Maku 24 Postitatud Juuni 4, 2014 Maci ja firefoxiga näen footeris pidevalt teadet "Error: Could not load template 'hookMembersOnlineToday' from group 'boards'" Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 4, 2014 Ei õnnestu seda errorit kuidagi saada. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuni 4, 2014 rõhk sõnal 'hookMembersOnlineToday'.. mingil seksisaidil oled või Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 4, 2014 PHP hook, mis peaks näitama, palju täna külastajaid on olnud foorumis.. Share this post Link to post Share on other sites
Maku 24 Postitatud Juuni 4, 2014 Mingi skinni fail on vigane või on see puudu. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 4, 2014 Nvm, korras. Polnud puudu midagi, cache. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 5, 2014 Uus moderaator, 4ular. Käituge kenasti, karmi käega mees on tulnud. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuni 5, 2014 Uus moderaator, 4ular. Käituge kenasti, karmi käega mees on tulnud. 1 militar reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuni 5, 2014 edu talle selles hullumajas Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Juuni 5, 2014 Asja tuleb mõistusega võtta. Vana või uus, reeglitest tuleb kinni pidada.Asja ei tohi läbuks lasta Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 5, 2014 Asja tuleb mõistusega võtta. Vana või uus, reeglitest tuleb kinni pidada. Asja ei tohi läbuks lasta ot mul vist sai punkt ka juba otsa, vist Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 8, 2014 Tõenäoliselt olen jälle ise loll ja ei leia õiget nuppu üles, aga privaatsõnumitega on saadetud ja vastuvõetud sõnumid kõik koos. Kas kuidagi oleks võimalik inbox ja outbox eristada või kui need koos peavad olema, siis enda saadetud sõnumitega vähemalt näha, kellele need saatsin? Kui sõnum lahti võtta, siis on muidugi mugav et kogu jutt kronoloogilises järjekorras kohe näha on, aga sellest oleks abi vaid juhul kui saaks kuidagi eristada ka kellega see vestlus on kui mina viimati vastanud olen. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 9, 2014 Ausalt öeldes ei saa aru mis soovid aga tundub vastus olevat ei. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 9, 2014 No ideaalis võiks olla võimalus saada umbes sama vaade nagu näiteks HV privaatsõnumitega. Või siis variant B näha nö. threaded view-d ehk kogu andmevahetust puu kujul. Päeval muidugi märkasin, et nii hull asi pole, saaja nimi on siiski enda saadetud sõnumite juures näha, aga ei tea kas ma lihtsalt ei harju uuega või see ongi ebamugavam Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 10, 2014 Enam ei saa tagasisidet anda, positiivne/negatiivne+ kommentaar nagu vanas oli? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 10, 2014 Varsti saab. Ma tahaks vanast foorumist saada kõik hääled kätte. Hetkel igasuguseid tegemisi ka. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 11, 2014 jälle yx kysimus, mis mul alati smile kasutades meelde tuleb mis vahet on :cool : ja 8- ) smiledel? ehk siis vastavalt Share this post Link to post Share on other sites
Guest tiitus2 Postitatud Juuni 11, 2014 (redigeeritud) hei, mis kamm on kui üritan oma algse kontoga siseneda, siis annab errori Fatal error: Call to a member function boardIndexBirthdays() on a non-object in /data05/virt43360/domeenid/www.e-suits.eu/htdocs/admin/applications_addon/ips/calendar/sources/hooks.php on line 179 olin sunnitud uue konto tegema, et veast märku anda algne konto siis tiitus copy paste jutukast krt seda errorit põhjustab Memory (Import) teema aga kuidas algses kontos teemat vahetada, kui sisse ei saa Redigeeris Juuni 11, 2014 kasutaja tiitus2 Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 11, 2014 vahetasin ära teema. peaks muidu korras ka olema. anna märku Share this post Link to post Share on other sites
tiitus 5 Postitatud Juuni 11, 2014 Jah nüüd korras, võib selle teise konto kasti lüüa Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 11, 2014 Kui see theme tagasi panna siis endiselt ok ? Share this post Link to post Share on other sites
tiitus 5 Postitatud Juuni 11, 2014 Tundub, et toimib ka vana themega nüüd. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 11, 2014 jälle yx kysimus, mis mul alati smile kasutades meelde tuleb mis vahet on :cool : ja 8- ) smiledel? ehk siis vastavalt see vasts? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuni 11, 2014 Miskit sassi läinud... Share this post Link to post Share on other sites