kotkas1000 1 Postitatud Jaanuar 21, 2014 Võtsin e-smokerist proovi pärast 2mm nööri ja 0,15mm traati. Keerasin ühe youtube õpetuse järgi kuid maits on kehva (imelik kõrvalmaitse juures), auru vähe ja ei ole õige see asi. Ajasin nööpnõela nööri otsast sisse ja keerasin korralikult ja hoolega 6 tiiru peale (3+3, keskel suurem vahe vahel). SVD oommeeter näitab takistust 3 oomi. Kas seda on palju natuke? Miks maitse on kehva ja auru vähe? Keerud kuskilt koos ei ole ja traat vastu coili korpust samuti mitte.... Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Jaanuar 21, 2014 Üks võimalikke kõrvalmaitse põhjuseid on nööri ja traadi "mustus" (tootmine, pakendamine jms.). Põleta gaasipõletiga mõlemad enne puhtaks. 0,15 traat on muidugi piisavalt peenike, nii et ettevaatust põletamisel. Hädaga aitab veidi ka dryburn, aga seal oht isolaatorile kärsakas külge põletada ja see püsib kaua. Takistus on isikliku eelistuse küsimus, ise olen teinud Protankile microcoilid vahemikku 1,2-1,6 ohmi (0,3 mm Kanthal A1) Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Jaanuar 21, 2014 ma soovitaksin ka microcoili ja puuvilla tulemus on minuarust 5+ igati Share this post Link to post Share on other sites
kotkas1000 1 Postitatud Jaanuar 22, 2014 Ok, natuke uurisin micro coilide kohta. Tehtav täitsa. Kust ma seda õiget vatti peaks hankima? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Jaanuar 22, 2014 Erinevaid poode juba mitmeid kordi foorumis nimetatud.. Share this post Link to post Share on other sites
asing 0 Postitatud Jaanuar 22, 2014 orgaaniline-puuvill-micro-ja-nano-coilid-t753.html Share this post Link to post Share on other sites
kotkas1000 1 Postitatud Jaanuar 22, 2014 Vabandan, enda saamatause pärast. Tänud, uurin sealt edasi. Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Jaanuar 25, 2014 Võta ennem korraliku traati. Vähemalt 0.2mm kanthal. E-smokerist paraku head traati ei saa. Share this post Link to post Share on other sites