masmre 39 Postitatud November 15, 2013 Ufo, tee eraldi spoiler...jeesu jaoks , miski kole ja suur... Sent from my Xperia Acro S using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud November 24, 2013 Selline küsimus, et kas ei saaks müügi teemas vaipade ja õunte müümise kuidagi eraldada e-suitsu kuulutustest. Muidu võib asi käest ära minna... Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud November 25, 2013 Selline küsimus, et kas ei saaks müügi teemas vaipade ja õunte müümise kuidagi eraldada e-suitsu kuulutustest. Muidu võib asi käest ära minna... Jah peab midagi sellega tegema. Ilmselt siis eraldi alamfoorum asjadele mis ei puuduta e-sigareti. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud November 25, 2013 Selline küsimus, et kas ei saaks müügi teemas vaipade ja õunte müümise kuidagi eraldada e-suitsu kuulutustest. Muidu võib asi käest ära minna... Jah peab midagi sellega tegema. Ilmselt siis eraldi alamfoorum asjadele mis ei puuduta e-sigareti. Ja ekraani paremasse serva ilmuv rehv suru ka sinna Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud November 26, 2013 Selline küsimus tekkis, et pildi lisamisel dropboxist ei keera foorumis pilti enam õigeks. Dropbox näitab otse, aga foorumis on külili Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud November 26, 2013 Hmm miskit muutnud pole. Võimalik et dropbox on midagi koodis teinud. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 26, 2013 Ma ei saa yldse enam dropboxi pilte otse lisada, lihtsalt ei näita. Folder on sharetud, varem töötas Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud November 26, 2013 Järelikult miskit on muudetud. Kahjuks hetkel muud ei oska öelda. Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud November 28, 2013 Ei tea kas mina teen midagi valesti, kas on midagi valesti imageshack.us või mis aga mingil põhjusel minu müügiteemas ei kuva osasid thumbe Link: m-ego-twist-akud-fsusa-vedelik-muud-nodi-t960.html Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud November 28, 2013 Mul üks pilt ei tööta üldse. Nagu poleks isegi serveris imageshackis. Imageshacki enda viga. Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud November 28, 2013 Peab ilmselt vahetama Tegelen... EDIT: imagesuck on tõsine pa*k ikka. ei saa aru miks ma seda üldse kasutasin. vana harjumus vist. asjad droppi ja töötab. QAPC. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud November 28, 2013 Peab ilmselt vahetama Tegelen... EDIT: imagesuck on tõsine pa*k ikka. ei saa aru miks ma seda üldse kasutasin. vana harjumus vist. asjad droppi ja töötab. QAPC. http://upload.e-suits.eu/ Kui näete kuskil sellist reklaami https://db.tt/HUqbjfcS Ärge klikkige seekord toob see kahju. Iga klick maksab meile nimelt. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 28, 2013 reklaamimise "rõõmud" Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud November 28, 2013 irw, ufo laastab meid Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Detsember 5, 2013 mul ettepanek lisada facepalm emotikon, selline näiteks: teinekord on nii hirmsaid asju, et tahaks panna kohe, aga ei saa... Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Detsember 5, 2013 mul ettepanek lisada facepalm emotikon, selline näiteks: teinekord on nii hirmsaid asju, et tahaks panna kohe, aga ei saa... masmre Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Detsember 5, 2013 mul ettepanek lisada facepalm emotikon, selline näiteks: teinekord on nii hirmsaid asju, et tahaks panna kohe, aga ei saa... Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Detsember 17, 2013 Foorumis natukene lund ka nüüd Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Detsember 17, 2013 Foorumis natukene lund ka nüüd Parem kui ei oleks - vilgutab pidevalt alumist kerimisriba juurde Edit: nüüd tundub korras olevat Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Detsember 17, 2013 Ma nagu proovisin erinevates brauserites ja tundus ok olevat. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 17, 2013 Oi, nii armas Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Detsember 17, 2013 mul vilgutab hullult, algul ei saanud arugi...pinda käib. proovi vihmaga, sobib meie sooja talve paremini. -- 17 Dets 2013, 22:19 -- isegi safe modes vilgutab firefoxiga Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 17, 2013 Mul ka FF aga ei vilgu. V. 25.0.1 Share this post Link to post Share on other sites