kalvi 23 Postitatud Veebruar 5, 2015 Ma olen kah kaalujälgia. Peab koguaeg jälgima, et jumala eest jälgima et vähemaks ei jääks! Muidu lõpuks selline kribu et...mis sa teed või kus sa paned... mul sama jama....arst vaatab mind sellise kriitilise pilguga koguaeg...jõulude aeg oli kah peaaegu nulliring Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud Veebruar 8, 2015 http://m.youtube.com/watch?v=F1Ib36I2WBQ Alates 6.15 1 Comp reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud Veebruar 8, 2015 Alates 6.15 Palju õnne, Tanel from Estonia Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Veebruar 9, 2015 haha, see mina ju Share this post Link to post Share on other sites
maarjos 37 Postitatud Veebruar 9, 2015 Pool aastat siis analoogi vaba Ja ühtlasi on tekkinud uus "hobi" Tänan kõiki kes on abi osutanud ja eriti SUUR tänu meie tublidele poodnikele Kindlasti jätkan. 3 reinolen, Maitsev Aur and Comp reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud Veebruar 10, 2015 terve nädalavahetuse ja eilse päeva mõtlesin, et mille kuradipärast saan kõrbemaitset. Aspire coilidega nagu ennem ei saanud, kui täna nägin, et ülevalt hakkab tihend lahti tulema paagil, siis vaatasin ka alumist ja heureka, olen suutnud raudselt kraanikausist selle alla lasta, niisiis pidi kannatama vana sony-ericsonni kõrvaklappide juhe. Esialgu ajab asja ära, ei leki ega midagi, vähemasti enam ei anna kärsakat. Share this post Link to post Share on other sites
vilistaja 81 Postitatud Veebruar 10, 2015 Fatdaddyvapesi 510 ühendused jõudsid kohale ja õnnestus kenasti Hana kloonil vahetus läbi viia. Igasugune oomide lugemise jama kadunud!! Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Veebruar 10, 2015 Vapor Flask Dna40 kloon kohal! Mina rahul! Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 11, 2015 Nädala viimane tööpäev Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 11, 2015 Ma ei tea enam suitsu paki hinda peast Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Veebruar 11, 2015 Varsti peaks aktsiisitõus mõjuma hakkama ja poes suitsuhind tõusma. Panen uue hinna kuluarvestusse ja hoian rohkem kokku Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 11, 2015 Tootenimede väljamõtlejate geniaalsusi: http://www.fasttech.com/products/1/10011985/2151701-joyelife-provic-s3-vv-variable-voltage-mod-w 1 Diezo reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Märts 5, 2015 Eile oli üks VTC5 aku lootusetult tühjas saanud. Mõtlesin, et annan auto akulaadijaga hetkeks ühe suraka, et pisut voolu sisse võtaks. Mõeldud, tehtud ja tulemuseks viskas akulaadija korra sädeme välja ja lakkas toimimast. VTC5 panin laadijasse ja laadis ilusti täis, aga tundus, et akulaadija peab uue ostma. Täna selgus, et akulaadijal läks läbi vaid kaitse. Positiivne on see kohe kahes mõttes.... kaitse oli 15A, kui see hetkega läbi põles, siis tõenäoliselt oli loll mõte üldse auto akulaadijat kasutada ja kaitsme läbipõlemine hoidis hullema ära ja teiseks see, et ei pea poodi uue akulaadija järele minema Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 5, 2015 kuidas ta lootusetult tyhjaks sai yldse? Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Märts 5, 2015 Loll lugu.... pistsin laadijasse ja läksin magama. Hommikul avastasin, et olin valet pidi laadijasse pannud. Laadijal on küll kaitse tagurpidi sissepanemise vastu, aga ju siis mingi vool sealt ikka läbi läheb ja ühest ööst piisas, et täiesti tühjaks tõmmata. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Märts 7, 2015 Ma olen rõõmus, et sa oled rõõmus. Õige, sõnu pole vajagi Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 7, 2015 Internet ei ole siin just kõige parem ja upload sai timeouti https://dl.dropboxusercontent.com/u/102699037/20150306_123658.jpg 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Märts 7, 2015 Polnd ca pool aastat õlut joonud, täna võtsin ühe, pole vigagi Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Märts 7, 2015 Polnd ca pool aastat õlut joonud, täna võtsin ühe, pole vigagi Õlu hea jah.... vaata, kui rohkem kui üks võtad, et siruli ei tõmba ennast kui pole nii kaua võtnud.... Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Märts 7, 2015 Ma targu ainult ühe ostsin. Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Märts 7, 2015 Tegin Sõudeergomeetril 1000m enda rekord aja 3.08.6 😄 Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Märts 7, 2015 Internet ei ole siin just kõige parem ja upload sai timeouti https://dl.dropboxusercontent.com/u/102699037/20150306_123658.jpg 404 on ilus number. Kas see ka õnnelikuks teeb, oleneb asjaoludest Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 8, 2015 404 on ilus number. Kas see ka õnnelikuks teeb, oleneb asjaoludest Nüüd sai paremaks Share this post Link to post Share on other sites