jeesus188 438 Postitatud Oktoober 1, 2014 Tuldi katsikutele, kingiti auto Säästukas, aga vana 16 aastat vana rondiga ei anna võrrelda Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Oktoober 1, 2014 Tuldi katsikutele, kingiti auto Säästukas, aga vana 16 aastat vana rondiga ei anna võrrelda No nüüd on sul aint load puudu? ... või hoiad pojale saab ennem load? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 1, 2014 Autopassis olen kasutajana kirjas Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Oktoober 1, 2014 Autopassis olen kasutajana kirjas Siis pole lubasid vaja? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 1, 2014 Lube pole, ilma enam ei sõida, korra sai proovitud (esimest korda!) 200m, arve tuli 10500 eeku Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Oktoober 1, 2014 Lube pole, ilma enam ei sõida, korra sai proovitud (esimest korda!) 200m, arve tuli 10500 eeku Sulle seda va õnnekest on ikka jagatud Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 1, 2014 Ära sa räägi, seda "õnnekest" on mul raamatu jagu Aga see ainuke, mis oli nagu seaduse vastane Ai krt yx oli veel 14..15 aastaselt kõndisime rahvaga yle turuplatsi õllepudelid käes ja siis.....4 poolt autot lendasid peale, millest 2 olid vaid mendi värvi. Topiti 4-5 vitaarasse ja menti. Krd kahju oli toolse põhjast, mida pidi kraanikausist alla valama. Samas uurija läks ennem just lõunale ja me jõime mendis õllet Sain 280 krooni trahvi, välja sain mendis, läksin panka ja maksin 5 min hiljem trahvi ära lol Aga haarang oli võimas, ca10 inimest vaeseid alaealisi ahistamas PS: õllepudel sai avatud 2 min enne haarangut, 1 lonksu sai vaid võtta irw Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Oktoober 1, 2014 puhas oskamatus Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 1, 2014 puhas oskamatus mis suhtes? ega keegi midagi ka ei varjanud.......õllepudel oli ju käes soome porod, oh soome porod Share this post Link to post Share on other sites
Lohh 24 Postitatud Oktoober 1, 2014 No sweat Jeesus. Esinesin aasta eest JAWAga nii hästi et meetri hinnaks tuli 13 rubla ja 12 kopikat. Vahemaa 100 meetrit. Väga ei ärple aga ükski Veyroni või Hayabusa-vana ei kuluta nii palju ühe meetri peale. 1 militar reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 1, 2014 pm mu autosõit oli kallim kui bagdadis kopteritaksoga lennujaama lennata, km hind Lohh sulle maksti, ma pidin maksma! miks ma peaks rahunema, kui ma rõõmus olen? see hoiatuspoint oli kyll vale mätta pihta Share this post Link to post Share on other sites
Lohh 24 Postitatud Oktoober 1, 2014 Võibolla väljendan ennast liiga keeruliselt antud foorumi jaoks? Mina ei trahvinud miilitsaekipaaži, nemad ikka trahvisid mind! Jutu mõte oli see et 100 meetrit idabloki-võrriga sõitu ja 20500+ krooni trahvi. Välja vast oskasid ka seda lugeda et väga ei ärple sellega aga hüperbaigi-automehed sõidavad odavamalt... Kas nüüd on piisavalt lahti seletatud?Päikeseliseks teeb meele see et viimane osa trahvist on maksta ja järgmine nädal kolin Edgargradist kodumaale looduse keskele ää. Betoondžungi asendab mets ja lennukoridori linnulaul Viivuks jään igatsema vast toimivat ütra-võrku ja lõbulinnukesi. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 2, 2014 Ilus päev täna Puudu vaid 30c sooja 2 Scuall and reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Toose 1 Postitatud Oktoober 4, 2014 Sain mõrrast üle pika aja angerja kätte. Päev sai kohe tehtud. Share this post Link to post Share on other sites
Tanel Sihver 0 Postitatud Oktoober 4, 2014 Nautisin täna ilusat sügisilma Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Oktoober 5, 2014 Seekord sai see küll naisele kingituseks tehtud, aga sai jälle väikelennukiga lendamas käidud.... see on ikka lahe kogemus ~400m kõrgusel Eesti kohal tiirutada, vaade on palju detailsem kui delfi aerofotod Share this post Link to post Share on other sites
maarjos 37 Postitatud Oktoober 5, 2014 Kaua lend kestis? Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Oktoober 5, 2014 Tund aega olime õhus Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Oktoober 5, 2014 Eilsest pohmakast pole täna jälgegi Proosit! Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Oktoober 10, 2014 Tegin piibule 1,3 oomise setupi japside vatiga, no siga hea kukkus välja . Liqua virsiku mahl on ka üle prahi Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Oktoober 10, 2014 Piip otse akult? Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Oktoober 10, 2014 Otse jah, mehhaaniline. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Oktoober 23, 2014 Wow, niklist coil keeratud ja .. amazing DNA40 anna esimese hooga korralikult watte peale ja aur saabub hetkega. Maitse ka oluliselt stabiilsem esimese hooga. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Oktoober 23, 2014 Wow, niklist coil keeratud ja .. amazing DNA40 anna esimese hooga korralikult watte peale ja aur saabub hetkega. Maitse ka oluliselt stabiilsem esimese hooga. more ..... Share this post Link to post Share on other sites