Pulku 11 Postitatud Märts 15, 2014 Võrdlus moment hetkel olemas ainult Ego pulgaga ja i30s'iga ning Nautilus hetkel VTR'i otsas täitsa püss produkt Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Märts 15, 2014 Nautilusel vahetan ka iganädal coili ära, ma tirin muidugi palju ka Share this post Link to post Share on other sites
comez 0 Postitatud Märts 15, 2014 Mul ka coilidega jama. Esimene hakkas nädalaga suht mittetõmmatavat auru eritama (1, 6 coil) ja teine 1, 8 coil ei anna eriti ei auru, ei maitset. Praak ilmselt. Proovin rebuildida varsti. Võrdlus moment hetkel olemas ainult Ego pulgaga ja i30s'iga ning Nautilus hetkel VTR'i otsas täitsa püss produkt OT: Telli FT endale Taifun gs. Jõhkralt kvaliteetne vidin. Sobib vtriga ülihästi! Väike kanthal ja cotton ning vape on võimas! Share this post Link to post Share on other sites
Pulku 11 Postitatud Märts 15, 2014 Mul ka coilidega jama. Esimene hakkas nädalaga suht mittetõmmatavat auru eritama (1, 6 coil) ja teine 1, 8 coil ei anna eriti ei auru, ei maitset. Praak ilmselt. Proovin rebuildida varsti. Võrdlus moment hetkel olemas ainult Ego pulgaga ja i30s'iga ning Nautilus hetkel VTR'i otsas täitsa püss produkt OT: Telli FT endale Taifun gs. Jõhkralt kvaliteetne vidin. Sobib vtriga ülihästi! Väike kanthal ja cotton ning vape on võimas! võtan su soovitused teadmiseks ning järgmine kuu kaalun tellimist. Aitäh sulle! Share this post Link to post Share on other sites
comez 0 Postitatud Märts 16, 2014 Aga palun! See vähemalt mahub vtr'i sisse ilusti. Nautilusega peab seda paganama pikendust kasutama. Share this post Link to post Share on other sites
ka1ko 0 Postitatud Märts 16, 2014 Päris kõvasti sööb ikkagi coile. Ei aidanud ka madalama w'ga aurutamine. Varem 13-15W, nüüd 7-9W, tulemus sama. Share this post Link to post Share on other sites
Pulku 11 Postitatud Märts 16, 2014 Mul küll alles 3 päev ta aga tõmban 8,5-10W ning õhuava on keskmine ning toimetab ilusti. Hetkel sees olev Nicorexi maasikas on päris hea. Share this post Link to post Share on other sites
Pulku 11 Postitatud Märts 18, 2014 kui ego pulgaga ei tundunudki see 18mg vedelik nii kange siis nüüd Nautilusega on küll tunne, et tuleb edaspidi lahjemaid vedelikke kasutada Share this post Link to post Share on other sites
Imre58 2 Postitatud Märts 18, 2014 Viimati ostsin spezzi sahtlist 1.6ohmise coili 3. märtsil. Siiamaani sama coil sees ning mitte ühtegi probleemi pole esinenud. Ei kõrveta, maitse puhas nagu uuel. Pahvin peaaegu vahetpidamata. Nii et suht luck värk tundub olevat nende coilidega. Kasutan vamo v2 ja cool f1-ga 8.5w Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Märts 19, 2014 vist küll, sest mu viimase coiliga hakkas juba uuest peast peale teist matsu lurisema. Share this post Link to post Share on other sites
tarmo1959 1 Postitatud Märts 22, 2014 ... Ei tea, kas ta luristama hakkab, kui liiga tühjaks saab?Tõmbasin täna peaaegu tühjaks - umbes millimeetri jagu jäi vedelikku sisse. Ei lurisenud. Tundub ka, et klemmile tekib tilka vähem kui teistel. Aga see võibolla tõesti ainult tundub. Õhuauk oli keskmine. Share this post Link to post Share on other sites
jan 8 Postitatud Märts 22, 2014 Nautilus ei "tee alla", kuna ta vötab öhku küljelt, mitte läbi pöhjas oleva plussklemmi, seega jääb aku kuivaks. Minu arvates jätkuvalt parim clearo. Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Märts 22, 2014 Toas töötab see clearo hästi, aga õues jahedaga muutub pirtsakaks. Suht kergelt hakkab lurisema. Sent from my GT-S7580 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Pulku 11 Postitatud Märts 22, 2014 Toas töötab see clearo hästi, aga õues jahedaga muutub pirtsakaks. Suht kergelt hakkab lurisema. Sent from my GT-S7580 using Tapatalk Ei tahaks sellega nõustuda, kuna viibisin just nädala väliõppusel ning vtr+nautilus toimetas tõrgeteta Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Märts 22, 2014 Minul ka pole veel jamanud kordagi Share this post Link to post Share on other sites
ka1ko 0 Postitatud Märts 22, 2014 Mul hakkab ka külmaga jamama, nt hakkab õhuaugust vedelikku jooksma (vahet pole palju paagis vedelikku on). Viimane laks mis oli, kadus aur ära, midagi ikka tuli, aga mitte nii nagu oleks pidanud ja loomulikult ka jooksis õhuaugust mahla välja + see pool kuhu coil sisse käib, läks ikka päris kuumaks. Ja coili vahetus, või vedelikuga täitmine hakkab üle viskama, sest see krdi coil läheb viltu sinna korstnasse vms ja jääb kinni sinna Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Märts 22, 2014 Te aegajalt ikka kuivatate ka seda coili alust? Iga kord kui ma täidan seda, keeran ka coili välja. Kuivatan põhja ära ja puhun coilist ka liigse vedeliku välja. No kuskilt otsast ei leki ega lurise. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Pulku 11 Postitatud Märts 22, 2014 Te aegajalt ikka kuivatate ka seda coili alust? Iga kord kui ma täidan seda, keeran ka coili välja. Kuivatan põhja ära ja puhun coilist ka liigse vedeliku välja. No kuskilt otsast ei leki ega lurise. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Jutt jummala õige ... samamoodi tegutsen ka mina. Enne igat tankimist kruvin kõik lahti ning kuivatan salfakaga kuivaks nii palju kui õnnestub ning puhun õhu avad järjest kõik läbi ning kõik jonx ponx Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Märts 23, 2014 Puhastama peab muidugi. Ja kes veel proovind pole siis ise tehtud microcoil nautiluse sees annab veelgi enam maitset ja tossu. Ei suuda enam käest äragi panna. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Pulku 11 Postitatud Märts 23, 2014 Puhastama peab muidugi. Ja kes veel proovind pole siis ise tehtud microcoil nautiluse sees annab veelgi enam maitset ja tossu. Ei suuda enam käest äragi panna. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Kurja ... peab laskma sul endalegi teha siis Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Märts 23, 2014 Ehe, ega see polegi nii keeruline kui arvasin. Esimese keerasin peesse a teine tuli 1.r ohmi ja toasab mõnuga. Rip tripperil väga asjalik video kuidas teha. Kuigi ma tegin omastarust täpselt nagu tema aga ohmid ei tuld sama. Vahet pole, hea on ikka Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Märts 25, 2014 Mul lendas jopet selga pannes Nautilus 3 meetrit õhku ja alumine osa lendas laiali, nüüd käib õhu regulling lohvkalt krdi jama ikka Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Märts 25, 2014 Mul lendas jopet selga pannes Nautilus 3 meetrit õhku ja alumine osa lendas laiali, nüüd käib õhu regulling lohvkalt krdi jama ikkaMa ostan klaasi ära Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud Märts 25, 2014 Mul lendas jopet selga pannes Nautilus 3 meetrit õhku ja alumine osa lendas laiali, nüüd käib õhu regulling lohvkalt krdi jama ikkaJuhtus mul siis korra täpselt samuti. Tundub, et alumine osa (õhu reguleerimisega) on lihtsalt kokku stantsitud ja lendab laiali suht lihtsalt. Päevakese käisin kah ringi logiseva regul. rõngaga. Siis võtsin klaasi ära ja surusin selle alumise kupatuse näpitsate vahel (ülalt ja alt kokku surudes) korralikult kokku tagasi. Läks korralikult pessa tagasi ja nüüd kõik OK jälle nii nagu uuena. Share this post Link to post Share on other sites
fronius 28 Postitatud Märts 25, 2014 Irwwww nüüd siis mu evic ul keere ka pistauskas Share this post Link to post Share on other sites