unemployer 102 Postitatud Mai 28, 2014 TEavitused saab maha keerata ja mul popib igatepidi uppi. See tuleb teavituse keeramise kohast paika kruttida. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 28, 2014 Mind häirib peale uuendust see, et enam ei tule pop-upi, kui keegi ps saatnud. Samuti nüüd tüütab foorumi igakord meilile teavitust saata. Ma ei ole väga süvenenud, äkki kuskilt profiilist vaja midagi muuta lihtsalt. http://e-suits.eu/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=notifications Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Mai 29, 2014 Ma ainuke kellel chat nii teeb? Oops! Something went wrong! [#CSTART-0]There was an error connecting with the chat room. Please notify an administrator. Need Help? Our help documentation Contact the community administrator Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 29, 2014 Chati litsentsi serveriga ei saa ühendust mingil põhjusel iga kord. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Mai 29, 2014 1 korra oli, peale refreshi kadus Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Mai 29, 2014 ma mingi 20x+ proovisin, koguaeg sama error. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Mai 29, 2014 Võibolla mingi custom adblock rule ja/või noscript, proovi teise browseriga või keela ajutiselt plugin-d Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 29, 2014 Nüüd ka kolmas variant registreerimiseks ja sisselogimiseks, Google konto. Saate ühendada oma konto siin http://e-suits.eu/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=managegoogle Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Mai 29, 2014 Nüüd ka kolmas variant registreerimiseks ja sisselogimiseks, Google konto. Saate ühendada oma konto siin http://e-suits.eu/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=managegoogle Fatal error: Call to a member function manageGoogle() on a non-object in /data05/virt43360/domeenid/www.e-suits.eu/htdocs/hooks/googleManageAccount_38e1b7921c3dea9f6c9f9077af560a44.php on line 136 Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 3, 2014 Uurin asja kalvi. Kahjuks endal ei õnnestu kuidagi sellist errorit saada. Keelelisi ettepanekuid ootan endiselt. Kindlasti on kehvasti tõlgituid fraase. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuni 3, 2014 uff, yks asi on mida sa võiksid lisada... oomi märgi, kasvõi smailide alla kui mujale ei saa 2 old and xiios reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Juuni 3, 2014 uff, yks asi on mida sa võiksid lisada... oomi märgi, kasvõi smailide alla kui mujale ei saa See on küll hea idee, see guugeldamine tüütab ära Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 3, 2014 Teeb ära kuidagi moodi. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 3, 2014 http://e-suits.eu/topic/1754-kui-vanad-on-siinsed-e-suitsu-imejad/?p=39858 Kas vanast teemast küsitlusi ei saanud uude tõsta? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 3, 2014 Jah tundub nii. Mõned küsitlused tulid üle vigasena ja eemaldasin seejärel. Kahjuks miskit pole teha. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 3, 2014 Ma ei mäleta enam vahemikke, võiks uue lisada, nullist. Äkki teed ära Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 3, 2014 Pole probleem vaid pigem küsimus - mida näitab nupp "new content"? Mõnes foorumis on viimase 24h postitused vms., aga siin kaovad teemad selle alt suvalisel hetkel jälle ära. My content ehk minu postitused töötab ootuspäraselt. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 3, 2014 New content nupp on vaata uusi postitusi http://e-suits.eu/index.php?app=core&module=search&do=viewNewContent&search_app=forums Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 3, 2014 No sellest sain isegi aru, et uusi, aga vot uue definitsioon jääb segaseks. Kas uus peaks olema viimase n tunni jooksul tehtud või on selle jaoks mingi muu loogika? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 3, 2014 No sellest sain isegi aru, et uusi, aga vot uue definitsioon jääb segaseks. Kas uus peaks olema viimase n tunni jooksul tehtud või on selle jaoks mingi muu loogika? seal all on kohe By time periodContent I have not read New since my last visit Viimane 24 tundi Viimane nädal Viimane 2 nädalat Viimane kuu Viimane 6 kuud ise valid, mis perioodi postitusi soovid näha Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Juuni 4, 2014 Fatal error: Call to a member function manageGoogle() on a non-object in /data05/virt43360/domeenid/www.e-suits.eu/htdocs/hooks/googleManageAccount_38e1b7921c3dea9f6c9f9077af560a44.php on line 136 Uurin asja kalvi. Kahjuks endal ei õnnestu kuidagi sellist errorit saada. ... sellise errori sain kui olin sisse logitud, logimata olekus ei ole probleemi Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Juuni 4, 2014 Kas oleks võimalik kuidagi ära kaotada tekstide alt ''Sent from my MI 2A using Tapatalk'', ''Sent from my Nexus 5 using Tapatalk'' jne. Jube tüütu on kui silmad automaatselt seda rida teksti alt lugema hakkavad. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 4, 2014 Kahjuks käib see tapatalkiga kaasas. Pole näinud võimalust eemaldada. Uurin asja aga ei anna lootust väga tasuta versiooni puhul. EDIT: Hoopis see käib nii. Kasutaja peab ise TapaTalk seadetest eemaldama signatuuri. Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Juuni 4, 2014 Kahjuks käib see tapatalkiga kaasas. Pole näinud võimalust eemaldada. Uurin asja aga ei anna lootust väga tasuta versiooni puhul. EDIT: Hoopis see käib nii. Kasutaja peab ise TapaTalk seadetest eemaldama signatuuri. 2014-06-04 14.42.07.png Ehk on võimalik TapaTalk'i kasutajatele mingi memo saata. Ma olen üsna kindel, et ega neil selle vastu midagi pole, kui nad sellest lisakirjast loobuksid. Share this post Link to post Share on other sites