e-kodanik 295 Postitatud Detsember 16, 2013 Kangerilt uued dual coil clearod ning õhukontrolliga põhjaosa Protank 2 ja 3-le EVOD2 T3D AeroTank Airflow control valve Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Detsember 16, 2013 Keegi ei müü juba neid v Share this post Link to post Share on other sites
zohan 1 Postitatud Detsember 16, 2013 See õhuvoolu regulaator tundub täitsa huvitav vidin. http://www.ukecigstore.com/catalogsearc ... e&q=kanger Coilid ja clearod on siin müügil, varsti see regulaator ka loodetavasti. Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Detsember 16, 2013 Ohjah, pritsivad neid kiiremini välja kui aafrikas lapsi... Se airflow on nice tegelt. EDIT: Aga tahan näha kas tõesti töötab ka, oodates PB review Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 16, 2013 Vend ei jõua neid ylevaateid vorpida nii kiiresti kui tavaari peale tuleb Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Detsember 17, 2013 Vend ei jõua neid ylevaateid vorpida nii kiiresti kui tavaari peale tuleb Täpselt Ise ka aeg ajalt kurdab et jube, riiulid kama täis Share this post Link to post Share on other sites
Frindo 0 Postitatud Jaanuar 30, 2014 Kanger Aerotanki umbes kuu aega kasutatud. Siiani olen väga rahul, topeltcoil aurab kenasti ja sissetuleva õhu reguleerimine toimib väga tõhusalt. Õhu läbilaskvust saab päris suures ulatuses timmida. Kuna mulle sobib pigem kinnine toru paremini proovisin varem Protanki peal eraldi airflow controllerit aga see ei andnud nii head tulemust kui Aerotank. Välimus (ei ole selline nagu ülemiselt pildilt näha, pigem Kayfun-i moodi minimal) sobib mulle ka paremini kui varasem Protank 2. Võrreldes Protank 2-ga on Aero samm edasi. Share this post Link to post Share on other sites