Leino 20 Postitatud Jaanuar 17, 2014 Haiglates on kopsuniisutajad olemas.. kui selline peakohale küsida, siis on aurucamo olemas Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud Jaanuar 31, 2014 No kurat alles praegu panin seda teemat tähele aga mul endal oli operatsioon detsembris ja küsisin arstilt e-suitsu teha. Arst lubas ainult juhul, kui ma palatikaaslast ei häiri. Olin kaheses palatis mingi vanema mehega ja meid eraldas täies ulatuses riie. Kui küsima tahtsin minna vanamehe käest, siis ta ei saanud mu küsimusest vist aru aga noogutas pead. Igatahes popsutasin seal rahulikult ja midagi ei juhtunud. Piinlik oli loomulikult, sest tegu on ikkagi haiglaga aga eks ma proovisin enda popsutamised ajastada nii, et keegi seda ei näeks, ehk iga kord kui arst või õde oli vaatamas käinud, siis kohe peale külastust tegin oma popsutamised ära ning panin pulga kõrvale. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Jaanuar 31, 2014 No kurat alles praegu panin seda teemat tähele aga mul endal oli operatsioon detsembris ja küsisin arstilt e-suitsu teha. Arst lubas ainult juhul, kui ma palatikaaslast ei häiri. Olin kaheses palatis mingi vanema mehega ja meid eraldas täies ulatuses riie. Kui küsima tahtsin minna vanamehe käest, siis ta ei saanud mu küsimusest vist aru aga noogutas pead. Igatahes popsutasin seal rahulikult ja midagi ei juhtunud. Piinlik oli loomulikult, sest tegu on ikkagi haiglaga aga eks ma proovisin enda popsutamised ajastada nii, et keegi seda ei näeks, ehk iga kord kui arst või õde oli vaatamas käinud, siis kohe peale külastust tegin oma popsutamised ära ning panin pulga kõrvale.MIs haiglaga tegu? Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud Veebruar 2, 2014 Vetsus täiesti tavaline teha minu arust? Istud seal natukeaega ja siis seda auru pmst polegi näha ju? Või on mul silmanägemine nii halb Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 2, 2014 Vetsus täiesti tavaline teha minu arust? Istud seal natukeaega ja siis seda auru pmst polegi näha ju? Või on mul silmanägemine nii halb tõsiselt vä?Pean sita asja pärast vetsu minema, never Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Veebruar 2, 2014 Pean sita asja pärast vetsu minema, never Share this post Link to post Share on other sites
eesel 5 Postitatud Veebruar 2, 2014 MIs haiglaga tegu? Regionaalhaigla EMO Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Veebruar 26, 2014 Kuidas peale mandlioppi pahvida on? Lähen ise varsti opile ? Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Veebruar 26, 2014 E-suitsu koha pealt kogemus puudub, aga analooge oli suht valus tõmmata Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 26, 2014 E-suitsu koha pealt kogemus puudub, aga analooge oli suht valus tõmmata ei olnud midagi valus, suht ok oli Share this post Link to post Share on other sites
simp 0 Postitatud Veebruar 28, 2014 Kuidas peale mandlioppi pahvida on? Lähen ise varsti opile ?Täitsa okei on. Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Märts 14, 2014 Tehti opp ära. Pahvida saab lahjasid segusid.EVICUGA pahvida on kehv kuna ta tahab suuri mahve. Kasutan ise ego pulka.Kurat süüa ei saa. Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Märts 14, 2014 Süüa saab küll, jäätist näiteks ja väga väikeste ampsudega Tehti opp ära. Pahvida saab lahjasid segusid.EVICUGA pahvida on kehv kuna ta tahab suuri mahve. Kasutan ise ego pulka.Kurat süüa ei saa. Sent from my GT-S7580 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Märts 14, 2014 Kui süüa ei saa siis pane rohkem joogile rõhku. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 14, 2014 Tehti opp ära. Pahvida saab lahjasid segusid.EVICUGA pahvida on kehv kuna ta tahab suuri mahve. Kasutan ise ego pulka.Kurat süüa ei saa.teisel päeval sõin hakklihakastet, 3-neljandal juba seapraadi Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Märts 14, 2014 Mul hakkas lõpuks jäätis ja kohupiimapasta suht vastu ning hakkasin vähehaaval puljongikuubikuid soojas vees lahustama, et seda siis juua. Jube hea soolane jook oli tol hetkel. Korra tegin ka boeuf à la tartar'i, aga see ei mõjund kõhule hästi Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Märts 14, 2014 Korra tegin ka boeuf à la tartar'i, aga see ei mõjund kõhule hästiTohoh, miks see kõhule hakkas, liha halb? Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Märts 14, 2014 Ma ei mäleta, et liha oleks halb olnud, aga ilmselt ei olnud kõht toore lihaga sel hetkel sinapeal Peale oppi sõin suht kaua ainult jäätist ja kohupiimapastat. Korra tegin ka boeuf à la tartar'i, aga see ei mõjund kõhule hästiTohoh, miks see kõhule hakkas, liha halb? Share this post Link to post Share on other sites
brutal 11 Postitatud Aprill 20, 2014 Ma kah hetkel murtud kannaluuga Mustamäe haiglas teist oppi oodates. Esimene päev tegin suht vähe palati tualetis, nüüdseks aga suht jultunuks läinud ja popsin vaikselt teki alla. Kuna saatuslikul hetkel siia sattudes oli kaasas ainult Nautilus ja liqua turkish siis nende kooslus mulle meeldib Lähengi nüüd vetsu,kuna õde Radched on palatis asjatamas Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Aprill 20, 2014 Olen Tartu Maarjamõisa haiglas. Homme hommikul on õlalõikus. Enne lõikust pead pabereid täitma. Seal küsimus suitsetamise kohta. Palju suitsu tarbijate ööpäevas? Ma küsisin et mis ma kirjutan,kas milliliitreid? Õde ütles lõpuks et kirjuta lihtsalt et e suitsu, küll narkoosiõde kui vaja küsib üle. Käin õues aurutamas.Paistab et arstid on siin positiivsema suhtumisega. Ma arvan et ei tasu nendega targutama hakata kui võimalik on siis ikka suitsetamise kohta minna. Muidu vaikselt tekiall on ka võimalik aurutada. Share this post Link to post Share on other sites
Imre58 2 Postitatud Aprill 20, 2014 Olen Tartu Maarjamõisa haiglas. Homme hommikul on õlalõikus.Veits OT. Mis õlaga on, et opp? Kuidas läks? Endal vasak õlg vajab oppi. Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Aprill 21, 2014 Täna hommikul kell 8.00 on lõikus.Kui tohtrid ise ka teaks mis saab.Pidi nutune seis olema. Eks pärast kirjuta. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud September 17, 2014 proovisin ykspäev sama asja.. lõhn tuleb ikka ja mingil määral tossu Share this post Link to post Share on other sites