Scuall 80 Postitatud Märts 22, 2014 Aga milleks osta, tee nagu Putin. Sul vaja vaid poliitiliselt nõrka naabrit ja rohelisi mehikesi Sorry, mai suutnud vastu panna Share this post Link to post Share on other sites
T_MM_T 2 Postitatud Märts 23, 2014 Kust baase osta ?....ei tahaks kellegi kummikusse pissida...aga Google ja jms. abiks võttes....näiteks http://www.123liquids.de/index.php?route=common/home Share this post Link to post Share on other sites
ka1ko 0 Postitatud Märts 23, 2014 Et siis vahet pole kust tellida ? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Märts 23, 2014 On küll vahet. Toll ja tagasisaadetud pakid on algatuseks head märksõnad. Share this post Link to post Share on other sites
lahutatude 1 Postitatud Märts 23, 2014 olen siin mitmeid teemasid läbi lugenud ja nii palju kui ma aru saan siis ei olegi vist kohta teiselpool meie piire kust vedelikku tellida, ilma, et see tolli kinni ei jääks? ometigi müüvad osad inimesed (ei mõtle siinkohal kellegist halvasti) nn. käest-kätte vedelikke mis ilmselgelt on ju suuremate laadungitega meie maale toimetatud mujalt. teine grupp inimesi on veel kes oma tarbeks tellivad samuti suuremas koguses. lihtsalt need hinnad mis mujal maailmas netipoodides vastu vaatavad on hirmus odavad aga vot ei julge oma raha sinna alla matta... vist oleks naiivne loota, et keegi mõne vihje annaks, kuidas või kust..? e: sorry, kiskus nüüd see jutt mul rohkem e-vedelike üldise arutelu poole. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Märts 23, 2014 Mõtled hiina poode? Minu meelest müüakse siin foorumis juba kohati odavamate hindadega kui eu poodides. Hiinast otse eestisse tellimine on suht võimatu. Euroopast tellides on ilmselt 50:50 võimalus pakk kätte saada. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Märts 23, 2014 Suuremate koguste jaoks pead ise järgi minema või omama häid suhteid mõne vedajaga. Otse Hiinast Eestisse saada tähendab juba suhteid tollis Oma tarbeks saab ikka - leiad omale euroopas mõne sõbra , kes sulle 5 pdl-i kaupa vastavalt ravimiameti reeglitele saadab . olen siin mitmeid teemasid läbi lugenud ja nii palju kui ma aru saan siis ei olegi vist kohta teiselpool meie piire kust vedelikku tellida, ilma, et see tolli kinni ei jääks? ometigi müüvad osad inimesed (ei mõtle siinkohal kellegist halvasti) nn. käest-kätte vedelikke mis ilmselgelt on ju suuremate laadungitega meie maale toimetatud mujalt. teine grupp inimesi on veel kes oma tarbeks tellivad samuti suuremas koguses. lihtsalt need hinnad mis mujal maailmas netipoodides vastu vaatavad on hirmus odavad aga vot ei julge oma raha sinna alla matta... vist oleks naiivne loota, et keegi mõne vihje annaks, kuidas või kust..? e: sorry, kiskus nüüd see jutt mul rohkem e-vedelike üldise arutelu poole. Share this post Link to post Share on other sites
ka1ko 0 Postitatud Märts 24, 2014 Mingi tõrge on ja ei saa arvutamisega hakkama. 100ml 100mg siis palju peab lisama 0mg, et saada 10mg vedelik ? Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Märts 24, 2014 pane liiter algatuseks Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Märts 24, 2014 Mingi tõrge on ja ei saa arvutamisega hakkama. 100ml 100mg siis palju peab lisama 0mg, et saada 10mg vedelik ?900 ml ehk siis nii, et liiter kokku tuleb Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Märts 24, 2014 http://www.todmuller.com/ejuice/ejuice.php ma olen seda arvutamisel kasutanud . Aga sinu näite puhul siis 900ml pane 0mgd Mingi tõrge on ja ei saa arvutamisega hakkama. 100ml 100mg siis palju peab lisama 0mg, et saada 10mg vedelik ? Share this post Link to post Share on other sites
ka1ko 0 Postitatud Märts 24, 2014 Nii ise sain ka selle. Aga kui nüüd 100mg lisada 0mg siis tuleb 50mg (Kogused samad) !? 1 pudel Järgmine 25mg, teine pudel jne Või nii on midagi valesti ? 13eur 100ml/100mg + transa, sellepärast läheb see loosi. Kui see on õige, et 0mg peab 9 pudelit võtma siis kokku koos transaga 60. Ma arvan et pole paha Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 24, 2014 Mingi tõrge on ja ei saa arvutamisega hakkama. 100ml 100mg siis palju peab lisama 0mg, et saada 10mg vedelik ?keemikud 100mg vedelik Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Märts 24, 2014 Kui 0mg sama palju juurde paned, siis poole lahjem jah. Aga karmide asjadega tegeled. Ohutusega ikka kõik OK? Kindad, maskid, ventilatsioon jms? Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Märts 24, 2014 Nii ise sain ka selle. Aga kui nüüd 100mg lisada 0mg siis tuleb 50mg (Kogused samad) !? 1 pudel Järgmine 25mg, teine pudel jne Või nii on midagi valesti ? Lihtne juu ..Lisades ühe pudeli on kangus 50mg ja vedeliku kogus kokku 200ml Lisades veel 2 pudelit on kangus 25mg ja vedeliku kogus kokku 400ml Lisades veel 4 pudelit on kangus 12,5mg ja vedeliku kogus kokku 800 ml Lisades veel 2 pudeli on kangus 10mg ja vedeliku kogus kokku 1000ml Share this post Link to post Share on other sites
Tammekas 0 Postitatud Märts 24, 2014 Nii ise sain ka selle. Aga kui nüüd 100mg lisada 0mg siis tuleb 50mg (Kogused samad) !? 1 pudel Järgmine 25mg, teine pudel jne Või nii on midagi valesti ? Järgmine on 25mg jah aga mõlemad kokku segatavad pudelid on 200 ml (100ml 100 mg + 100ml 0mg = 200 ml 50 mg) ja sinna pead juurde lisama 200 ml 0mg Edit: Keeru Pulk oli kiirem Share this post Link to post Share on other sites
ka1ko 0 Postitatud Märts 24, 2014 Nii ise sain ka selle. Aga kui nüüd 100mg lisada 0mg siis tuleb 50mg (Kogused samad) !? 1 pudel Järgmine 25mg, teine pudel jne Või nii on midagi valesti ? Lihtne juu ..Lisades ühe pudeli on kangus 50mg ja vedeliku kogus kokku 200ml Lisades veel 2 pudelit on kangus 25mg ja vedeliku kogus kokku 400ml Lisades veel 4 pudelit on kangus 12,5mg ja vedeliku kogus kokku 800 ml Lisades veel 2 pudeli on kangus 10mg ja vedeliku kogus kokku 1000ml No tänud See läks meelest, et nikotiiniga maht tõuseb iga pudeli järel, aga 0 jääb samaks Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Märts 24, 2014 Ega ise vaevlesin sama probleemi otsas kui alustasin segamist Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Märts 24, 2014 Aga kui nüüd 100mg lisada 0mg siis tuleb 50mg (Kogused samad) !? 1 pudel Järgmine 25mg, teine pudel jne Või nii on midagi valesti ? Järgmine on 25mg jah aga mõlemad kokku segatavad pudelid on 200 ml No tänud See läks meelest, et nikotiiniga maht tõuseb iga pudeli järel, aga 0 jääb samaks Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Märts 24, 2014 Ega ise vaevlesin sama probleemi otsas kui alustasin segamist Hea, et on foorum, kust saab küsida, muidu teeks looduslik valik oma töö Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 24, 2014 13eur 100ml/100mg + transa Linki ? Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Märts 24, 2014 See on päris hea hind . Ise õnnestus saada 72mg/ml topelt hinnaga 13eur 100ml/100mg + transa Linki ? Share this post Link to post Share on other sites
ka1ko 0 Postitatud Märts 24, 2014 Tundub, et sommide lemmikpaik. Mõnel juba 5 aasta varud seal tellitud http://www.mixnmatcheliquids.com/ Küproselt saadetakse. 4 päevaga pidi kohale jõudma Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Märts 24, 2014 See jah bueni koht. Väga kiiee. Tellisin soome ise ja ei tea kas eest jõuab kohale.. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites