admin 172 Postitatud Detsember 31, 2013 ning veel paremat uue algust, et siis tuleks veel parem aasta kui eelmine Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Detsember 31, 2013 Täpselt samad sõnad! Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 31, 2013 Head vana lõppu ja paremat uut. Et lõppeka see n**s vedelikega ja lastaks rahulikult elada. Viimased 35min tööl ja siis vsjo selleks aastaks Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Detsember 31, 2013 Ühinen ka soovidega Sent from my xperia acro s using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Detsember 31, 2013 Ka minu poolt head vana lõppu ja paremat Uut aastat. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Detsember 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=a_rmLmrCv6E Minu poolt ka head uut ! Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Detsember 31, 2013 Kaunist aastavahetust ning uueks aastaks paksu auru, põnevaid maitseid ja kiiret postiteenust! Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 31, 2013 Oeh, oli äkiline aasta. 47 ühistellimust, ~1200 smartposti pakki. ~15 000 PS'i. Head lõppevat kõigile Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Detsember 31, 2013 Minupoolt ka Head Lõppevat aastat kõigile! Tahaks ka tänada kõiki foorumi rahvast, kes seda siin elus on hoidnud. Eraldi tahaks tänada ka eesti kaupmehi, kes mõistliku hinnaga e-kraami müüvad. Kõigile paksu auru ja korraliku wicki aastavahetuseks. Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Detsember 31, 2013 ...ja head uut aastat ning et fasttech-st pakis kiiremini kohale jõuaksid ja loomulikult paksu auru ja külma õlut Share this post Link to post Share on other sites
Valts 1 Postitatud Detsember 31, 2013 ...ja head uut aastat ning et fasttech-st pakis kiiremini kohale jõuaksid ja loomulikult paksu auru ja külma õlut Ühinen ka heade soovidega et kõigil pakid kiirelt kohale jõuaksid Head vana lõppu ja uut kõigile... Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Detsember 31, 2013 Head vana lõppu ja paksu auru kõigile!!! Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Detsember 31, 2013 Head uut aastat ja paksu auru!! Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Detsember 31, 2013 Head uut teilegi! paksu auru ja head maitset Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Jaanuar 1, 2014 Juu, head uut ja loodetavasti saab sel aastal ka nikotiin vabamüügikaubaks Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 1, 2014 Juu, head uut ja loodetavasti saab sel aastal ka nikotiin vabamüügikaubaks Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Jaanuar 1, 2014 Head UUUUUUUUUUt Aaastad kõigile popsaritele Eestis ja mujal Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Jaanuar 2, 2014 Hilinenud uue aasta tervitused ka minu poolt Share this post Link to post Share on other sites
Mikk36 0 Postitatud Jaanuar 2, 2014 Hilinenud uue aasta tervitused ka minu poolt 6. jaanuarini on veel täiesti õigeaegsed Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud Jaanuar 2, 2014 Soovin kõigile Head Uut ja tänan kogu foorumit, sest 6. jaanuaril täitub mul e-popsarina 6 kuud Share this post Link to post Share on other sites