reinolen 178 Postitatud August 7, 2015 Siis tõesti sitt klearo, sest 40kraadi juures peaks ka täispauk VG vedelik olema iga clearo jaoks täitsa tarbitav ju....Lemo2 ja kanger mini, mõlemad nusperdavad... aga kuidagi saab hakkama, vedelik nagu vesi, 70vg Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud August 7, 2015 Lemo2 ja kanger mini, mõlemad nusperdavad... aga kuidagi saab hakkama, vedelik nagu vesi, 70vg No kurja, mul kuu aega tagasi samade temperatuuride juures polnud clearodega muud probleemi, kui mägedes sõites rõhuvahedest tingitud lekkimised. Muidugi mu vedelikud ka 50/50 VG/PG suhtega, aga see ei muuda pointi. Ju sa ikka midagi ise valesti teinud Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 7, 2015 Mul pisike karbike, rein vist nägi. Seal vähemalt 100 coili jaoks tavaari, kida krt sa nii vähe traati ja vatti võtsid kaasa? Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud August 7, 2015 Mul pisike karbike, rein vist nägi. Seal vähemalt 100 coili jaoks tavaari, kida krt sa nii vähe traati ja vatti võtsid kaasa? Mul läbipaistev kilekott + vanakooli kruvikate-tangide komplekt selleks. Ka ca 50...150 coili vabalt. =) Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 7, 2015 Täna on rahvusvaheline õllepäev Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 7, 2015 Nüüd korras vast Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud August 7, 2015 Nüüd korras vast Mis tegid siis? Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud August 7, 2015 Ma just tahtsin soovitada, et äkki teed coili takistusele nö reseti ehk paned uuesti baastakistuse paika. Äkki tegid seda Eestis külma ilmaga ja nüüd +40 kraadi juures tekib sellega probleeme? Mis modiga sul see oli muide? Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 7, 2015 Vähem ringe coilile ja õhemalt vatti, töötab, bulgaarias tegusõna kordi 3 tk ja muutsin takistust aga ei toiminud, nüüd sain igatahes tööle Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud August 12, 2015 Rõõmustame selle üle, et ca nädal aega on olnud täitsa ilusat suve --- vahelduseks sitale suusa ilmale Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud August 12, 2015 Natuke higi ja pisaraid ning vana arm on taas elus. Uus klaas saabus FT'st Squape R kloonile Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 14, 2015 uus telefon tegi päikseliseks Lisaks nädal puhkus homsest (osa läheb vinguviiulisse, sest sitt suussailm tulekul ) 1 rahulik reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud August 14, 2015 uus telefon tegi päikseliseks Lisaks nädal puhkus homsest (osa läheb vinguviiulisse, sest sitt suussailm tulekul ) Mis telefon see peab olema, mis päeva päikeseliseks teeb? Ostaks ka Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 14, 2015 Mis telefon see peab olema, mis päeva päikeseliseks teeb? Ostaks kaVõttis 3310 hiinast Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud August 14, 2015 Võttis 3310 hiinast Me võtsime lastele 3220'id . 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 14, 2015 Mis telefon see peab olema, mis päeva päikeseliseks teeb? Ostaks ka Simsang 6 Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud August 14, 2015 Avati viimsi keskus, lõpuks ka mõni suurem pood kodulähedal Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud August 14, 2015 Avati viimsi keskus, lõpuks ka mõni suurem pood kodulähedal Minuarust seal viimsis aind poed ongi, iga ringtee ja ristmiku juures. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud August 14, 2015 Minuarust seal viimsis aind poed ongi, iga ringtee ja ristmiku juures. +1 Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud August 14, 2015 Minuarust seal viimsis aind poed ongi, iga ringtee ja ristmiku juures. Seda küll, aga tekkis juurde juustupood kus ma ka päris tihti klient, hesburger ja subway kui kokata ei viitsi ja baby back kui palgapäeval rahaga midagi teha pole Share this post Link to post Share on other sites
Trancefly 31 Postitatud August 15, 2015 Avati viimsi keskus, lõpuks ka mõni suurem pood kodulähedalKäisin ka, hea mõnus pirakas. Nüüd ainult load tegema sest viimsi vahemaad Ps: spezz tee pesa sinna pliis, viimsis jõukas raffas, püsid vee peal. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud August 15, 2015 Käisin ka, hea mõnus pirakas. Nüüd ainult load tegema sest viimsi vahemaad Ei saa halligi aru. Ega see Eestis ainuke kaubakeskus ole, kui Viimsi kaugeks jääb, siis ei pea ju ilmtingimata seal käima. 3 reinolen, vapesquad and Siim1989 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 16, 2015 Käisin rakveres spinningut ja lante ostmas, 37e kokku ja visati 30e eest veel manti kaasa, hää müüja Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 16, 2015 siin ei ole kala Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 16, 2015 siin ei ole kalaUljastesse proovima, kunagi sealt ühe väikse sain landiga Share this post Link to post Share on other sites