vandura 49 Postitatud Detsember 13, 2015 ilus päev täna,suitsuvaba 777 päeva ja taxi kutsung nr.7 2 kalajala and old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kasutaja666 17 Postitatud Detsember 13, 2015 26.11 FT-st shippitud uwell crown oli reede hommikul käes Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud Detsember 15, 2015 Olen väga väga positiivselt üllatunud Sense Herakles Hydra võimekusest. Pisike top fill tank, mis annab välja võrratut maitset. Kinnise õhuvõtuga sobib suurepäraselt mouth to lung tõmbamiseks ja lahtise avaga saab ka otsekopsu väga edukalt tõmmata. Hetkel kanthal 1,8 coil sees ja 30W on pilved üle keskmise. Komplektis kaasa tulnud nikkel coiliga on kindlasti veel parem. Ja mis kõige lõbusam selle asja juures on. See aparaat on väga ökonoomne. Ma olen väga rahul EDIT: Hommikul 9.00 panin paagi ääreni täis (2ml). Nüüd 16.00 peaks jälle tankima 1 vikat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
xerox 1 Postitatud Detsember 16, 2015 Hea tank jah aga mul ni coiliga tuleb ikka 5x päevas täita😊 Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Detsember 16, 2015 Tundub et mingisugune jää on hakanud sulama. Enam pole e-sigaret = tubakas. Varem FB kui ka google keelas foorumi reklaami. Nüüd vähemalt FB lubab, polnud ammu proovinud. Vähemalt lubatakse "community" reklaami, otsest poe oma mitte. Mõlemas kohas päris korralikult krediiti ja tuli meelde proovida jälle kas õnnestub seda foorumi peale kulutada. Õnnestub FBs. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 16, 2015 Partyyyyy Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Detsember 22, 2015 Ostsin heas korras 1994 MY Saab 9000ne. Lisaks sellele, et praktiliselt oli vaja ajutiselt autot mis sõidaks, on ka paras nostalgialaks 2 kalajala and renxnrj reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
rahulik 63 Postitatud Detsember 22, 2015 Üle kuu ootamist ja mu 30 mm Buddha temple rda on omniva sorteerimises Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 23, 2015 Vana kuld Tervise Arengu Instituudilt: 1 rahulik reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Jaanuar 10, 2016 keerasin ajaviiteks uue coili lemo2'te, kukkus välja nagu alati . muuseas kuidas sellist koili nimetatakse, kui on 3 paari väikse vahega ( || || || )? Share this post Link to post Share on other sites
Pulku 11 Postitatud Jaanuar 10, 2016 Ööl vastu tänast u. 02:00 ei tulnud und ja mõtlesin ka enda TFV4 R2'le uued coilid keerata, kasutades 0,4mm 316SS, 2,5mm Kuro ja 6 ringi ja tulemuseks 0,2 oomi Võib täitsa rahule jääda! keerasin ajaviiteks uue coili lemo2'te, kukkus välja nagu alati . muuseas kuidas sellist koili nimetatakse, kui on 3 paari väikse vahega ( || || || )? Hybrid coil 1 rahulik reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kasper 35 Postitatud Jaanuar 10, 2016 keerasin ajaviiteks uue coili lemo2'te, kukkus välja nagu alati . muuseas kuidas sellist koili nimetatakse, kui on 3 paari väikse vahega ( || || || )? Triple double ? Nagu korvpallis. Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Jaanuar 10, 2016 Rumm -kola on hea ja seda kõikke pühap õhtul .Hoian töönädala stressi eemal. E-piibust saadud old harbor on üllatavalt hea ,segasin nats blue ridge frosti sisse .Poleks arvanud ,et tubaka maitseline vedelik võib olla nii tõmmatav. juyhhuuu just vaatasin ,et 39 päeva veel ja 1000 päeva ilma tõrvakepikesteta elatud!!! 2 vikat and Pulku reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Jaanuar 11, 2016 Rumm -kola on hea ja seda kõikke pühap õhtul .Hoian töönädala stressi eemal. E-piibust saadud old harbor on üllatavalt hea ,segasin nats blue ridge frosti sisse .Poleks arvanud ,et tubaka maitseline vedelik võib olla nii tõmmatav. juyhhuuu just vaatasin ,et 39 päeva veel ja 1000 päeva ilma tõrvakepikesteta elatud!!! Oi, mul ka 1000 varsti. 1 vikat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Jaanuar 11, 2016 Aprilli lõpus 5a, ehk 1825 päeva. Aeg lendab.. 2 vikat and vandura reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Jaanuar 11, 2016 Maitsev Aur on tervis siis hea ikka v😄 Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Jaanuar 11, 2016 Noh.. kui hea ta on, aga vähemalt ei mürgita end tõrva, rahustite ja kurat teab millega veel Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Jaanuar 11, 2016 😀😀😀 Sama siin) Mul ka Sisesõude võistlustel medalid tulevad 😀hooaeg algas 2medalit käes juba 👍 2 Maitsev Aur and vikat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Jaanuar 11, 2016 Jah, sinu lugu on üks parimaid, mida näiteks tuua... tubli! Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Jaanuar 13, 2016 Homme utriale juhhuu,saab metsa. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Jaanuar 13, 2016 Homme utriale juhhuu,saab metsa. äh, asi kah mille üle rõõmustada. Ma saan homme metsast välja, vat see teeb meele rõõmsaks. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 13, 2016 met-sa see-ne-le a-uuu-auuu , mina lähen vol-ga-gaaaaa Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Jaanuar 13, 2016 no sina militar oled metsas koguaeg ,mina ei ole nii tihti ja teeb meele rõõmsaks ,kui saab metsa minema .Tore on seal ka näha kamraade ,keda mujal ei kohta ,kui võistlustel 1 militar reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
chevy 8 Postitatud Jaanuar 16, 2016 Eilsest, õigemini üleeile õhtust tagasi siin seltskonnas Vahepeal möödus aasta tavalist tehes. Ei teagi kust see otsus tuli, aga ära ta tuli Minul oli tagasi tulla lihtne, varustus olemas( vedelikud ikka vanast kohast, see ka muidugi väga positiivne), kuigi asi on jälle kõvasti edasi arenenud. No ja ega ma ka alla ei saanud jääda, paar tagasihoidlikku uut vidinat peaks ka varsti loodetavasti kohale jõudma, http://www.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_198551.html?wid=3 ja http://www.gearbest.com/clearomizers/pp_293131.html Ega siin midagi keerulist polegi, tuleb lihtsalt endale sisestada, et lihtsalt vahetasin marki, muud ei midagi ja tavalise peale mõtted ei liigu 2 napoleon and old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites