, 2014 FB kukkus maha Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 21, 2014 http://you.regettingold.com/ Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuni 21, 2014 1182 lehel oli ka kunagi miskit sellist. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 21, 2014 F1 kvalifikatsioon hakkab, SkyF1 normaalse kvaliteediga striim toimib: acestream://1cf4ec74c17f7ee69e8f8b3efe6718199470e21f Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 21, 2014 mersud tegid asja põnevaks Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 21, 2014 Wow @ aktuaalne kaamera hetkel. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 21, 2014 Mis AKs? Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 21, 2014 Wow @ aktuaalne kaamera hetkel. mis minutist ma sind või e-suitsu teemat näen? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 21, 2014 Ei kumbagi, oli kummaline näha Jose Manuel Barroso't Ak stuudios vestlemas ja osaliselt ka jalka ja Eesti muusika teemadel Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Juuni 22, 2014 Mind teeb rõõmsaks see, et Poolas sai IGAST bensukast, keskusest, putkast osta mahlasi. Kuhjasin kokku Liqueeni ja Best Quality mahlu, varsti testin....kui julgen Ahjaa ja speedway bensukatest saab hea hinnaga iPhone'e ... vähe tõmmumate kujude käest Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Juuni 22, 2014 Mind teeb rõõmsaks see, et Poolas sai IGAST bensukast, keskusest, putkast osta mahlasi. Kuhjasin kokku Liqueeni ja Best Quality mahlu, varsti testin....kui julgen Ahjaa ja speedway bensukatest saab hea hinnaga iPhone'e ... vähe tõmmumate kujude käest No poola on ju ekvaatori poole rohkem, eks nad juba päevitanud Aga muidu kena trippi! Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuni 22, 2014 Mis sa seal Poolas teed, pidid ju saksa lendama ja sealt autu võtma või tulida saksast poola mahla järgi. Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Juuni 22, 2014 Riias otsustasime, et võtame sealt hoopis auto ja lähme ikkagi läbi Poola Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 23, 2014 pean jaanipäeva Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Juuni 27, 2014 pean jaanipäeva Sent from my MI 2A using Tapatalk Nice, meil samas stiilis suht Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Juuli 1, 2014 Mõnus olemine, telekast tuleb jalka, tinistan napoleoni veini ja kerge sumin hakkab pähe tekkima Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 2, 2014 Sain eile 3 uut akut läpaka aku seest, kõik töötavad mul nüüd tuju kohe hea, siukesed akud siis, nagu evicul kaasas olid vist Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Juuli 2, 2014 Joppas . Mul hea tuju sest suutsin täna oma läpaka täiesti juppideks võtta, ära puhastada tolmust ja isegi uuesti kokku panna. Elagu YouTube Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Juuli 2, 2014 Joppas . Mul hea tuju sest suutsin täna oma läpaka täiesti juppideks võtta, ära puhastada tolmust ja isegi uuesti kokku panna. Elagu YouTube mitu kruvi alles jäi? Aga olen õnnelik, et sain hana modil sisu välja vahetatud.. ja töötab isegi Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Juuli 2, 2014 Joppas . Mul hea tuju sest suutsin täna oma läpaka täiesti juppideks võtta, ära puhastada tolmust ja isegi uuesti kokku panna. Elagu YouTube mitu kruvi alles jäi? Aga olen õnnelik, et sain hana modil sisu välja vahetatud.. ja töötab isegi Ma paar nädalat tagasi tegin ka arvuti suurpuhastust, ja jäi üle mingi 4 kruvi ja ei nuputanud enam välja kuhu need keeramatta jäid. Ptui ptui siiavaani töötab nagu loom. Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud Juuli 15, 2014 Saingi aastakese täis nüüd ilma sigaretita No ok, ühe keerasin ja tõmbasin jaanuaris, aga muidu patust prii. Foorum aitas tublisti kaasa infiga (õlut) 2 Kirp and Comp reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Juuli 15, 2014 Saingi aastakese täis nüüd ilma sigaretita No ok, ühe keerasin ja tõmbasin jaanuaris, aga muidu patust prii. Foorum aitas tublisti kaasa infiga (õlut) tubli! Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Juuli 16, 2014 Statoilis märkasime täna Liqua mahlasi letil ;P Share this post Link to post Share on other sites
kaarel 7 Postitatud Juuli 16, 2014 Statoilis märkasime täna Liqua mahlasi letil ;P Palju nende eest küsiti seal ? Share this post Link to post Share on other sites