keegiM 80 Postitatud Mai 17, 2016 Miskit on teoksil ... ???Tundub kahtlane ... ... kuid hiinlastele 10.mail tehtud tellimuse sain täna Omnivast kätte Mingi eksitus või arusaamatus vist, kuid tore üllatus oli ikkagist ning kiidusõnad Singapore'i Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Oktoober 15, 2016 Pühapäeva õhtul tellitud värsked maitsed jõudsid e-dym-ist kohale Ei saa läbi Hiinata Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Oktoober 15, 2016 Tuli ilusti läbi, toll küsimusi ei esitanud?? Baasi või riistvara ei ole tellinud sealt peale seaduse muudatust? Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Oktoober 29, 2016 UD Goblin v3 jõudis pärale koos 2 ml lisajupiga .Esimesed katsetused tehtud ja töötab ,mis mühin .Tõsiselt hea riist. Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Oktoober 29, 2016 Kust tellisid ja mis hinnaga? Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Oktoober 29, 2016 fasttech 27,4 $ Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud November 9, 2016 Tere kallid kaasveipijad Pole ammu enam siin käinud ja seetõttu tahaks teha ametliku pöördumise. Alustasin suitsetamist püsivalt mingi 15 aastasena. Ja seda viljelesin järjepanu, kuni oma 31´se sünnipäevani. Olin proovinud erinevaid variante ja vahendeid loobumiseks, kuid tulutult. 3 aastat tagasi aga sain endale korralikuma EGO komplekti ja tänu sellele algasid toredad seiklused e-suitsu maailmas. Tahan tänada kõiki, kes olid sellel pikal kuid maitsval teel mulle kaaslaseks. Eriliti tahaks tuua välja Jeebust, Walci, Militaari, Spezzi. Tänan teid Nüüd pmt olen juba kolmandat kuud nikotiini vaba ja tasapisi enam ei mäleta, et lihasmälu tasandil tahaks isegi veipida. Kindlasti, jään ma seda tegema, kasvõi seltskonna mõttes, vahel. Kuid see elu etapp, on minu jaoks läbi. Lisaks, palun, vabastada, mind moderaatori staatusest ja anda see teatepulk edasi. Olen läinud, kuid ei unusta seda fantastilist veiparite kommuuni! 15 jeesus188, rauntsik, Spezz and 12 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Jaanuar 6, 2017 Eilsest siis nulli-poiss. Vaatab, kaua närv vastu peab. Hetkel käed veel ei värise.... 5 Spezz, Levia.ee, kivi3 and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
rahulik 63 Postitatud Jaanuar 6, 2017 Eilsest siis nulli-poiss. Vaatab, kaua närv vastu peab. Hetkel käed veel ei värise.... Edu Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Jaanuar 16, 2017 Kümme head põhjust, miks oma tervise nimel õlut juua http://tervist24.ohtuleht.ee/782140/kumme-head-pohjust-miks-oma-tervise-nimel-olut-juua Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Jaanuar 16, 2017 Kümme head põhjust, miks oma tervise nimel õlut juua http://tervist24.ohtuleht.ee/782140/kumme-head-pohjust-miks-oma-tervise-nimel-olut-juua Novott, siis on selge, miks stressirohkel ajal õlleisu peale tuleb - keha kohe teab, mida vajab Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 16, 2017 tripp pani ropsiva muru avatariks Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Jaanuar 16, 2017 tripp pani ropsiva muru avatariks Jaa, sest see on niii "ilus" Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 16, 2017 tripp pani ropsiva muru avatariks Jaa, sest see on niii "ilus" Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Jaanuar 19, 2017 Toll küll sõdis vastu aga sain Billion Lives pusa kätte .... päris ilus Note: USA mõõdud on sutsu suuremad kui EU omad . Share this post Link to post Share on other sites
Mindcracker 2 Postitatud Jaanuar 19, 2017 https://youtu.be/pKNTdbzwQt4Parim review, pisarad siiamaani silmis 2 EHRG and Jaan reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 20, 2017 Toll küll sõdis vastu aga sain Billion Lives pusa kätte .... päris ilus Note: USA mõõdud on sutsu suuremad kui EU omad . Kuidas ta vastu sõdis? Pusa on e-pläru osa? Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Jaanuar 20, 2017 Kuidas ta vastu sõdis? Pusa on e-pläru osa? Kui juba rääkimine e-asjast on e-pläru, siis selle logodega pusa ilmselgelt ületab kõik normaalsuse piirid EW-s 2 nädalat ja 1 päev 0-nik Ja käed siiani ei värise. Pigem kipub piip juba ununema. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Jaanuar 20, 2017 Ei lihtsalt hoidsid kinni. Tahtsid ostu dokke jne.... ütlesin, et pole ja tegemist kingitusega .... seda oli vaja 2x öelda siis lasti lahti . Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 2, 2017 Ma ei tea millega ma selle ära teenisin aga mul käisid täna teistkorda jõulud .Tahtsin Finnvapest kolme vtc5 akut hankida, kuna nende hind on neil suht soodne (13.95 2 tk ).Kolme aku asemel sain aga lisaks:- hunniku 18650 akudele mõeldud uusi ümbrisi- 30ml Charlies's e-vedelikku- 6 erinevat maitsestajat- 2 HohmWork 2531 akut - 2 HohmWork 3077 akut- rx2/3 modi mis peaks tehase tüüpvea kerget parandust tahtma.HohmWork akude kohta kirjutan äkki väikse ülevaate ka kui saan nende omadustest mingi pildi ette.mooch nende eelmist versiooni maa põhja ei tagunud:https://www.e-cigarette-forum.com/forum/threads/hohmwork-40-6a-2531mah-18650-bench-test-results-only-a-20a-battery-but-great-better-than-he2.716269/Arve asemel anti aga selline paber hoopis:Suured tänud Finnvapele toreda kingituse eest, mis lisas natukengi sellese koledasse aktsiisi teemalisse päeva valgust. 5 Jaan, napoleon, kivi3 and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Veebruar 6, 2017 http://m.forte.delfi.ee/article.php?id=77100548 Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Veebruar 7, 2017 Kolm päeva ilma E-suitsuta. 5 old, vandura, Levia.ee and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 13, 2017 Ostisin tinutaja ja tinutasin RX 2/3 juhtme kinni, parem kui uus Elu esimene tinutamine, enne seda olin terve päev tinutanud 2 rohe and vandura reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud Oktoober 6, 2017 Tellisin paar nädalat tagasi Efunist ühe modi. Eile tõi pakirobot pakikese ilusasti ukse taha. Väga lux värk. Peab Omnivat kiitma Share this post Link to post Share on other sites