Siim1989 11 Postitatud Mai 12, 2014 Sain siis täna oma Vamo v5-lt maha selle musta laki mis oli väga koledaks kulunud, nüüd nagu uus kriimuvaba ja läogib nagu uus. Alt tuli ilus läikiv croom välja. Kasutasin tavalist poleerimis pastat mis auto esitule poleerimisest järgi jäi. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 12, 2014 Sain siis täna oma Vamo v5-lt maha selle musta laki mis oli väga koledaks kulunud, nüüd nagu uus kriimuvaba ja läogib nagu uus. Alt tuli ilus läikiv croom välja. Kasutasin tavalist poleerimis pastat mis auto esitule poleerimisest järgi jäi. ja pilt on.........? Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Mai 12, 2014 Sain siis täna oma Vamo v5-lt maha selle musta laki mis oli väga koledaks kulunud, nüüd nagu uus kriimuvaba ja läogib nagu uus. Alt tuli ilus läikiv croom välja. Kasutasin tavalist poleerimis pastat mis auto esitule poleerimisest järgi jäi. ja pilt on.........? Sorry 0:) [attachment=-1]uploadfromtaptalk1399905649968.jpg[/attachment] Sent from my LT18i using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
WHISTLER 7 Postitatud Mai 12, 2014 Sain siis täna oma Vamo v5-lt maha selle musta laki mis oli väga koledaks kulunud, nüüd nagu uus kriimuvaba ja läogib nagu uus. Alt tuli ilus läikiv croom välja. Kasutasin tavalist poleerimis pastat mis auto esitule poleerimisest järgi jäi. ja pilt on.........? Sorry 0:) [attachment=-1]uploadfromtaptalk1399905649968.jpg[/attachment] Sent from my LT18i using Tapatalk Uuh, thats nasty, enda omal ka varsti ette võtma. Samas käsi ei ole juba 3 nädalat tõsunud isegi mitte coili keerama... "viitsi" on otsa saanud -.- Share this post Link to post Share on other sites
Siim1989 11 Postitatud Mai 12, 2014 Ega ma võtin ka ikka kaua hoogu sellejaoks kuniks haigeks jäin ja kodus igav hakkas juba. Aga jama oli see et tegevust jagus ainult kusagil 40minutit. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Mai 12, 2014 Olen viimasel ajal sattunud erinevatele soome kodukatele, iga eksemplar paneb eelmisest rohkem silmast vett jooksma.. kuid nüüd vist leidsin võitja: http://www.mckramppi.com/reitit/01%20Re ... apuoli.htm Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Mai 14, 2014 Ööbikud (kuigi nad pole asjad). Lahedad. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Mai 14, 2014 Ööbikud (kuigi nad pole asjad). Lahedad. Just jäin kuulama, et laksutavad mul ka akna taga ja siis see postitus siin . Suvi tuleb, kus ta pääseb Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 14, 2014 Ööbikud (kuigi nad pole asjad). Lahedad. Just jäin kuulama, et laksutavad mul ka akna taga ja siis see postitus siin . Suvi tuleb, kus ta pääseb Tegin akna lahti, maja ees oleva toominga otsast kostab vaikust. Pole teised veel mustamäele jõudnud ilmselt Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 14, 2014 Mul siin korralik kontsert õhtuti kuni varahommikuni välja. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Mai 14, 2014 Mul siin korralik kontsert õhtuti kuni varahommikuni välja.Ja varahommikul võtavad musträstad mikrofoni üle. Mul üks siin pikib oma laulu sisse täiesti selgelt äratuntavat telefonihelinat (ilma naljata -- kusjuures juba kolmandat aastat järjest) Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 14, 2014 Mul siin korralik kontsert õhtuti kuni varahommikuni välja.Ja varahommikul võtavad musträstad mikrofoni üle. Mul üks siin pikib oma laulu sisse täiesti selgelt äratuntavat telefonihelinat (ilma naljata -- kusjuures juba kolmandat aastat järjest) Lase pikemalt seda akna vahelt talle - sellise linnu kuulamise eest maksaks isegi: Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Mai 15, 2014 Me peaks ameeriklastelt õppust võtma. Proudly made in U.S.A. by genuine Americans Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 15, 2014 Racism at its finest No yellow hands have been participated during the production process of this unit! Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Mai 15, 2014 Tegin tiblale sisse paralel coili: analoogne Holy fuck. 3 laksust pea katus lendas.... Peab mahla lahjendama. hetkel mingi 10mg. 0,3 A1. 4 wrapi ümber kaasasolnud kruvika, puuvill. Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Mai 15, 2014 Tegin tiblale sisse paralel coili: analoogne Holy fuck. 3 laksust pea katus lendas.... Peab mahla lahjendama. hetkel mingi 10mg. 0,3 A1. 4 wrapi ümber kaasasolnud kruvika, puuvill. palju takistus tuli? Kruvide alla läks ilusti w? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Mai 15, 2014 Jään vastuse võlgu, kunas tester tööjuures aga evic vist lolliks läinud, vähemalt polnud lühises. Arvatavasti peaks olema mingi 0,5 0,6. Tibla alla läks ilusti, sellel head kruvid. Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Mai 15, 2014 Okei, peab proovima Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 15, 2014 Tegin tiblale sisse paralel coili: analoogne Holy fuck. 3 laksust pea katus lendas.... Peab mahla lahjendama. hetkel mingi 10mg. 0,3 A1. 4 wrapi ümber kaasasolnud kruvika, puuvill. palju takistus tuli? Kruvide alla läks ilusti w? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Nunnu! Tahaks ka takistust teada. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 15, 2014 Paremat pilti pole? Ma ei lõika praegu läbi Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 15, 2014 Kliki pilt lahti, "käpad" ehk kruvi alla minevad traadid on topelt. St 2 coili on paralleelselt küljes. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Mai 15, 2014 Paremat pilti pole? Ma ei lõika praegu läbiMina saan aru nii, et see pilt on lihtsalt näiteks. (Ei näe ka tibla moodi välja. Mingi RDA vist.) Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 15, 2014 Ühesõnaga üks coil teise sees v? no nii sain ma hetkel teloga vaadates aru Sent from my MI 2A using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites