Leino 20 Postitatud Jaanuar 17, 2014 kui kaifuni kirjapilti ei teaks, siis kukus mõtlema, et miks inimesed gayfunnist räägibad Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud Jaanuar 17, 2014 kui kaifuni kirjapilti ei teaks, siis kukus mõtlema, et miks inimesed gayfunnist räägibad ohh-heheee, siin oli ju puhtalt eesti keeles hääldatud ja kirjutatud - "kaifunn" - miks siis see k kipub muutuma g-ks, ja i = y-ks, mingid huvitavad seosed? siis ju - iPad=iBad jne.... juurde ja võiks tegelt eesti keeles vist päris õigesti öelda kaihvunn Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Veebruar 2, 2014 Käisin naisega swenssonitel külas ja laeval saab rahus popsida cigar clubis. Pole teenindajatel midagi selle vastu. Kuid tavatobitajad visatakse kohe välja. Niivõrd vähe ,,naudib,, sigarit, et õhk erinevalt teistest suitsuruumidest täitsa hingatav. Isegi nats meeldiv see sigari hõng. Sent from my GT-P3100 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Veebruar 2, 2014 Mina tegin küll laeval kõikjal, ei olnud kellegil kuskil ütlemist, alul küsisn ka restos, aga näitsik ütles, et pole konkreetset reeglit välja kujundatud ja kui kaasreisijad kisa ei tõsta, pole probleemi. Õhtul suures saalis vodevilli vaadates oli e- suitsetajaid rohkem juba. Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Veebruar 2, 2014 Nüüd mõnes kohas siiski laual rohelise sigareti märk. Krt, peaks nüüd veel el. Auto ostma:-) Sent from my GT-P3100 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Veebruar 2, 2014 Foorum on tagasi Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud Veebruar 2, 2014 Õlletegu tuli seekord tõenäoliselt väga hea, esialgse maitse poolest tunda. Kuuaega veel oodata, siis saab viljasid maitsta. Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud Veebruar 2, 2014 Õlletegu tuli seekord tõenäoliselt väga hea, esialgse maitse poolest tunda. Kuuaega veel oodata, siis saab viljasid maitsta.Mis linnas ja mis humal? Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud Veebruar 3, 2014 Kahjuks siiani veel leppima õllekomplektidega, mis minumeelest on isegi paremad, kui poes müüdav õlu. Ja kui on kannatust oodata tuleb väga mõnus jook. Hea oleks lasta laagerdada vähemalt kolm kuud. Parima tulemuse olen saanud stoutidega, mis on laagerdunud viis kuud, maitse on fantastiline, vedelik paks nagu koorene ja vaht peal kõva nagu küünlavaha. Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Veebruar 10, 2014 Sain seina keevitus ja toru keevitus eksamid läbi Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 10, 2014 Sain seina keevitus ja toru keevitus eksamid läbi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 10, 2014 Ace stream @ mobile phone, i love this shit Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Veebruar 12, 2014 Sain uue tihendi Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Veebruar 12, 2014 Kaifar ilma klaasita on nagu ferrari ilma roolita - võimas, kuid sa ei näe, kuhu suundud Igastähes nüüd klassivaru olemas Tänud kasutajale klaas, kes viitsis tellida Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 12, 2014 Kindlustus kandis raha Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 12, 2014 Rock võitis eile... täna ka veel päev rõõmus Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud Veebruar 12, 2014 Kindlustus kandis raha Kuljetasid auto koogiks? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 12, 2014 Kindlustus kandis raha Kuljetasid auto koogiks?kylmkapp andis otsad.Kes tahab võib omale võtta, sygavkülm töötab, tava mitte Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Veebruar 12, 2014 Sinna saab isikliku geenivaramu teha ju. Laste ja koera geenid. Mõni armsaks saanud rott sekka. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 14, 2014 Tuludeklaratsioon tehtud, paar kopikat saab tagasi, aga mitte midagi erilist, aga abiks seegi Järgmine aasta saab rohkem Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Veebruar 14, 2014 Tuludeklaratsioon tehtud Mis valemiga? Mul kalender näitab, et täna on 14.02 http://www.emta.ee/index.php?id=26832 Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 14, 2014 Aastaid juba on tegelikult 14ndal saanud juba täita Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 14, 2014 Tuludeklaratsioon tehtud Mis valemiga? Mul kalender näitab, et täna on 14.02 http://www.emta.ee/index.php?id=26832 Hiljemalt 15. veebruaril oli, eile käis uudistes ka läbi, selline läbi lillede vihje Aga jah yldjuhul eelmise päeval juba saanud teha Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Veebruar 14, 2014 Mul kiiret pole, eelmine tagastatud summa pole veel kulutatudgi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 14, 2014 Mul kiiret pole, eelmine tagastatud summa pole veel kulutatudgi Oeh, ok, rääkisid nõusse, ma aitan sul seda kulutada Share this post Link to post Share on other sites