JazZ 34 Postitatud Märts 4, 2013 7 tollisel tahvlil kisub ka üsna kitsaks see asi. Ma ise kasutan Tapatalk'i, seega mind see ei sega, aga üldiselt näeb see avaleht üsna nigel välja nii. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
Mart 1 Postitatud Märts 4, 2013 Jah ma mõistan aga kuidagi on vaja foorumile reklaami teha ja facebook on selleks väga hea lahendus. Akna peab ikka päris väikseks tegema ennem kui kujundust muutma hakkab.Praegu teed foorumis reklaami Facebooki lehele, mitte foorumile.Jubedalt häirib see uus lahendus ikka, osa teksti jookseb üksteise sisse jne. Pilt ka juurde - https://www.dropbox.com/s/ieewsmw6sie7b ... .34.51.png Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 4, 2013 Hetkel jääb siis eemaldatuks. Proovin välja mõelda midagi paremat natukene! Share this post Link to post Share on other sites
Mart 1 Postitatud Märts 4, 2013 Võibolla mingi väike share nupuke postituste juurde(kuigi seda vist väga lihtne pole teha). Või FB's mingeid paremaid teemasid välja karjuda, siis on FB laikimisest mingit reaalset kasu ka? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 4, 2013 Vaata iga teema ja alamfoorumi kohal on nupp Like see teebki seda, et saad jagada facebooki. Jah facebookist on kasu igatpidi. Share this post Link to post Share on other sites
Mart 1 Postitatud Märts 4, 2013 Kusjuures polnudki seda veel tähele pannud Share this post Link to post Share on other sites
simp 0 Postitatud Märts 4, 2013 Hetkel jääb siis eemaldatuks. Proovin välja mõelda midagi paremat natukene!mingi nö "landscape" asetusega asi foorumi footerisse? Siis ei jää häirima vähemalt. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 7, 2013 Foorumi jaluses nüüd näha teemat sirvides "Sarnased teema" foorumis. Ehk kui vaatad näiteks evic'i kohta siis peaks seal olema kolm teemat mis sisaldavad evic'i juttu. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Märts 9, 2013 Mul dziisusega sama jama, ei näita, et online. Kas see on nsfw teema pärast nyyd karistuseks v Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 9, 2013 Mina näen onlines sind. Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Märts 9, 2013 Ma ise ei näe. Ju siis androidi v mu tahvli jama. Share this post Link to post Share on other sites
einar00 0 Postitatud Märts 9, 2013 Hei, Logi mind sisse automaatselt igal külastusel Kuis saaks nii et, see toimiks? Päikest (aurust)! Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 10, 2013 Hei, Logi mind sisse automaatselt igal külastusel Kuis saaks nii et, see toimiks? Päikest (aurust)! Kustuta kypsised ära, siin on asju mitmeid kordi ringi tehtud. Hetkel peaks suht kõik töötama. Kui yhe browseriga ei tööta, proovi teisega. Kui yhega töötab, siis asi kindlasti kypsistes Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 10, 2013 Ma pean sisuliselt igal hommikul uuesti sisse logima. Hoolimata sellest, et linnuke on pandud automaatsele logimisele. Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud Märts 10, 2013 mul on logimisega kõik korras firefox 19.0.2 strohherit ma näiteks eile ei näinud kordagi selle online ribaga kuigi juttu jätkus Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 10, 2013 Foorumi päises on nüüd link "Uudised". Üritame seal anda edasi tähtsamaid uudiseid Kõik kes postitavad Uudised alamfoorumisse nende uudis jõuab sinna lingile. Palun postitada siis asjalikke uudiseid! Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 10, 2013 nägin foorumi ajaloo esimest page down errorit pool tundi tagasi. aga hakkas kohe uuesti tööle Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 10, 2013 Jep, liigsed asjad said koodi. Maas oli 30 sekundit. Share this post Link to post Share on other sites
Mart 1 Postitatud Märts 10, 2013 Kui mõni teema lahti võtta, siis üleval näitab kolmes kohas postkasti -https://www.dropbox.com/s/69gn393vvyat76g/2013-03-10%2012.57.25.jpg Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 10, 2013 Õigus ma unustasin ühe asja ära et sinna reale tuleb asju kui minna foorumisse. Leian lingile uue koha Mõtlen mingi süsteemi välja kuna üleval hakkab ruumi väheks jääma. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 10, 2013 Hetkel eemaldatud privaatsõnumite hüpikaken ja sisselogimise aken mis kerkis esilehe. Põhjus, paljudel oli probleeme. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 10, 2013 Mis asi see esilehel on ? Uhvo paneb tina vä ? Share this post Link to post Share on other sites
B6 2 Postitatud Märts 10, 2013 AM tuleks anda sellistele, kes foorumit hoolikalt ei loe Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 10, 2013 No ma vaatan järjest teemasi, mida pole lugenud, vabandust Share this post Link to post Share on other sites