renxnrj 20 Postitatud Veebruar 13, 2016 Mvp ja aerotank mega Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Veebruar 13, 2016 Tellisin maitseid ja nägin seda. Mäletasin kuskilt, et tobecco klooni kiideti. Nähtud-võetud! Eile sain kätte - Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud Veebruar 13, 2016 Mul sama asi plaanis tellida aga vaatasin siit http://www.vapvip.com/tienda/gb/buscar?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=Hurricane+ Kaua sul see tuli ja kuidas kvaliteet siis on? Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Veebruar 13, 2016 Metallitöö OK! Õhuregull käib kindla klikiga, samuti OK. Arvasin et ülespoole laienev driptipp läheb kohe vahetusse, aga ei, sobib täiesti. Ainus asi mille kallal saaks õiendada on kambri o-rõngad - võiks olla pisut tuugamad, sest samuti kui Taifunil, kipub kamber kokku keeramisel pisut ära nihkuma. Kuna pole kodus, ei saa oma varuosade karbile ligi, aga o-rõngaid on mul laias valikus järgi (Taifuni ajast ) Maitse ja õhuga sigarahul. Jääb parasjagu Tulku ja K4 vahele, sellist tahtsingi.. Ahjaa - tuli e-dym.pl-st ja juurde tellisin veel sellise imeasja Teisipäeval tellisin ja reedel oli käes (UPS) 1 renxnrj reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud Veebruar 15, 2016 Tegin nikli 0,06 oomise coili, algul panin 200 c peale. Jõhker loom see coil, tõin temperatuuri alla 130 peale, hea et endale viga ei teind, sest see coil veel toimetas edasi 2 sekundit pärast nuppu lahtilaskmist.Ei ma keeran uue coili, pole ennem nii jõhkralt kütnud, kui see üle 20 ampri pidevalt. Edit; Mingi kamm on subtanki rbaga, mida ennem pole olnud, paned ühe otsa kinni ja teine puudutab kruvi, näitab takistust, niipea kui kinnitad takistus kaob. Saan aru, et kuskil on lühis, aga ei oska enam arvata. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 16, 2016 Elagu tabletid, eluvaim hakkab vaikselt tagasi tulema 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 16, 2016 Itella laiendab oma teenuseid e-kaupmeestele ja lõpptarbijatele kogu Baltikumis, mis tähendab, et Eestit kattev pakipunktide võrgustik Itella Parcel Shop käivitati koostöös R-Kioskite ja kaubanduskettidega. Loe edasi: http://tarbija24.postimees.ee/3585189/postipakke-hakkab-saama-tuntud-ajalehekioskist Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 16, 2016 Minu arust väga kahtlane case, aga eks see ole igaühe enda otsustada Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Veebruar 16, 2016 Cuboid from Costa Rica has arrived in Omniva sorting centre. Hola amigos ! Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 16, 2016 Haha, lõpuks Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Veebruar 16, 2016 Minu omal peksis tracking lõpuni segast ehk jäigi Indiasse, kuigi täpselt samal kellaajal nagu trackingus näitab sain ma ka selle kätte https://dhlecommerce.asia/Portal/pages/customer/shipmentitemtrackingPublic.xhtml?ref=53794977&searchStr=RX910925844DE Ehk siis DHL'i tracking ajab/ajas Eesti/India sassi? Hea uudis on see, et IPV D3 on kohal Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Veebruar 16, 2016 Haha, lõpuks Jah, osadel tuleb juba värv maha, aga mul nagu uus.. või noh, ongi uus . 1 e-smoker reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Veebruar 17, 2016 Jah, osadel tuleb juba värv maha, aga mul nagu uus.. või noh, ongi uus . Mul sama Share this post Link to post Share on other sites
YRO 55 Postitatud Veebruar 20, 2016 See peaks küll meesveipareid rõõmustama. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 20, 2016 migi faking 2 asjast kokku pandud Share this post Link to post Share on other sites
YRO 55 Postitatud Veebruar 20, 2016 Viriseda võid virisemise teemas. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 21, 2016 Viriseda võid virisemise teemas. modereerisin inetuse ära... Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 21, 2016 http://tallinncity.postimees.ee/3591757/galerii-ja-video-viimsi-moisa-pargis-taaslavastati-vabadussoja-lahing Pilt nr. 5 Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Veebruar 21, 2016 http://tallinncity.postimees.ee/3591757/galerii-ja-video-viimsi-moisa-pargis-taaslavastati-vabadussoja-lahing Pilt nr. 5 Hea leid ja kena piip. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Veebruar 21, 2016 Jah, piisab, kui vanad riided selga, roostes püss. Ega siis suitsetama ei pea ühe lahingu pärast hakkama Share this post Link to post Share on other sites
klaas 6 Postitatud Veebruar 21, 2016 Hea leid ja kena piip. Minu sebitud 2 Spezz and vikat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Veebruar 21, 2016 Minu sebitud Piip või pilt? Või link? Share this post Link to post Share on other sites
klaas 6 Postitatud Veebruar 22, 2016 Piip või pilt? Või link? Piip. Saab vist analoogilt maha mehe 1 vikat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Veebruar 23, 2016 Täna oli üks asi, mis tuju heaks tegi . Nimelt astusin pealelõunal läbi epiibu poest, kuna sõitsin sealtkandist mööda ja traadi ning mahlavaru oli ka vaja veidi täiendada. Järsku astus poe uksest sisse vuntsidega vanapapi, kellel vanust umbes 70 tuuris ja hakkas mahlariiuleid tudeerima. Mõtlesin ise, et nojah, mingi pensionär, kellel aega palju, astus lihtsalt sisse ja ei saa niikuinii muhvigi aru. Üllatuseks koukis papi põuetaskust modi välja ja hakkas uurima mahlade, maitsete ja hindade kohta . Rääkis veel, et on hiinast vedelikke tellinud, kuid kuidagi kangeks on need jäänud ja nüüd lahjendada vaja. Lõpuks ostis maitset, baasi, lehtri ja võib-olla veel midagi (pidin enne teda poest lahkuma, seepärast ei tea). Veel uuris, et te poisid teate sellest teemast rohkem, et mis te arvate, kui kahjulik see e-sigaret ikka on? Et temal peale 45 aastat analoogi e peale üle minnes on hingamine lahti läinud ja üldine enesetunne ka palju parem kui varem . Igatahes oli selline seik, mis tegi tuju heaks. Hea on näha, et on ka selliseid aktiivseid vanainimesi, kes uusi asju ei karda ning nendega kaasa tulevad. 7 vikat, xiios, vapesquad and 4 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
zariin 11 Postitatud Veebruar 23, 2016 Minule ka (tõsi, mitte täna) astus suitsunurgas, mis asub tänaval, ligi u. 70-ne meesterahvas ja küsis: "Ma näen, teil tulevad sellest masinast päris suured pilved, kas see on mingi tugevam tükk või vingem vedelik?" Ise võttis põuest spinneri välja ja küsis, et kas sellest saaks ka niimoodi... Andsin siis nõu, et kuhu ta peaks minema, et vihasem aurumasin saada ja konsulteerida. Aga jah, ka vanema generatsiooni teadlikkus asjast on täiesti arvestatav. Hmm.. ma ka ise pole enam teab, mis noor... Ikkagi 27 a. staaži analoogiga... 1 vapesquad reacted to this Share this post Link to post Share on other sites