tripp 140 Postitatud Jaanuar 12, 2014 muudaks teema nime ja kasutaks õigeid väljendeid? vingu kah. ostsin vale kangeri clearo, sobib hoopis ego akule peale.. tulemus: evod on niivõrd hea, et võtsin peenikese pulga tagasi kasutusele. EVOD kannatab eVicu otsas ka tõmmata, pole häda midagi Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Jaanuar 13, 2014 no evod on peenem kui evicu kere. stv näiteks sobib täpselt evicule peale.. visuaalselt parem. lisaks evod tahab üleminekut ka Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 13, 2014 no evod on peenem kui evicu kere. stv näiteks sobib täpselt evicule peale.. visuaalselt parem. lisaks evod tahab üleminekut kaMillist üleminekut vajab Evod eVicu otsas kasutamiseks? Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Jaanuar 13, 2014 midagi sellist: http://ikenvape.com/510-eGo-EVOD-Adapter.html Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 13, 2014 Millise paremuse see annab võrreldes eVicu enda ego-keerme kasutamisega? Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Jaanuar 13, 2014 seda ma mõtlesin, et kuidas ma korra t3-e kasutasin eviciga Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 13, 2014 Mis T3-l eVicu otsas viga oli? Feilid lahtikeeramisel? Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Jaanuar 13, 2014 just tegin evodiga sama kallasin kogu paagi laua peale just Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 13, 2014 Keera eVic enne teistpidi või krae maha. Endal juba refleksiks kujunenud. Selle pärast ei taha küll adapterit vahele. Ilmaasjata pikemaks (ja kergemini väänatavamaks) Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Jaanuar 13, 2014 noh, stv sobib välimuselt paremini peale, evod jäägu ego pulgale Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 13, 2014 Välimus ei sega, aga tühjaks saab kiiresti Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Jaanuar 13, 2014 no evod on peenem kui evicu kere. stv näiteks sobib täpselt evicule peale.. visuaalselt parem. lisaks evod tahab üleminekut ka Evicul ju ego keere ka olemas, ma pole küll üleminekut kasutanud. Share this post Link to post Share on other sites
jankii 0 Postitatud Jaanuar 13, 2014 no evod on peenem kui evicu kere. stv näiteks sobib täpselt evicule peale.. visuaalselt parem. lisaks evod tahab üleminekut ka Evicul ju ego keere ka olemas, ma pole küll üleminekut kasutanud. pole ka üleminekut kasutanud ainult krae keeran ära et pärast alt coiliga lahti ei keera ja uputust ei tekiks. Share this post Link to post Share on other sites