admin 172 Postitatud Mai 18, 2013 lisaks sellele on nüüd Spezz päästnud ka paljude inimeste hiired. Uskumatu kuidas selline elementaarne asi igakord üllatusena tuleb kõigil. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Mai 18, 2013 no ma olen kasutajanime tagust valget kasti tampind koguaeg.. ja jätkan sellega, kuna nii ära harjunud Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 18, 2013 pole hullu, mul läks ca 9 aastat aega, et hv foorumis arusaada, mis see kollapunane kast tähendab alati lugesin peast poste, et mitmenda lehe pean valima ma enam ei kujuta ette, kuidas selle nuputa eldada saaks Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 22, 2013 Võiks mingi reeglistik olla teemade tegemisel.. võimalikult informatiivne pealkiri jne.. näiteks Paranduste alafoorumis on teema nimega "Probleem." Selle asemel võiks kirjutada sinna pealkirja, et mis e-suitsu komponendiga probleem on näiteks. ostu teemas vahetan-t393.html pealkiri võiks tõesti täpsem olla. mõtlesin, et tahab äkki naist vahetada ja kohe klikkisin teemat tehes pealkirja taha võiks lisada midagi (nimetus, valdkond vms) lisaks võiks "vahetan" olla eraldi (ala)teema Share this post Link to post Share on other sites
mel 0 Postitatud Mai 22, 2013 Võiks mingi reeglistik olla teemade tegemisel.. võimalikult informatiivne pealkiri jne.. näiteks Paranduste alafoorumis on teema nimega "Probleem." Selle asemel võiks kirjutada sinna pealkirja, et mis e-suitsu komponendiga probleem on näiteks. ostu teemas vahetan-t393.html pealkiri võiks tõesti täpsem olla. mõtlesin, et tahab äkki naist vahetada ja kohe klikkisin teemat tehes pealkirja taha võiks lisada midagi (nimetus, valdkond vms) lisaks võiks "vahetan" olla eraldi (ala)teema ära jumala eest seda posti oma naisele näita Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Mai 22, 2013 jeesuse naine netis ei käi ja viina ei joo. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 22, 2013 jeesuse naine netis ei käi ja viina ei joo.käib ja kord 5 aasta tagant pitsi võtab (koomas) Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Mai 23, 2013 okei, las ma sõnastan ümber. jeesuse naine nendes foorumites ei käi kus jeesus käib ja tema joob iga viie aasta tagant pitsi viina, et kooma minna. better? Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Mai 23, 2013 Teeks ettepaneku tõsta Vapemail teema foorumi kinnisesse ossa kuigi kõige etem oleks teema koos "naha ja karvadega" üldse maha võtta, sest sealset fotokogu ja infot võivad tollimehed isikliku au pihta käivana võtta. Või kardetakse sellise info ülemuste ette jõudmist jne. Üldiselt avalik eputamine midagi head kaasa ei too Piisaks täielikult kuivast infost kui kellegi pakk on tagasi saadetud. Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Mai 23, 2013 Teeks ettepaneku tõsta Vapemail teema foorumi kinnisesse ossa kuigi kõige etem oleks teema koos "naha ja karvadega" üldse maha võtta, sest sealset fotokogu ja infot võivad tollimehed isikliku au pihta käivana võtta. Või kardetakse sellise info ülemuste ette jõudmist jne. Üldiselt avalik eputamine midagi head kaasa ei too Piisaks täielikult kuivast infost kui kellegi pakk on tagasi saadetud. Õige, võtsin ka järgmisel päeval kohe pildi juurest saatja nime maha. Share this post Link to post Share on other sites
wic 1 Postitatud Mai 25, 2013 Mis toimub? Kaks hommikut järjest on olnud foorum maas. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 25, 2013 IT-maailma rõõmud. Kuidas me siis suhtleme, kui internet kaob? Saadame foorumiformaadis paberkirju, igale foorumikasutajale koopia lisaks? Päris karm koormus metsadele ja rahakotile Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 25, 2013 Mis toimub? Kaks hommikut järjest on olnud foorum maas. Vaatasin ka hommikul, et ei toimi. Pole hullu, nüüd jälle ok ju Sent from my Xperia Acro S using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 25, 2013 Kokkuvõttes serveri majutajal oli probleeme mingi switchi/ruuteriga. Pidi vist ok olema nüüd. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 25, 2013 ei ole hullu, paar tabletti (rahustist) sisse ja saab yle elatud paar tundi siinse foorumita Share this post Link to post Share on other sites
wic 1 Postitatud Mai 25, 2013 See foorum on mu hommikukohvi traditsioon Ja Spezzi fantaasia, Ma juba kujutasin ette, kuidas sa Poola tellimusi teeksid.. Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Mai 25, 2013 See foorum on mu hommikukohvi traditsioon Sama siin. Kui enne lugesin uudised hommikukohvi/tee kõrvale, siis nüüd on esimese asjana foorum lahti Share this post Link to post Share on other sites
BuyTec 0 Postitatud Mai 31, 2013 Hotmailile tulevad uue PM teated Junk kausta... Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 31, 2013 Selle vastu pole mul midagi kahjuks teha. Share this post Link to post Share on other sites
BuyTec 0 Postitatud Mai 31, 2013 sestsuhtes seaded kõik paigas jne.. mujalt tulevad ilusti inboxi jne... aga kahju sis Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 31, 2013 mul mõni tuleb junki, enamus läheb ikka õigesse kohta Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 4, 2013 Võibolla on huvilisi kes tahaks jututoas aega veeta. Igaljuhul lingi leiab foorumi päisest. mibbit.php Share this post Link to post Share on other sites