fronius 28 Postitatud August 24, 2015 15 koht laupäeval tuli 3 Maitsev Aur, Jaan and vikat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud August 25, 2015 Velocity RDA Hiinast kohal, yey, nüüd vaja ära puhstada ja coil ehitada. Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud August 28, 2015 IPV 4S saabus. Läheb aurutamiseks. Kogenumad võivad kogemusi jagada, milliste setingutega ja milliste traatidega rda-d kasutate? Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 28, 2015 IPV 4S saabus. Läheb aurutamiseks. Kogenumad võivad kogemusi jagada, milliste setingutega ja milliste traatidega rda-d kasutate?420F 20J, subtank mini koos nikkli coiliga, mille takistus sõltub siis keeramisest, enamvähem nii 0.11-0.15 vahel Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud August 29, 2015 Mul on nii hea meel, et eesti majandus perse lendab. Selle tähistamiseks ehe näide - eestist saab tammevaadi kätte 100+ eur. Poolast alates 60eur ja ameerikast tuleb koos transpordiga hinnad alates 65...70eur ja üles (vaat ise alates 45eur). Ei saa nagu eesti ja ameerika palkasid ka nagu võrrelda. Hea baananivabariik ikka. Ühe vaadi müügiga peab rikkaks saama Edu neile igastähes, mina saadan oma raha küll mujale. 1 Scuall reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud August 29, 2015 Eriti hästi siis Ameerikast saadud, sealtkandist transport reeglina suht kirves Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud August 29, 2015 Eriti hästi siis Ameerikast saadud, sealtkandist transport reeglina suht kirves http://www.ebay.com/itm/1-Liter-American-Oak-Barrel-for-Aging-Wine-Spirits-or-Beer-/151700806232?hash=item2352129a58#shpCntId Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud August 29, 2015 Hm, mulle meenub, et mul emal on samasugune asi kuskil olemas. Kui järgmine kord näen teda siis küsin üle - päris kindlasti ei kasuta ta seda Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud August 29, 2015 Hm, mulle meenub, et mul emal on samasugune asi kuskil olemas. Kui järgmine kord näen teda siis küsin üle - päris kindlasti ei kasuta ta seda Vohh Ma ilmselt ameerikast ei hakka tellima. See poola firma tundub päris mõistlik ja samuti hinnad. 1-3L vaadid on orienteeruvalt 50...55eur + transport eesti on 10eur 10kg ja kuni 30kg on 15eur. Aga eesti puumeistrid võivad oma vaadid sinna samusesse suruda ja jättagi laagerduma Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 3, 2015 5 rohe, vilistaja, e-kodanik and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 4, 2015 panin yhele kasutajale negatiivse kuna see oli ot, siis võib selle aasta pärast kustutada, sest ma vaidlustan iga mõttekoja otsuse Share this post Link to post Share on other sites
RaghzaVapes 13 Postitatud September 7, 2015 2 päeva Zephyrusega tossutanud. 0.3 ohm tehasecoil veel sees ja 40-45W peal ikka ära ütlemata naeruväärne maitse- ja aurukogus Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud September 7, 2015 IPV D2 ootab mind postkontoris Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud September 7, 2015 IPV D2 ootab mind postkontoris Sama siin Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 8, 2015 mu Smok TFV4 jõudis hollandisse esmaspäevaks peaks käes olema Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 8, 2015 mu Smok TFV4 jõudis hollandisse esmaspäevaks peaks käes olema Kas selle peab ostma et moes olla jälle ? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 8, 2015 nõup, sel on 4 korda suuremad mahlakanalid kui lemo2-l 1 rahulik reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud September 8, 2015 nõup, sel on 4 korda suuremad mahlakanalid kui lemo2-l See ise ka 4x suurem kui Lemo2 Ilge jurakas on. Tehasecoilide võrdlus - pilt pole minu oma, aga kõrval tunduvad olevat ego one'i ja subtanki coilid. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 9, 2015 eks paista Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud September 10, 2015 Telefon kohal 1 tripp reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud September 10, 2015 Rõõmustan, et subtankil komplektis asendusklaas olemas, õige valusalt sai täna õppetunni, et vaata kuhu sa oma pläru paned. Share this post Link to post Share on other sites
RaghzaVapes 13 Postitatud September 10, 2015 Telefon kohal R7? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 10, 2015 rein, oppa Share this post Link to post Share on other sites