Jxbot 0 Postitatud Detsember 27, 2013 Alguses arvasin et šokolaadi maitse on vist jube, kuni mu sõber andis proovida Paul Saare šokolaadi vedeliku. Minu arvamus muutus kohe Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 27, 2013 mingi maasikas/metsmaasikas oli päris hea. ostaks veelgi, aga ilmselgelt hind on kallis, vähemalt mulle, 5€ oli vist pudel. leidsin ka 4.20 http://www.paulsaar.ee/ rakveres on pood olemas, aga ma pole kunagi sinna sattunud, laadalt ostsin kunagi yhe pudeli kui keegi rakveres mulle 4€-st vähem soovib pakkuda, siis võtaks kyll erinevaid prooviks, saatke aga PS Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Detsember 30, 2013 Need seal 0mg Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Detsember 30, 2013 Käisin Rakveres seal poes nikotiini vedelik olemas 5 euri pudel Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 30, 2013 Käisin Rakveres seal poes nikotiini vedelik olemas 5 euri pudelvõiks sama hinnaga anda nagu kodukal.Midagi head ka räägiti, näiteks et poola joogid on sitad ja neil ainult kvaliteetsed Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Detsember 30, 2013 Need Paul Saare vedelikud on soomes üsna pop kaup tava tarbijate seas. Siin 0mg määr ja poes nätsulettidelt võid endale osta 500 mahvise pulga või siis mingi ego-t taolise pulga. Vedelikke on ainult väiksemates poodides ja mingites ajalehe kioskites.(va r-kiosk) Ostsin Arbuusi vedeliku (10ml 8€) , maitse on ikka üli lahja. Share this post Link to post Share on other sites
kriimsilm 7 Postitatud Detsember 30, 2013 Ma sattunud sinna Rakvere poodi päris mitu korda. Hinnad suht krõbedad, samas Paulsaare vedelikud päris head. Samuti nende http://www.paulsaar.ee/stardikomplekt/e ... i-komplekt palju parem Skysmoke omast. Clearo annab maitset paremini edasi ja kestab palju kauem. Septembri keskel ostsin 2 tk ja teine kestab siiani! Plaanis proovida seda uuemat varianti ka mis ilma niitideta. Viimati kui käisin, siis olid need otsas. Sügisel oli tal veel nikotiiniga vedelikke ka saada. Kuidas nüüd, ei oska öelda. Ise proovisin kohvi, piparmündi ja tubakas. Kohvi oma ummistas clearot, kuid maitsed olid kõigil head. Kuid kuna hind on krõbe, 7 euri 10ml, siis eelistan ikka Spezzi ja Liquat. Hind võib-olla muutunud tänaseks päevaks. Vana kipub küll peale suruma odavamaid Inawerat, kuid see poola värk ei sobi mulle üldse. Minu meelest jube crap! Sorry! Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Detsember 30, 2013 Küsisin 4.20 euri pudel ei antud midagi ja astusin välja Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 30, 2013 Küsisin 4.20 euri pudel ei antud midagi ja astusin väljaMyygu siis oma 5-ga vms edasi.Mulle meeldib raha ja raha peale ma vihane ei ole Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Jaanuar 4, 2014 Ostsin Arbuusi vedeliku (10ml 8€) , maitse on ikka üli lahja. Ma lappan selle papi eest vähemalt 100ml korraliku nikoga mehu valmis. Natuke kallis tundub... Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Jaanuar 8, 2014 Balta jaamas on neil ka vist mingi putka. Käisin Soomes nende poes ja sain nii tüdruku jutust aru, et nende raud ei istu kokku tavalise eGo/510 süsteemiga. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Jaanuar 8, 2014 Ei istu jah. Aku poolel on krae oluliselt kõrgem ja keerme poolest lähevad clearod otsa aga keskmised kontaktid kokku ei ulatu. Share this post Link to post Share on other sites
psyaddict 2 Postitatud Jaanuar 12, 2014 Nägin ka just grossi poes neid müügil. 5€ vs skysmoke ~8€. Kui häda käes siis võib proovida Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Jaanuar 13, 2014 0mg muidugi ja konsumis ka saada. hirmuäratav kahe maitse valik on isegi... Sent from my Nexus 7 using Forum Fiend v1.1.5. Share this post Link to post Share on other sites
kriimsilm 7 Postitatud Veebruar 4, 2014 Ei istu jah. Aku poolel on krae oluliselt kõrgem ja keerme poolest lähevad clearod otsa aga keskmised kontaktid kokku ei ulatu.Oleks hea teada,nende keermete vms nimetust (kui ego on CE4). Mul olemas ka mingi vahetükk, millega saab CE4 PS aku otsa ajada. Share this post Link to post Share on other sites
KP 1 Postitatud Veebruar 5, 2014 Kas see keere ei ole mitte 808/VGO? Share this post Link to post Share on other sites
kriimsilm 7 Postitatud Veebruar 5, 2014 Tundub, et Sul on "Tõde Ja Õigus!! Thänk Juu! Share this post Link to post Share on other sites
lahutatude 1 Postitatud Märts 27, 2014 vant ise kakub analoogi pealehe pildil e. või siis on see toss sinna photoshopitud Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Märts 27, 2014 Ma arvan, et vandil on aur juurde joonistatud nagu ühes Skysmoke telereklaamis Share this post Link to post Share on other sites