unemployer 102 Postitatud November 20, 2014 Niuke mädšik, et vajutan JUTUTUBA nupule ja pumm selline disko ees Kas see tahab mingit ädd-ooni vms? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud November 20, 2014 Ei taha midagi. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 20, 2014 Töötul ju vana arvuti, win 95, äkki see tahab mingit add'i. Aga tegelikult, soovian proovida teist lehitsejat kui ühega ei saa Share this post Link to post Share on other sites
siinus 6 Postitatud November 20, 2014 või kasutage irc klienti Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud November 20, 2014 Chrome ja Mozilla mõlemad viskavad selle errori. IE'd proovin siis kui kõik maailma kanad kusevad. Eks ma siis istun siin...a-sotsiaalne Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud November 20, 2014 flash upitud? Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud November 20, 2014 Fläss apitud. A kas see chat ei ole mitte Java peal üldse? Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud November 20, 2014 Chrome ja Mozilla mõlemad viskavad selle errori. IE'd proovin siis kui kõik maailma kanad kusevad. Eks ma siis istun siin...a-sotsiaalne IEga töötab perfektselt Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud November 20, 2014 Javascript paistab olema, ega sul mingeid blockereid pole paigaldatud? Proovi private modes korra? Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud November 20, 2014 FF ei tööta, Chrome ja IE töötavad (vähemalt Guest'ina) FF hakkas tööle pärast ADBlock'i keelamist Chrome on ka ADBlock'iga, mis ei sega sisse saamist, FF-l oli lihtsalt must kast, keskele ei tekkinud nime valimise võimalust... Share this post Link to post Share on other sites
tiitus 5 Postitatud November 20, 2014 (redigeeritud) Mitte ühegi brauseriga (IE, FF, Opera ja Chrome) ei tööta IE-l ja Operal pole adblocki peal, teistel keelasin, aga ei midagi. Fatal error: Call to a member function showMibbitChat() on a non-object in /data05/virt43360/domeenid/www.e-suits.eu/htdocs/admin/applications_addon/other/ircChat/modules_public/chat/chat.php on line 143 Guestina töötab iga brauseriga vahet pole kas adblock töötab või mitte, sisse logituna foorumi ei tööta kohe mitte. Redigeeris November 20, 2014 kasutaja tiitus Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud November 21, 2014 Kui ma olen foorumisse sisse logitud, siis ei lase jutukasse. Kui ei ole sisse logitud, siis saan guestina jutukasse sisse. Olen pikalt edasi lükanud Windowsi värsket installi, mille tegin öösel ära ja ikka ei luba tuppa, kui olen foorumis logitud This ones on you ,ufa! Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 21, 2014 No kui 10+ inimest saavad ja 2 mitte, siis on probleem pigem teie 2 poolne Mis ühendus on? Mul laseb yle elioni, emt käia nii arvutiga kui ka moblaga jutukas, no problemo Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud November 21, 2014 No kui 10+ inimest saavad ja 2 mitte, siis on probleem pigem teie 2 poolne Mis ühendus on? Mul laseb yle elioni, emt käia nii arvutiga kui ka moblaga jutukas, no problemo See on ebaselge statistika. 10 inimest saavad sisse, 2 ei saa sisse ja kirjutavad sellest foorumisse, 25 ei saa sisse ja ei vitsi foorumisse kirjutada Share this post Link to post Share on other sites
tiitus 5 Postitatud November 21, 2014 Jutukas rsk ei tööta sisselogituna Memory teemaga,teiste teemadega töötab. Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud November 21, 2014 Jutukas rsk ei tööta sisselogituna Memory teemaga,teiste teemadega töötab. +1 jutt jumala õige. Selle koleda sinise themega toimib ilusti. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud November 21, 2014 Kolm themet on kokku. Originaal kole ? Siis üks variant veel ju Share this post Link to post Share on other sites
tiitus 5 Postitatud November 21, 2014 Vat just meeldib see Memory teema, egas ma muidu seda kasuta Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud November 22, 2014 . 1 Maitsev Aur reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud November 22, 2014 Loobusin 100% jututoa kasutamisest. Vähemalt seniks, kuni vana jutukas tagasi pole, või midagi turvalisemat asemele pole pandud. Mainin seda vaid seepärast. et kui keegi minu nime alt teeb seal miskit või lubab ja räägib seal midagi, siis see pole 100% kindlasti mina. Tegelikult mingi turva on, kui ise selle eest hoolitsed. Sisse logides öeldakse ju, et käst /msg NickServ help annab pisut infot. Ehk siis saad seal oma kasutajanime ära registreerida ja keegi teine seda kasutada ei saa. Aga see on irc jutukas ehk siis foorumi kasutajanime ja sealse kasutaja vahel mingit seost ei ole. Share this post Link to post Share on other sites
Comp 106 Postitatud November 22, 2014 (redigeeritud) . Redigeeris August 11, 2015 kasutaja Comp 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud November 22, 2014 Jep, üritasin samuti tehnilise poole pealt abiks olla aga kui pole vaja siis pole vaja. EDIT: Sarnaseid nimesid võid foorumisse regada niipalju kui kulub.. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud November 22, 2014 põhimõtteliselt võiks ufo ju aktiivsematele registreeritud kasutajatele +v mode anda, sel juhul oleks lihtsam vahet teha kui keegi sarnase kasutajanimega nalja teha üritab. Samas muidugi pole jutukas nii ehk naa teab mis turvaline koht oluliste asjade arutamiseks ja isiklikult ei poolda ma päris mitmel põhjusel jutuka kaudu äriasjade ajamist 1 Spezz reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud November 22, 2014 Samas muidugi pole jutukas nii ehk naa teab mis turvaline koht oluliste asjade arutamiseks ja isiklikult ei poolda ma päris mitmel põhjusel jutuka kaudu äriasjade ajamist +1 Share this post Link to post Share on other sites
esigaretivedelikud 8 Postitatud November 26, 2014 Mul on 3 valikut ja ühegagi neist ei hakanud jutukas tööle. Kustutage see eelmine postitus, palun, läks vale teema alla. Share this post Link to post Share on other sites