Scuall 80 Postitatud Mai 7, 2014 Ja kes näpud sellele külge saanud, see seda enam ära ei anna Mina lähen enda 13377 numbriga Nemesisega hauda! http://www.fasttech.com/products/0/1000 ... anical-mod Järgmise päeva shipping SS Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Mai 7, 2014 Loodan ka seda teed minna Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud Mai 7, 2014 BOOM... ja täituski aasta analoogita.... Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Mai 7, 2014 BOOM... ja täituski aasta analoogita.... Paistab, et mul nädala pärast sama Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 7, 2014 Kayfari soetasin juba Spezzilt Nano kiti veel ei ole jõudnud muretseda. Kurat seda nemmi nii vähe siin eestis müüakse. Nano kit ? Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Mai 7, 2014 Kayfari soetasin juba Spezzilt Nano kiti veel ei ole jõudnud muretseda. Kurat seda nemmi nii vähe siin eestis müüakse. Nano kit ? http://spezz.ee/et/modid/178-kayfun-nano-kit.html Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Mai 7, 2014 Keerasin just oma elu esimese coili. Sihtisin 1.3ohmi, evicu järgi tuli 4.4ohmi (0.3 Kanthal A1) Töölt koju saab siis hakkan coile kruttima nii et sädemeid lendab Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Mai 7, 2014 Keerasin just oma elu esimese coili. Sihtisin 1.3ohmi, evicu järgi tuli 4.4ohmi (0.3 Kanthal A1) Töölt koju saab siis hakkan coile kruttima nii et sädemeid lendab Kusagil paha ühendus vist, sest 4.4 oomi saamiseks tuleks selle traadiga teha oma 25 keerdu (2mm sisediameetri korral), mis ei tundu eriti reaalne Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Mai 7, 2014 Ma nüüd miski 5-6 coili kruttinud, ohmid saan paika aga mul vist mingi vale vatt. Jube vati maitse on juures ja lurisema hakkab. Tegemist siis Squape rbaga. Sellel pole seda airflow controlit ja võtab oma õhu 510 august. Viskasin praegu nurka ära, sest jube närvi ajas lõpuks Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Mai 7, 2014 Ma nüüd miski 5-6 coili kruttinud, ohmid saan paika aga mul vist mingi vale vatt. Jube vati maitse on juures ja lurisema hakkab. Tegemist siis Squape rbaga. Sellel pole seda airflow controlit ja võtab oma õhu 510 august. Viskasin praegu nurka ära, sest jube närvi ajas lõpuks Vaata et, vatti liiga palju ei pane... Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Mai 7, 2014 Deck sellel paistab suht porr olevat õhuaugu suhtes olevat. Hakkabki kergimini lurisema, kunas kui liiga üleujutab wicki, siis ülejäänu voolab õhuaugust välja. Wicki suhtes, arvan, et liiga palju ehk vatti. Proovi silicaga, ehk parem. Imelik build sellel. Miks soetasid? Meeldis välimus? Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Mai 7, 2014 Välimuselt on ta vinge jah. Siine kasutaja Maku soovitas seda, ta ise on väga rahul nagu ma aru sain. Ma arvan ma ise kobakäpp alles. Maku kasutab ka vatti, nii et viga siiski minus. Ma koju jõuan siis pane pildi ka oma buildist. Squape kohta veel nii palju, et õhuvõtu pean raudselt üle puurima, muidu klooni kohta keermed ja ehituskvaliteet on täiesti arvestatavad. Edit : Share this post Link to post Share on other sites
Maku 24 Postitatud Mai 7, 2014 Deck porr?! Kuule vana see parim deck. Coili kinnitamine on 3x kergem, kui kaifaril. Õhuauk on tegelikult tüpselt sama, mis kaifaril ja selle mõttes ei ole mingit vahet. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Mai 7, 2014 Tundub vähemalt. Mahl peab tõusma pea samale tasemele õhuavaga ja leke tekke võimalus suurem? Sent from my GT-P3100 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Mai 8, 2014 Eile õhtal käis naise sugulane meil külas, oli siis tema nii õhinas et sai oma e-sigari kätte , kuna ma olin parasjagu teises toas keerasin kayfarile uut coili ,ei näinud ma kohe milline tal on see pulgake. Kui maabusin siis suurde tuppa mingi 5 mintsa hiljem, märkasin et tal taevasuitsu jublakad, kahjuks hakkasin kõvasti muigama tutvustasin sis enda piipu ja andsin ka proovida pani ta enda oma selle peale laualt taskusse ja ei suhelnud enam minuga terve õhtu, proovisin isegi natukene seletada talle kui kasutuld kuna ta oli solvunud. Kahju aga mul oli vähemalt hea õhtu. B-) Sent from my LT18i using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
brutal 11 Postitatud Mai 8, 2014 Tundub,et peale raha võtab shitsmoke klientidelt ka väärikuse Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Mai 8, 2014 Teemavaliku ja loo sõnastuse taustal minule üheselt selge küll pole, mispidi selle väärikusega tegelikult oli. Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Mai 8, 2014 Lihtsalt oli pilk tema kui hea tehnoloogia kasutajal surnud Ja saatsin talle mõned lingid kust saab paremat kraami. Sent from my LT18i using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
siinus 6 Postitatud Mai 8, 2014 Tegin "lõpnud" lenovo aku lahti ja leidsin 8 toimivat celli. Elektroonika suri vist igavusse, sest eriti weari tal polnd, ehkki laadima ei hakanud. Ja see oli mu esimene "sisukas" post siin foorumis praeguseks kuu aega suitsuvaba Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 10, 2014 12h ilma suitsuta. Vist pikim periood ilma analoogita minu tõrvase 15 aasta jooksul... Great success! Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Mai 11, 2014 Hurraa! Sada päeva ilma analoogita. Saun ja õlled. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 11, 2014 Kui jutt juba sellele läks siis 12 tundi ilma tavaliseta vaid Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 11, 2014 351 päeva ilma analoogita, pole isegi proovinud vahepeal Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 11, 2014 Kui jutt juba sellele läks siis 12 tundi ilma tavaliseta vaid Mul nüüd juba 1,5 päeva ilma. Loodan, et suudan selle va 3 päevase ära raiuda, siis vast korras ka. Share this post Link to post Share on other sites