jeesus188 438 Postitatud Juuni 6, 2013 Ei maksa unustada, et Maksu-ja Tolliamet tegeleb usinalt kuulutuste kammisega internetis ja siin saab ta ühe hiireklikiga suvalise foorumi liikme ajaloo ette manada, sh ka kogu ostu-müügi käibe kui selline peaks olema. Siililegi selge, et mida vähem infi eest leitakse, seda väiksem huvi uuesti nuhkima tulla neil on igav? Me ikka suht poisikesed teiste kõrval. Kammigu osta.ee-d paremTeiseks neil mingi master key, mis avab ka peldiku ukse ? Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud Juuni 9, 2013 Kõige lihtsam on foorumi omanikul teha Ärifoorumi alafoorum " Arhiiv ". Kõik lukus teemad lähevad sinna sisse ja säilivad mingi aja Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 9, 2013 Nii tulebki ilmselt teha. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuni 10, 2013 Murphy seadus Kui te midagi arhiivi panete, siis te teate, kus see on, aga ei vaja seda kunagi. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 10, 2013 Lisatud palju võimalusi sisselogimiseks ja registreerumiseks. Olemasoleva konto saab ühendada oma profiili alt LINK ucp.php?i=242 Peatselt tõlgin ka vajalikud asjad eesti keelde! NB! Kahe kohaga ei saa olla konto lingitud. Ehk kui näiteks lingite Google kontoga siis hiljem linkides juurde Facebooki siis jääb sisselogimine tööle vaid Facebookiga. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuni 11, 2013 Aina ägedamaks läheb Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 11, 2013 Millest tunnete foorumis puudu olevat ? Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuni 12, 2013 Kas tegevust otsid? Share this post Link to post Share on other sites
hazar 8 Postitatud Juuni 12, 2013 nac tegevust - kui vajutada ntx oma postituste või lugemata postituste peale ja sealt edasi järgmisele leheküljele siis saadab foorum mind hoopis otsingu leheküljele (link: search.php?http://foorum_e-suits_eu/unreadposts_html&start=25) Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuni 12, 2013 See algusest peale ja minu teada uffi hammas sellele peale ei hakanud. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 12, 2013 Millest tunnete foorumis puudu olevat ?Öösiti igav?Ok, eile tekkis probleem sellega, et polnud PS saates kohta kus manust lisada, selle võiks tekitada. Pidin avama uues aknas suvalise teema ja eelvaates manuse tekitama, selle avama ja alles siis sain ps-ile selle lisada , et mitte upload.ee-d kasutada . Ma vähemalt muud moodust ei leidnud/näinud Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 12, 2013 Eks ma uurin elu kuhu ja kuidas saaks panna PS manuse värgi. Uurin samuti seda lingi jama veelkord. nac tegevust - kui vajutada ntx oma postituste või lugemata postituste peale ja sealt edasi järgmisele leheküljele siis saadab foorum mind hoopis otsingu leheküljele (link: search.php?http://foorum_e-suits_eu/unreadposts_html&start=25) Korras! See algusest peale ja minu teada uffi hammas sellele peale ei hakanud.Nüüd hakkas Millest tunnete foorumis puudu olevat ?Öösiti igav?Ok, eile tekkis probleem sellega, et polnud PS saates kohta kus manust lisada, selle võiks tekitada. Pidin avama uues aknas suvalise teema ja eelvaates manuse tekitama, selle avama ja alles siis sain ps-ile selle lisada , et mitte upload.ee-d kasutada . Ma vähemalt muud moodust ei leidnud/näinud Pidevalt igav tegelikult. See selleks. Igatahes nüüd saab PS all lisada manuseid kenasti nagu ka foorumis Midagi veel mida oleks vaja foorumis teha/muuta ? Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuni 12, 2013 Kui sul booooooring siis otsi änkse ja seksisi emotse. Enamus olemasolevaid siin suht kasutud. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuni 12, 2013 ja pane foorumi taustaks Bob Marley mängima Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud Juuni 12, 2013 Samas võiks foorumit teemat ka muuta Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuni 12, 2013 Sibli siis änkse skinne foorumile, mida igayks vastavalt maitsele kasutab Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 12, 2013 Samas võiks foorumit teemat ka muuta Foorumit teemat muuta tähendab....... teeme e-suitsu teema asemel nukuteema ? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 12, 2013 Samas võiks foorumit teemat ka muuta Täpsusta ? Sibli siis änkse skinne foorumile, mida igayks vastavalt maitsele kasutab See pole kahjuks võimalik. See tähendaks seda, et ma iga uuenduse peaks viima sisse kõigil skinnidel. Arvestades praguste häkkide arvu mis siin tehtud tähendab see meeletut tööd. Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud Juuni 12, 2013 Foorumi skini mõtlesin Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 12, 2013 Sooviks, et postituse tsiteerimisel tsiteeritav tekst jääks samaks. Hetkel on nii, et kui tsiteerin, ja siis tsiteeritav muudab oma teksti, siis minu postis olev tsitaat ka muutub. Korra olen nn lolli olukorda sattunud + vahel saab nalja ka eelmiste kirjutistega Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 12, 2013 Sellega pole kahjuks midagi teha Share this post Link to post Share on other sites
rainel 0 Postitatud Juuni 12, 2013 Niimoodi saab jah nalja teha Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 12, 2013 ufo, ole hea tee [b.][/b] paksemaks, väga nadilt on näha Share this post Link to post Share on other sites