Spezz 467 Postitatud Oktoober 23, 2014 Üks Wizard ka otsa peale aidatud(enda oma endiselt laialikistuna ootel): Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Oktoober 26, 2014 Kui keegi tahab suuremas koguses traati/mahla põletama hakata: Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Oktoober 27, 2014 Muig. Kui keerata kokku 12 identset coili, siis 1ohm juures tuleb summarne kogutakistus 0,083..ohm, 2ohm per coil juures 0,1666....ohmut jne. Et nüüd see asi maakeeli ka jookseks, siis on vaja ÜÜRATUT kogust ampreid läbi loksutada sellest clearost. 3ohm coilide juures jookseb 4,5V juures 18A ja 9V juures 36A. 1ohm coilide juures vastavalt 54A ja 108A. Kui nüüd asi võimsuste keelde ümber tõlgendada, siis võimsust tuleks.... 3ohm 4,5V juures 81W 3ohm 9V juures 324W 1ohm 4,5V juures 243W 1ohm 9V juures 972W Kui nüüd spekuleerida selle istutamist DNA40 peale, siis on see isegi tehtav - 3,5V juures 12x4ohm coilidega väntab välja 10,5A ehk 36,75W. Per coil teeks see julgelt 0,875A (eeldusel, et identsed muidugi), mis tekitab muidugi küsimuse, et kas minu eluaja jooksul saab ühe coili ka leigeks Aga mechmod poistel võiks pidu olla, kui mõni aku selliseid ampreid välja pressiks oma klemmidelt üle 0,01 sekundi. Aga 972W oleks päris püss muidugi Sõbrast kindlasti parem 0,5ohm rööbiti võiks välja pressida 216A, mis on 1944W juba. Ärme siis edasi ulmeks lähe.... Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Oktoober 27, 2014 Muig. Kui keerata kokku 12 identset coili, siis 1ohm juures tuleb summarne kogutakistus 0,083..ohm, 2ohm per coil juures 0,1666....ohmut jne. Et nüüd see asi maakeeli ka jookseks, siis on vaja ÜÜRATUT kogust ampreid läbi loksutada sellest clearost. 3ohm coilide juures jookseb 4,5V juures 18A ja 9V juures 36A. 1ohm coilide juures vastavalt 54A ja 108A. Kui nüüd asi võimsuste keelde ümber tõlgendada, siis võimsust tuleks.... 3ohm 4,5V juures 81W 3ohm 9V juures 324W 1ohm 4,5V juures 243W 1ohm 9V juures 972W Kui nüüd spekuleerida selle istutamist DNA40 peale, siis on see isegi tehtav - 3,5V juures 12x4ohm coilidega väntab välja 10,5A ehk 36,75W. Per coil teeks see julgelt 0,875A (eeldusel, et identsed muidugi), mis tekitab muidugi küsimuse, et kas minu eluaja jooksul saab ühe coili ka leigeks Aga mechmod poistel võiks pidu olla, kui mõni aku selliseid ampreid välja pressiks oma klemmidelt üle 0,01 sekundi. Aga 972W oleks päris püss muidugi Sõbrast kindlasti parem 0,5ohm rööbiti võiks välja pressida 216A, mis on 1944W juba. Ärme siis edasi ulmeks lähe.... Oot-oot. Teoreetiliselt võiks selle clearo siis laelambi sisse keerata? Eriti kui lambil on dimmer ka, siis wabsee teema! Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Oktoober 27, 2014 Et teeme 2kW clearo, leiame sobiva toiteallika(olgu selleks siis kasvõi laelamp), tellime mahla tsisternautoga maja ette ja elu on lill Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Oktoober 27, 2014 Või siis nagu ma räägin endiselt - madrats ümber radika ja ämbriga muudkui mahla peale Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 28, 2014 Mu peedid jõudsid yhes tykis kohale Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Oktoober 28, 2014 Mu peedid jõudsid yhes tykis kohale Supper... Loodan ,et sobivad... Share this post Link to post Share on other sites
Toose 1 Postitatud Oktoober 31, 2014 Tulin merelt ja avastasin, et walc-i Vape of the Deadi maitseomadused on tüki paremaks muutunud kui algul. Väga toredaks muutis olemise.Tuba sai suitsuseks kohe. Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud Oktoober 31, 2014 Laed upload.ee ülesse ja siis valid bb kood koos viitega pisipildile ja kopeerid siia ja ongi olemas Share this post Link to post Share on other sites
pamp 4 Postitatud Oktoober 31, 2014 mul sai nyyd(v6i nov kusagil saab) aasta t2is aurutamisest. eks algus oli yle k2ndude, nagu ilmselt enamikul, aga nyydseks olen ise rahul & bang-for-bucks on ka justkui paika loksunud. siinne foorum on olnud v2ga heaks, suureks, v2rviliseks & muuks abiks, Teieta analoogiksin edasi v6i t6mbleks ****** otsas, ait2hh! 1 Maitsev Aur reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud November 3, 2014 Postikana tõi paki ja meeldiva üllatusena oli nänni kaasa pandud, kummikommidest kuni pastaka, kleepsude, käepaelteni välja, lisaks veel kaks tasuta konsentraati 10ml +1ml Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 3, 2014 Kes saatis? Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud November 3, 2014 http://www.123liquids.de/ foorumist leidsin viite kui maitsestajate kohta otsisin Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud November 3, 2014 http://www.123liquids.de/ foorumist leidsin viite kui maitsestajate kohta otsisin see koht annab alati nänni kaasa Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud November 3, 2014 http://www.123liquids.de/ foorumist leidsin viite kui maitsestajate kohta otsisin Kas saatmine oli tasuta?Mul nendega selline kogemus, et esimene kord oli tasuta, teisel korral aga tuli ~10 saatekulud. Alla 0,5 kg pakid mõlemad Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud November 3, 2014 nn kirjatuvi kuni 0,5kg : 6,00 €kuni 1 kg : 9,90 € UPS kuni 5kg : 15,01€ tellid üle 50€, saad tasuta Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud November 3, 2014 Alustasin ka sealt. Mingi hetk sain sitta - rohkem pole tellinud. Maitsed olid tükkis täitsa.... Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud November 4, 2014 Mis clearo sul on ? Tulin merelt ja avastasin, et walc-i Vape of the Deadi maitseomadused on tüki paremaks muutunud kui algul. Väga toredaks muutis olemise.Tuba sai suitsuseks kohe. Share this post Link to post Share on other sites
Toose 1 Postitatud November 4, 2014 Kanger aerotank akrüülist drp-tipiga, mida spezzi poest osta saab. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud November 6, 2014 Hommikine kickstart, kohvi ja piip 1 maarjos reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud November 8, 2014 Esimene keeratud coil tuli kohe välja, vähemalt enda arvates (1.5Ω) Hõõgub ilusti seest väljapoole Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud November 10, 2014 Eilne päev, 10nov oli foorumis poole aasta jooksul kõige aktiivsema külastatavusega. 2 Toose and Jaan reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Toose 1 Postitatud November 14, 2014 Sain Squape Ri kätte ja tegin esimese buildi. Pole just ilusaim ja vati kogust ei oska ka määrata veel aga ma olen õnnelik. Share this post Link to post Share on other sites