jeesus188 438 Postitatud August 1, 2014 Jap, 15. Juuli pakid saabusid täna. 17 saadetud ft pakkist pole haisugi Share this post Link to post Share on other sites
seeron 0 Postitatud August 1, 2014 22 saadetud jõudis ka täna Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 1, 2014 mul oli pakis yx paksuke ego aku, välja igatahes singapurist läks Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud August 3, 2014 Homme üle pika aja tööle tagasi. Päris hea tunne lausa Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 3, 2014 ma ylehomme tööle, aga see pole õige teema Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud August 3, 2014 Ma sain hääle tagasi kuid need krt antibiootikumid võtsid pasa lahti Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 3, 2014 Ma sain hääle tagasi kuid need krt antibiootikumid võtsid pasa lahti loperamiid, enterol Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud August 3, 2014 Ma sain hääle tagasi kuid need krt antibiootikumid võtsid pasa lahti kindel et mitte paar tilka nikotiini ei joonud? Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud August 4, 2014 Kindel, kuna hääl oli ära siis pahvisin nullist eukalüpti. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 5, 2014 17 saadetud ft pakkist pole haisugi juhuuu, saab täna kätte Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 5, 2014 Viimane aeg igale täiskasvanud pereliikmele FB konto teha! Eurooplased koonduvad kohtulahingusse Facebooki vastu: 500 eurot igale liitunud kasutajale http://majandus24.postimees.ee/2877873/eurooplased-koonduvad-kohtulahingusse-facebooki-vastu Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud August 20, 2014 Sain täna pihta mida tähendab "more is less". RDA toimetab ilusti ja tuju kuidagi parem Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud August 20, 2014 Ilusat taasiseseisvumispäeva kõigile! Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud August 21, 2014 24. juulil tellitud IPV2 jõudmine sorteerimiskeskusesse tekitab kahetisi tundeid. UK-st nagu liiga kaua aga samas saan ilmselt homme oma esimese mõistliku võimsusega reguleeritava seadme, see teeb päeva päikeseliseks küll. Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud August 22, 2014 tellisid juba nn "vana" mudeli IPV3 ei jõua nendega võidu ikka joosta Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 22, 2014 ma olin pikka aega kahe vahel, ipv või sigelei 50w, otsustasin sigelei kasuks, kuigi mõlemal sama kiip sees Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud August 22, 2014 Jaa, juba tahaks 100w seadet. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud August 22, 2014 Jaa, juba tahaks 100w seadet. Ostan sult selle vana 50w-se siis kahe kümbiga ära Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 22, 2014 ma arvan, et 50w on okei, mida krdit sa 100W peaksid tegema hakkama okei, tõesti on erinevad inimesed ja soovid, kuid ma olen ise kindel, et 50w proovin paar korda ja siis rohkem sinna ülesse ei roni , popsutan oma 15Wga edasi Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud August 22, 2014 ma arvan, et 50w on okei, mida krdit sa 100W peaksid tegema hakkama okei, tõesti on erinevad inimesed ja soovid, kuid ma olen ise kindel, et 50w proovin paar korda ja siis rohkem sinna ülesse ei roni , popsutan oma 15Wga edasi Njah ma olen ka siuke natuke hull vaper .... ~35W peal igapäevaselt ... olen ka palju kõrgemat proovinud ja asi läheb liiga kuumaks ja kuivaks. 40W ja sealt üles on natuke paremaid atomaizereid vaja .... mitme kambriga vms.. et kuumust alla saada. See on minu arvamus. Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud September 24, 2014 Täitus täna 6 kuud ilma tavasuitsuta Pole kordagi olnud isegi mitte mõtet, et uuesti alustada. 1 maarjos reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud September 24, 2014 . 2 renxnrj and Kirp reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud September 24, 2014 Tubli,auruta aga edasi. 1 renxnrj reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Lohh 24 Postitatud September 30, 2014 Oh sa tuhat ja tuline!Ma olin kui pimedusega löödud enne drip-tipe. Kayfun hingab nüüd hoopis vabamalt.Lisaks sain Nemesise ning kick'i kätte, Magma RDAst rääkimata. Nemesist annab ikka paika keerata-sättida aga IClear 30Si paneb oma airflow controlleriga palju vabamalt hingama kui Vamo seda teha suudab (510 keerme kaudu võtab õhku ju).Magma RDAst ei räägigi, tsiteerides klassikat siis walci Papa Smurfi mekk on nüüd: "Õige magus." (Kevadest, Toots ja Kiir Lati Pac'i pudeli kallal.) Mõne mahvi tegin, värskelt keeratud 1,2 oomise mähisega, läks likku tagasi, õli mekk oli man. See uus jupstükk vajab harjutamist veel.Projektiautole sain esi-taga klaasid kah ette, viimati omas ta neid poole kümnendi eest. Share this post Link to post Share on other sites