jeesus188 438 Postitatud Juuni 12, 2013 :geek: :ugeek: asemele sooviks midagi muud, keegi ei kasuta neid ka kahtlane laks Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuni 12, 2013 Tuli meelde: ei tea kas igal pool, aga uudiste teema-pealkirjadele antud tähemärkide arv on väga väike. Pealkirju tuleb tihti mitme sõna võrra endal kohitseda, et ära ei lõikaks Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuni 12, 2013 Uff ei ole emotsimees. Talle siin sitax makroflexi mustikasse lastud, et tee midagi, aga ei tee... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 12, 2013 ufo paanikas, ta tegi vea, et kysis, mis veel vaja teha Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuni 12, 2013 ufo, ole hea tee [b.][/b] paksemaks, väga nadilt on näha jeesu, osta prillid... Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 13, 2013 :geek: :ugeek: asemele sooviks midagi muud, keegi ei kasuta neid ka kahtlane laks Mõtlen midagi paremat välja! Tuli meelde: ei tea kas igal pool, aga uudiste teema-pealkirjadele antud tähemärkide arv on väga väike. Pealkirju tuleb tihti mitme sõna võrra endal kohitseda, et ära ei lõikaks See on sellepärast et osade resolutsioonidega oleks jälle teine jama. ufo paanikas, ta tegi vea, et kysis, mis veel vaja teha Ei ole. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Juuni 13, 2013 Sellega võiks midagi ette võtta - Järgnevaid sõnu sinu otsingus ignoreeriti, sest nad on liiga tavalised: evic. evic* töötab Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud Juuni 15, 2013 Võiks lisada foorumisse tagasiside süsteemi. Tehakse äri, lisatakse tagasisiet, kas positiivne või mitte. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Juuni 16, 2013 Võiks lisada foorumisse tagasiside süsteemi. Tehakse äri, lisatakse tagasisiet, kas positiivne või mitte. Ma tegin äri ja keegi pani mu teema lukku enne, kui mingit tagasisidet tekkida jõudis Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 16, 2013 Võiks lisada foorumisse tagasiside süsteemi. Tehakse äri, lisatakse tagasisiet, kas positiivne või mitte. Sellega on nii, kuna plaanis oleks ilmselt kunagi foorumi tarkvara vahetada siis kahjuks äritehingute tagasisidet oleks raske teise süsteemi üle viia, või isegi võimatu! Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 23, 2013 Facbooki loosimise tema ei taha kaduda " vaata lugemata postitusi" alt ära kuidagi Mingi teema oli veel vahepeal nii yleval. Nyyd täpselt ei teagi, kas error on teemas või selles, et uhvo postitus on viimane. Aga kiiret pole, hyva jaani Share this post Link to post Share on other sites
M2ks 0 Postitatud Juuni 23, 2013 Facbooki loosimise tema ei taha kaduda " vaata lugemata postitusi" alt ära kuidagi Mingi teema oli veel vahepeal nii yleval. Nyyd täpselt ei teagi, kas error on teemas või selles, et uhvo postitus on viimane. Aga kiiret pole, hyva jaani Püsib samamoodi lugemata postituste all, ära kaob vaid siis kui minna viimase postituse juurde, mitte lugemata postituse juurde. Olen tähele pannud, see kehtib kõigi üldteadeannete kohta. Ehk uhvo oskab selle põhjal midagi teha. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 23, 2013 Nii peabki olema. Kõik on ok! Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuni 25, 2013 miks jutukas mind v2lja logib stabiilselt Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 25, 2013 miks jutukas mind v2lja logib stabiilseltbänni said?Ma saan ka yle mobla, mingi kala Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuni 25, 2013 tabletiga, ju androidi kala. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 25, 2013 tabletiga, ju androidi kala.ma nagu sain aru, et ip bännitud. Samas x päeva päras läbi mobla saan, x päeva edasi ei saa Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuni 25, 2013 mind logib lihtsalt lambist v2lja, sissesaamine pole probleem. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Juuni 25, 2013 Ja ei käi ühe ühenduse otsast teise otsa? Ma tabletiga ümber maja liikudes olen kord wifi, siis jälle 3g otsas, mistõttu ka ei imesta, et sisse tuleb logida tihti. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Juuni 25, 2013 aint wifi, 3g jaoks peaks simmi sisse viskama. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 25, 2013 Jutukas jookseb mibbit.com online irc kliendi all ja serveriks on eesti irc server, zone.ircworld.org Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Juuni 25, 2013 miks jutukas mind v2lja logib stabiilseltKasutad internetilehitsejas? Tõmba AndChat app näiteks, siis pead küll serveri aadressi ise seadistama.Teine põhjus võib olla selles et WIFI ei ole "Always on". Millal ta disconnectib sind, siis kui tahvlel magama läheb? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 28, 2013 Enam ei saa teha kasutajad topeltpostitusi. Tehes uue postituse peale enda oma lisatakse uus postitus vanale juurde koos uue daatumiga. Share this post Link to post Share on other sites