jeesus188 438 Postitatud Mai 9, 2015 nii me riiki kaitsetakse Ega ma sõdur pole kes 24/7 possal passib. Ma rohkem selline kontroll organ kes jälgib, et pahandust ei tehtaks ja karvupidi kokku ei mindaks. Seda saab ka edukalt horisontaalis teha kus on kontrollid kes kontrollivad kontrolle? oleks siis selfi, aga ei te seal pildistat 1teist Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Mai 9, 2015 kus on kontrollid kes kontrollivad kontrolle? oleks siis selfi, aga ei te seal pildistat 1teist See kontroll, kes kontrollib kontrolle, on ilmselgelt ju sama isik kes teeb pilti.... Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Mai 9, 2015 Mind pole vaja kontrollida ja tänapäeva telefuunid pildistavad ise nipsu peale Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 9, 2015 Saun on mõnuuuuus Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Mai 9, 2015 On on, mina saan oma sauna täna öösel siit https://www.dropbox.com/sc/5gu018lml5wr2n3/AADsTHwmakwHI3deLKBzVRznavähe jahe on aga mis sõjaajal teha. 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 9, 2015 See kontroll, kes kontrollib kontrolle, on ilmselgelt ju sama isik kes teeb pilti.... Android teeb pildi ka siis kui on vastavalt seadistatud ja "smile" või "cheese" ütled Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 9, 2015 Smile Krt ei töödanud Tegelt mul siuke asi Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 9, 2015 Häälkäsklused peavad olema süsteemipõhiselt lubatud ja kaamera appis ka "Voice control" sisse lülitatud Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 9, 2015 Android teeb pildi ka siis kui on vastavalt seadistatud ja "smile" või "cheese" ütled tal pole nii uut droidi , vähemalt mind kylastades Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Mai 10, 2015 Ah mis sa ka tead. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 10, 2015 Ok, f1 hakkab Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Mai 10, 2015 F1= kaitse käsigranaat? 1 Scuall reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Mai 13, 2015 Ma olen tõsiselt õnnelik, et saime koos ühe asja (küsitluse) valmis tehtud ... järgmine samm on plakatitega mäe otsa minemine. Ühtsuses peitub jõud 8 vandura, kivi3, Comp and 5 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 27, 2015 2 aastat ja 2 päeva E-suitsu pääl 1 Maitsev Aur reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Mai 27, 2015 Kell 13:23 (punane joon 15:00) andsin ära lõputöö....hea seegi. Nüüd kaitsmislainele 4 renxnrj, Comp, vikat and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuni 10, 2015 olen pühapäevast saadik 0 vedelikku teinud. nikotiiniga vedelik sai otsa. vahet erilist ei tunne, saabki otsa vist see nikotiinisõltuvus nüüd vaja sellest kuradi imemisharjumusest lahti saada ja voila 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Juuni 12, 2015 Fuck yeah, TEHTUD!!!! Täna on koomaralli. Ma ei söönud ka enne kaitsmise lõppu, isegi juua unustasin....aga TEHTUUUUUUD 8 Spezz, e-smoker, reinolen and 5 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 12, 2015 Fuck yeah, TEHTUD!!!! Täna on koomaralli. Ma ei söönud ka enne kaitsmise lõppu, isegi juua unustasin....aga TEHTUUUUUUD Õnne Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Juuni 22, 2015 Paber käes. Võib panna LIKE 7 Kirp, tihlavoss, rahulik and 4 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuni 24, 2015 Paber käes. Võib panna LIKE Paneme siis LIKE Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Juuni 24, 2015 Old, mis lammutad siin varahommikul? Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuni 24, 2015 Vaatan loen teemasid ja räägin kaasa kus midagi "tarka" öelda oskan. Kõik magavad katsuks midagi tarka teha Share this post Link to post Share on other sites
Zirkel 13 Postitatud Juuli 5, 2015 Tänak Ja Mölder @ Poola Fuck WV 1 old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Juuli 8, 2015 Android 5.1.1 uuendus tuli Share this post Link to post Share on other sites
rahulik 63 Postitatud Juuli 10, 2015 Keegi hea inimene oli mulle töö juurde eile toonud survival APE REVOLUTION vedeliku. Kahjuks ei oska isegi arvata kes oli see inimene ,aga tänud igaljuhul ja vedelik on päris maitsev Share this post Link to post Share on other sites