tripp 140 Postitatud Aprill 1, 2014 Kas teil foorumis on kell vale ? Mhmh Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 1, 2014 Kas teil foorumis on kell vale ?jep Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 1, 2014 Läks paremaks ? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 1, 2014 Kirjutan ülesse endale Läks aega aga välja mõtlesin UPDATE `phpbb_users` SET `user_dst` = '1'; UPDATE `phpbb_users` SET `user_timezone` = 2.00 Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Aprill 2, 2014 Kirjutan ülesse endale Läks aega aga välja mõtlesin UPDATE `phpbb_users` SET `user_dst` = '1'; UPDATE `phpbb_users` SET `user_timezone` = 2.00 Väga, väga, väga tubli 3- ISTU Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 9, 2014 foorumi lehed laevad ja laevad, allkirja ära ei laegi, võibolla laeb ka, aga ma ei viitsi pool tundi oodata mis jama on? edit: ylejäänud lehtedega pole probleeme nyyd vist korras, aga ikkagi.... Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Aprill 9, 2014 http://upload.e-suits.eu ... sealt enam pilte ei tule? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 9, 2014 See jäigi meelest üle kolida. Teen ära varsti. Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Aprill 9, 2014 foorumi lehed laevad ja laevad, allkirja ära ei laegi, võibolla laeb ka, aga ma ei viitsi pool tundi oodata mis jama on? edit: ylejäänud lehtedega pole probleeme nyyd vist korras, aga ikkagi.... Paistab et minu virtuaalserveri teenusepakkujal on mingi probleem, sig.fastvape.eu on vahelduva eduga aeglane. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Aprill 9, 2014 Paistab et minu virtuaalserveri teenusepakkujal on mingi probleem, sig.fastvape.eu on vahelduva eduga aeglane.Valgus kaablist lasti tuli ära? -- 09 Apr 2014 21:57 -- Natuke võiks arutada ja paika panna kuidas on viisakas e-poode kritiseerida. Kui teema: http://foorum.e-suits.eu/hea-e-suitsu-pood-t1419.html pealkiri on "Hea e-suitsu pood" ja seal lehel ei vaata just väga hea sisu vastu (see ainult näide). Siis selge on see, et midagi peab seal ütlema, muidu arvatakse, et ongi hea ja õige koht. Ma ei pannud tähele, et seal keegi ebaviisakaks väga oleks läinud. Selge on see, et solvata ja sõimata ei tohi aga minu arvates kriitika mis vastab tõle võiks olemas ikka olla? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 10, 2014 Kas see pealkirjade porr on foorumi systeemis kinni ja uues saab pikemaid pealkirju teha? Just uudiste valguses. Viimase uudise pealkirjas sai sigaretist sigar Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 10, 2014 Uues saab pikemaid. Siin jah paraku hard coded limiit Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Aprill 13, 2014 Eesti keele spellerist tunnen puudust. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 13, 2014 Seda ei tule. Tehniliselt pole võimalik. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Aprill 13, 2014 Seda ei tule. Tehniliselt pole võimalik.Ma tean ... aga see ei takista puudust tundmast . Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 15, 2014 Kas "vaata lugemata postitusi" loetuks ei saa kuidagi teha? Iga teine teema bs või müügiteema, pean kõimi klikkama, et ära kaoks Kui ma pime, siis tooge valgus mu õuele Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 15, 2014 https://db.tt/8lDEZbQD Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 15, 2014 Mille all see on? Lugemata postituste all njetu Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 15, 2014 Esilehel, paremal üleval. Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Aprill 15, 2014 ma pole seda lõnga väga lugenud aga üks asi võiks kindlalt olla nagu FT foorumis on, kudos/like vms postitusele. Hetkel on neid mõnes mõtes mõtetuid postitusi palju... Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 15, 2014 Uues süsteemis olemas juba Kahjuks ei tea kuna selle uueni jõuab reaalselt. Ei anna lubadusi. Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Aprill 15, 2014 hmmm, mina küll sinna sisse logitud ei saa Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 16, 2014 Mõtlesin sellist asja. Kas oleks ideel jumet kui teha juurde üks alamfoorum kus on kasutajate enda teemad. Iga soovija teeb oma teema kus räägib oma varustusest, kogemustest ja tarkustest, selline niinimetatud isikuteema. Share this post Link to post Share on other sites