jeesus188 438 Postitatud September 4, 2013 äkki saaks lisada feedbackile emotikonid hetkel lisasin symblolitena Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 5, 2013 Vaatab mis teha annab. Täna "tuunisin" foorumi andmebaasi ja lehte natukene. Peaks laadima kiiremini. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 18, 2013 Nüüd saate kasutajale jätta tagasisidet profiili äritehingute jaoks. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud September 18, 2013 A selle eest ei tohi jeesusele negatiivset panna, et ta mu naise tunnelisse täie pasaga tahab sisse põrutada v? Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud September 19, 2013 Minu arvates on pidevalt ekraanile hüppav bänner on juba asja üle vindi keeramine - segab pidevalt lugemist Loogilisem oleks, et pärast sisselogimist kaoks ta ära või vähemalt ühekordsest sulgemisest peaks aitama. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 19, 2013 Kahjuks pole mul võimalik midagi selleks teha. Share this post Link to post Share on other sites
mel 0 Postitatud September 19, 2013 need tuleb avada siis mõne aja pärast on rahu majas, ehk ei loobi neid enam nii agressiivselt.samas nende avamisega teenib foorumile vähe ressurssi ka Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud September 19, 2013 Ei saa aru mille üle kurdate, androidiga tahvlil küll reklaamid ei tülita Share this post Link to post Share on other sites
argo 1 Postitatud September 19, 2013 Mozilla kasutajad saavad ju sellist asja kasutada https://addons.mozilla.org/en-us/firefo ... lock-plus/ Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud September 20, 2013 Ei saa aru mille üle kurdate, androidiga tahvlil küll reklaamid ei tülita Mul absoluutselt igal leheküljel - ridade lõpud kinni, kommenteerimine raskendatud Krt, foorumisse kiikamiseks eraldi brauserit kasutada on ka ajuvaba [attachment=0]Rek.jpg[/attachment] Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 20, 2013 Vajuta üks kord peale siis rahu majas Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 20, 2013 Ma moblaga siin, mõnikord viskab seda reklaami, aga siis paar päeva ei näita nägu. Iga kord ei tyyta @android Share this post Link to post Share on other sites
agris_a 1 Postitatud September 22, 2013 chrome kasutajatele https://chrome.google.com/webstore/deta ... kkbiglidom Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud September 22, 2013 ärge nüüd uffi meeleheitele ka ajage, klikke on ka vaja ju Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud September 23, 2013 Tegelikult ei oleks probleemi kui foorum joondada vasakule ja teha nõks kitsamaks, siis jääks paremale piisav ruum mille võib paksult reklaami täis panna kui soov on. Kaoks ära ka Adblock jms kasutamine [attachment=0]forum.jpg[/attachment] Sisu lugemise takistamine on natuke halva maiguga ja levinud peamiselt warezi ja porri pakkujate juures kes ise sisu toodavad. Siin aga pakuvad sisu liikmed ja neile näkku hüppamine on minu arvates liiast... Share this post Link to post Share on other sites
Hans 3 Postitatud September 23, 2013 ja neile näkku hüppamine on minu arvates liiast...+9 Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 23, 2013 Tervist Ma olen korduvalt öelnud, ma ei saa valida reklaami ja selle asukohta. Kas kõik või mitte midagi on valikud. E-kodanik ja nagu sa privaatsõnumis mainisid siis tegemist pole mingisuguse äriprojektiga. Hetke "teenistus" on kehvem kui keskmise kasutaja e-sigareti komplekt. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud September 23, 2013 +1 uffile, sellest on ennem ka juttu olnud. Klikkige aga hoolega, paar korda on isegi väärt reklaami olnud Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud September 24, 2013 Tervist Ma olen korduvalt öelnud, ma ei saa valida reklaami ja selle asukohta. Kas kõik või mitte midagi on valikud. E-kodanik ja nagu sa privaatsõnumis mainisid siis tegemist pole mingisuguse äriprojektiga. Hetke "teenistus" on kehvem kui keskmise kasutaja e-sigareti komplekt. Kirjutasin, et joondada seadetest foorumit (align="left" style="width: 90%"). Praegu on tühja, kasutamata halli tausta nagu muda, aga reklaam pressitakse sellegi poolest sisu peale. Tuleks arvesse võtta, et Adblocki kasutajatelt pole üldse lootust ühtegi klikki saada, sest nad lihtsalt ei näe võimalikult huvipakkuvat reklaami Mõistliku lahenduse leidmine peaks lõppkokkuvõttes kasulikum olema kõigile. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 24, 2013 Inimene kes kasutab madalamat resolutsiooni sellel lükkab siis väga foorumi kokku. Sellega oli juba algul probleeme ja sellepärast sai otsustatud sellise lahenduse kasuks nagu praegu. Aga tänud kindlasti soovituste eest, ma katsetan paari ideed ja kui tundub hea siis teeb ära. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud September 24, 2013 Jäksu ma katsetan paari ideed ja kui tundub hea siis teeb ära. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 24, 2013 Kas keegi saaks testida tapatalki ? Uuendasin viimase versioonini! Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud September 24, 2013 Mul justkui funkab Sent from my Xperia acro S using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud September 27, 2013 Kas keegi saaks testida tapatalki ? Uuendasin viimase versioonini!Push notification'id ei toimi enam. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud September 28, 2013 Kas keegi saaks testida tapatalki ? Uuendasin viimase versioonini!Push notification'id ei toimi enam. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Nüüd toimib mingil põhjusel jälle. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites