mõõk 0 Postitatud Detsember 8, 2013 Ootan siia siis arvamusi nende vedelike kohta Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud Detsember 8, 2013 Tekitavad põletites tossu/auru. Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Detsember 8, 2013 vedeliku-tootjad-ja-kvaliteet-t131.html Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Detsember 8, 2013 Mõttled sa neid mis on baasidest kokku segatud või mida müüakse juba valmis vedelikuna? Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud Detsember 8, 2013 valmis vedelikud -> Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Detsember 8, 2013 Mitte paha pärast, aga kõlab nagu Tere piimad, ja no Sa pead ikka ise proovima, missuguse tehase piim Sulle sobib, tõesti mitte paha pärast Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Detsember 8, 2013 Nende valmis vedelikud on suht keskpärased, pigem on inawera tuntud kui odavapoolne baasi/maitse tootja mis on täitsa kvaliteetsed. Share this post Link to post Share on other sites
mõõk 0 Postitatud Detsember 9, 2013 Mõttled sa neid mis on baasidest kokku segatud või mida müüakse juba valmis vedelikuna? Mõtlen neid mis baasidest kokku segatakse Share this post Link to post Share on other sites
Zirkel 13 Postitatud Detsember 9, 2013 Minu meelest on IW DIY ok, kuid Liqua vastu ei saa - minu arvamus. Pead ikka ise järgi proovima, siis saad teada. Share this post Link to post Share on other sites
Gusma 8 Postitatud Detsember 10, 2013 Tre Inavera baas 2D Fresh on täiesti pandav, isegi ilma maitseta, st õrn piparmünt, mida kannatab kõigega segada, pean lugu sest 2D -st Share this post Link to post Share on other sites
[SAC]Bools 0 Postitatud Detsember 19, 2013 Minu "rajoonis" on Inawera Cola juba pool aastakest enim tõmmatavaim. Oma katsetuste rajal võtsin ka prooviks, seni ilmselt kõige parem vedelik, mida teinud olen, aga ma polegi praktiliselt midagi teinud. Need JoyeTech-i vedelikud pole ikka teema rsk... Share this post Link to post Share on other sites
Brannu 0 Postitatud September 13, 2014 Inawera Chocomint on üle mõistuse aus asi, mõnusalt šokolaadine koos jaheda piparmündiga, soovitan kõrgelt. Share this post Link to post Share on other sites