masmre 39 Postitatud Veebruar 19, 2013 Ei noh, ega hullu polegi, kondikava ju foorumil tugev ja küll sa asjad paika saad Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 19, 2013 Ma panin sulle PS väikse selgituse. Loe ja vaata. Peaasi, et kasutajaid tuleb, info liiguks Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Veebruar 19, 2013 ma pole veel ühtegi PSi siin saanud, kõik tulevad otse maili Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 19, 2013 Maili peale tuleb teade jah. Inboxis sul on ikka kirjad ka samuti! Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 19, 2013 vahepeal tekkis mulle selline ilus kast ka teatega paremasse üles serva... Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 19, 2013 muuseas praegu jälle näitas, et sõnum on Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 19, 2013 Järelikult on probleem selles et ma üritasin teha seda kasti mis teatab sõnumist. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Veebruar 20, 2013 No mis sõnaosavust siin ikka vaja. Liiga palju mölised vales teemas saad makrofleksi anaali ja asi tahe. Share this post Link to post Share on other sites
BuyTec 0 Postitatud Veebruar 20, 2013 Kui soovid postituse eelvaadet vaadata siis sealt ei saa tagasi, oled nagu sunnitud sisestama postitust, backnupp nagu ei tööta (erinevalel browseritel) EDIT: vahest jälle nagu töötab, kuid tihti mitte :/ Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Veebruar 20, 2013 tundub pigem nagu miskine lokaalne probleem. Share this post Link to post Share on other sites
BuyTec 0 Postitatud Veebruar 20, 2013 Nagu 2 erineval läpparil ja ka tööarvutis ning ka lõunakas olles erinevates masinates olen täheldanud seda probleemi, seega et viga konkreetses masinas on välistaks, samas hästi ei mäleta kuid ka ühes teises phpbb foorumis täheldanud sellist asja, vahest mingi phpbb enda bug ? Share this post Link to post Share on other sites
xxlmaster 1 Postitatud Veebruar 21, 2013 "märgi foorum loetuks" ei tööta mul hetkel Share this post Link to post Share on other sites
BuyTec 0 Postitatud Veebruar 21, 2013 "Logi mind sisse automaatselt igal külastusel" ei paista mõikavat kui pisut kauem eemal olla... Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 21, 2013 "märgi foorum loetuks" ei tööta mul hetkel Korras. Buytec: Tean sellest veast, põhjust pole leidnud. Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Veebruar 21, 2013 Huvitav, kas kellegil veel kaovad postitused ära, kui kahekesi korraga postitada, siis ühe post kaob ära,mul paar korda nii kadunud Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 22, 2013 Huvitav, kas kellegil veel kaovad postitused ära, kui kahekesi korraga postitada, siis ühe post kaob ära,mul paar korda nii kadunudSiis tuleb uuesti sisesta nuppu vajutada, ära ei tohika kaduda.Algul ka vaatasi, et kuhu mu sõnum kadus Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 22, 2013 Teade tuleb ka, et vahepeal on keegi vahele postitanud ja näitab seda teksti. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 24, 2013 Jälle ei näita et uus sõnum on tulnud. Igavusest vaatasin ja hoplaa, ongi uus ps tulnud... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 25, 2013 Sa võid ühendada vaid 3 tsitaati. eee, miks rohkem tsiteerida ei lase ? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 25, 2013 eee, miks rohkem tsiteerida ei lase ? Tõstsin limiiti. Default seade selline. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 26, 2013 Kas kellelgi veel selline jama, et uusi ps'se ei näita. Uus ps on tulnud, aga näitab ikka et (0 uut sõnumit) Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 26, 2013 Mu arust on olemas Share this post Link to post Share on other sites