EMTA 269 Postitatud Juuli 20, 2014 Loomulikult saab kõike Google kaudu ajada. Saab ka selle infi kätte mis siin foorumis liigub. See ei tähenda ju, et foorum oma uksed sulgema peaks, kuna Google on nagunii juba olemas. Mõningad asjad lihtsalt toimiksid mõnusamalt, kui oleks vastav tugi loodud. Ma olen kohanud foorumites varianti, kus teatud sõnad tekstis on teist värvi. Näppides seda sõna hiirega, viskab ette mingi reklaami. Sama süsteemi saaks siduda tegelikult ka teatmeteosega. On tekstis Russian 91%, ning see sõna on kantud teatmeteosesse, siis on sõna värviks automaatselt näiteks sinine ja sõnale hiirega klikkides tekib info. Info omakorda, kerkib ette hüpikaknana selle sama teksti kohale, teemast ega lehelt väljumata. Täna on meid siin foorumis veel vähe. Tulevikus arvatavalt sitaks rohkem. Kui sillutada teed uutele, tekib ka teatmeteose täiendajaid juurde. Ma olen küll iti alast suht kaugel ja paras tumm tumm, kuid minu arust ei tohiks sellise rakenduse kasutusele võtmine eriti raske olla. Kui asi läheb p..se, saab alati lõpetada, kuid kui käima läheb, oleme kõik tibake õnnelikumad. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuli 21, 2014 Ma uurin kas on mingit FAQ või Wiki asja siia olemas. Share this post Link to post Share on other sites
4ular 18 Postitatud Juuli 21, 2014 See EMTA pakutud variant oleks väga tüütu. Nii kui hiirega üle sõna tõmbad viskab mingi kasti ette. See võib tunduda hea idee, kuid tegelikult see seda pole. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuli 21, 2014 +1. Korra saad hiirega üle vedades kiiremini teada, millega tegemist kuid kõik järgmised korrad häirib, et see lahti kargab. Ühest küljest olen nõus, et võiks olla mingi wiki laadne koht, mis asjad ilusti lihtsas keeles lahti seletab. Teistpidi jälle pole väga tõenäoline, et sinna nüüd arvestatav hulk kvaliteetset infot koguneb, sellise baasi koostamine ja up-to-date hoidmine on ikka päris suur töö ja kunagi ei suuda me koondada siia kõike, mis laias maailmas kirjutatakse. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 21, 2014 You can upload up to Piiramatu of files (Max. single file size: 2GB) täiendatud redigeerijas, võiks kõik ära tõlkida või üdse tõlkimata jätta Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 28, 2014 miks tekst sisse sõidab, kalvi lisainfo ? Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuli 28, 2014 See on kalvi viga sest ta ei luba oma clearode loendit poolitada Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 28, 2014 See on kalvi viga sest ta ei luba oma clearode loendit poolitada yhesõnaga-ei oska tyhikut kasutada Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Juuli 28, 2014 leitsin vist õige nupu kusjuures mul FF-ga seda probleemi pold Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuli 29, 2014 Mul Chromega ka polnud... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 29, 2014 Mul Chromega ka polnud... Mul just chromega oli. Aga nyyd ok, probleem lahendatud Share this post Link to post Share on other sites
Scuall 80 Postitatud August 4, 2014 The IP.Chat room limit has been reached. You will not be able to join the chat room until some users first leave. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud August 4, 2014 Mäletamist mööda ostsin 50 inimese litsentsi. Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud August 6, 2014 Viimased päevad ei saa jututuppa sisse. Sihuke pilt jääb ette, ükski asi ei aita. Refreshitud, restarditud kõike, ei miskit.... http://prntscr.com/4a68ku Edit: Sama täpselt Chrome'ga ja ka IE-ga Edit2: Samas näitab, et olen aktiivne kasutaja http://prntscr.com/4a6jkn Edit3: Praegu on kõik korras taas. Ei saa aru Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud August 7, 2014 Viimased päevad ei saa jututuppa sisse. Sihuke pilt jääb ette, ükski asi ei aita. Refreshitud, restarditud kõike, ei miskit.... http://prntscr.com/4a68ku Edit: Sama täpselt Chrome'ga ja ka IE-ga Edit2: Samas näitab, et olen aktiivne kasutaja http://prntscr.com/4a6jkn Edit3: Praegu on kõik korras taas. Ei saa aru Parem nüüd ? Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud August 7, 2014 paistab, et täna terve päev kõik OK. ufo, mis iganes sa ei teinud seal, tundub et oli abiks. Tänud Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud August 24, 2014 Väike idee. Kuna aeg-ajalt teevad välismaa poed meile siia teemasid, siis võiks olla kuskil inglisekeelne teadaanne, et võib nende ja nende kasutajate poole pöörduda, et tekst tõlkida. Saaks tunduvalt parema teksti, kui gtranslatega saab (korter top (flat top) ). Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 1, 2014 Ma ei usu, et keegi väga vabatahtlikult viitsib tõlkida. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud September 1, 2014 Pigem võiks olla foorum international vms., kuhu need välismaised müüjad postitavad. Võibolla seal all ka eraldi alamfoorumid loba ja müügiteemade jaoks. Aga see link peaks olema kindlasti foorumi avalehel, muidu hakatakse nagunii google translate abil sobivat kohta otsima. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 1, 2014 Teemasi saab ignoreerida nüüdsest. PS: Ei midagi isiklikku näiteks toodud teema kohta. Hetkel vaid ärifoorumites! Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud September 1, 2014 Jes kohe kaotan diileri ja levia oma vaateväljast, nad mul algusestsaati sita keema ajanud oma mõtetu upitamisega. 2 Scuall and brutal reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 2, 2014 Lisaks nüüd saab kasutajatele jätta ärilisi kommentaare. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud September 2, 2014 Mida siin ikka blokeerida? Kui müüjad välja lülitada, siis on foorum praktiliselt surnud Share this post Link to post Share on other sites