ka1ko 0 Postitatud Veebruar 19, 2014 Kust tihendi saab ? Või ülemisel polegi tihendit ? Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Veebruar 28, 2014 Mul hakkab jube kergelt lurisema see värk. Samas paar "viset" ja toimib edasi. Ma suhteliselt rahul. Share this post Link to post Share on other sites
ka1ko 0 Postitatud Märts 1, 2014 Mul luriseb ka iga paagi täiega vähemalt korra, mõneks minutiks tagurpidi seisma, coilist jookseb liigne mahl välja ja jälle nagu uus. Kasutan kõige suuremat õhuauku. Share this post Link to post Share on other sites
comez 0 Postitatud Märts 1, 2014 Olen päevakese kasutanud. Suureme PG sisaldusega vedelikuga luriseb. Ise olen kasutanud liqua ja hangseniga hetkel. PG on vedelam ja vaakumiga imeb coilile liigselt vedeliku peale. Ma arvan, et 70vg 30 pg segu peaks lurisemise lõpetama. Muidu on hea clearo küll! Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Märts 1, 2014 Kui aus olla ma 2 nädalat tirinud ja pole veel miskeid lurinaid olnud Liqua 9mg tirin ainult Share this post Link to post Share on other sites
comez 0 Postitatud Märts 1, 2014 Siis sul on küll mingi peenem variant. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Märts 1, 2014 Siis sul on küll mingi peenem variant. Mul on ka siis see peenem variant Ei tegelt ma saan ta lurisema kui vedelikku alla 1ml sees on või väga palavasse kohta satun. Share this post Link to post Share on other sites
comez 0 Postitatud Märts 1, 2014 Vot ei tea jah miks ta mul siis luriseb. Kasutan enamasti kas suurima või suuruselt eelviimase auguga. Ei ime teda ka nüüd mega kõvasti. Öö läbi seisis vtri otsas püstiselt ja hommikuks oli ka suht uppunud. Kasutan teda kuskil 9-11 watti peal. Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Märts 1, 2014 Minul watid 6,6 evicuga Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Märts 1, 2014 vot mul ka ei lurise...enamus aega 10-14W Vamo otsas, Liqua BB 9mg, õhku max või aste madalam Mul vedeleb enamus aga pikali, koos vamoga ümber kukkudes võib midagi ära lõhkuda on ka juba paar põrutus katset läbi elanud (kirjutuslaualt puitpõrandale), Nautilus terve, vamo on mõlkis, uus tulemas Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Märts 1, 2014 vot mul ka ei lurise...enamus aega 10-14W Vamo otsas, Liqua BB 9mg, õhku max või aste madalam Mul vedeleb enamus aga pikali, koos vamoga ümber kukkudes võib midagi ära lõhkuda on ka juba paar põrutus katset läbi elanud (kirjutuslaualt puitpõrandale), Nautilus terve, vamo on mõlkis, uus tulemas Off-Topic : Leia mõni puidust klots, lase auk sisse ja modi ümberkukkumised peaaegu olematud Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Märts 1, 2014 Off-Topic : ma jube laisk Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Märts 1, 2014 Proovi uue coiliga, mul oli uue protankiga sama jama. Coil võib praak olla. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 1, 2014 Proovi uue coiliga, mul oli uue protankiga sama jama. Coil võib praak olla.Mul oli ka selle esimese coiliga selline asi, et lurises, panin uue 1,8 oomise ja igati ok kohe Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Märts 1, 2014 Mul kusjuures kolmas coil sees juba ja kui nõks alla poole on täis hakkab vaikselt lurisema... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
mart1986 5 Postitatud Märts 3, 2014 Tänu Spezzile sain ka täna oma nautiluse kätte koos evicuga. Ikka uskumattu maitse mis sealt välja tuleb. Siiamaani ikka väga rahul sellega. Ei lurise ega midagi. Kasutan suuruselt teist auku Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Märts 3, 2014 Mul poolepeale läheb tangin täis jälle sellest ei teagi kas hakkab lurisema Share this post Link to post Share on other sites
mart1986 5 Postitatud Märts 3, 2014 Mul poolepeale läheb tangin täis jälle sellest ei teagi kas hakkab lurisemaMa paningi nõks üle poole täis ja hetkel siis alla poole ja pole küll täheldanud et luriseks. Share this post Link to post Share on other sites
olari 0 Postitatud Märts 3, 2014 Hea Apirele coile keerata https://www.fasttech.com/p/1573600 pole paremat lahendust leidnud. Share this post Link to post Share on other sites
ka1ko 0 Postitatud Märts 5, 2014 Mis jama see on, panen uue coili, healjuhul 2 paagi täit saab 15W ära tõmmata ja siis üle 9W ei kannata. Plastiku maitsega tundub vedelik. Share this post Link to post Share on other sites
jan 8 Postitatud Märts 5, 2014 Ilmselt ei ole rohkem alati parem. 15w jaoks on RBA-d, Nautiluse coilis pöleb vedelikku imav osa 15w juures ära ja peale kärsaka polegi sealt enam midagi saada. Share this post Link to post Share on other sites
brutal 11 Postitatud Märts 5, 2014 Mul ka Nautilus päev kasutuses olnud ja ainult head võib öelda. Suur, aga suht stiilne, ei ühtegi lurinat ega muud jama, siiani lollikindel ja maitse o.k Tõmmanud umbes 12 ml ja ikka töötab nigu loom Tänud Jazz! Paadunud cartokasutajana lendasid boged sahtlisse ja millal nende juurde tagasi tulen, tänase seisuga ei oska öelda. Share this post Link to post Share on other sites
mart1986 5 Postitatud Märts 11, 2014 Vale koht küll aga häda käes siis ei vali Kas on mingi võimalus kuidas nautiluse coil korralikult tööle saaks mingiks 6h? Kõrbe ja selline vaiba maitset annab aga ma tööl hetkel ja ei saa vahetada. Tänud Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Märts 11, 2014 Vale koht küll aga häda käes siis ei vali Kas on mingi võimalus kuidas nautiluse coil korralikult tööle saaks mingiks 6h? Kõrbe ja selline vaiba maitset annab aga ma tööl hetkel ja ei saa vahetada. Tänud Proovi võimsust vähendada ja õhku vähemaks võtta. Kui võimalust siis ehk voolava vee all läbi loputada ja kerge dryburn, ega hullemaks ikka ei lähe. Share this post Link to post Share on other sites
mart1986 5 Postitatud Märts 11, 2014 Algul keerasin wattid maha aga kuidagi maitsetu oli. Seega pesin coili läbi ja hoopis teine tera. Tänud vihje eest kivi -- 11 Mär 2014 21:47 -- Algul keerasin wattid maha aga kuidagi maitsetu oli. Seega pesin coili läbi ja hoopis teine tera. Tänud vihje eest kivi Ei tea kas mina olen õnnetu, või siis mõlemad coilid nädalaga peese läinud Wattid juba 6.5 peal. Enne kannatas ikka 9-10 lasta. Enam mitte Kui hästi või halvasti mõjub coilile sooja veega pesemine? Olen neid usun et 3x pesnud kuna hetkel katsetan vedelike ja pole muud kasutada. Share this post Link to post Share on other sites