admin 172 Postitatud Jaanuar 31, 2013 ma mõtlen natuke äkki tuleb idee kuidas kõik rahul. EDIT: oleks võimalik jäädavalt sinna jätta olenemata kus asud. Hetkel need ainult foorumi pealehel leiad nüüd mujalt need Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Veebruar 1, 2013 Ee nüüd on midagi väga metsas. Leht on kitsas ja profiili ala on väiksem kui mõne tüübi avatar ning esilehel on paremal mingid imelikud tulbad. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 1, 2013 Tulbad on kuna ma testisin ühte asja. Nüüd pole. Äkki teed pilti. Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Veebruar 1, 2013 Ok tulbad kadusid ära aga see on ikka cache delete ei aidand enne tõmbas foorumi ilusti nii laiaks nagu aken on. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 1, 2013 Tegin natuke suuremaks, kahjuks et sa käid väikses aknas on raske teha kõigile meeldivaks. Peab katsetama veel Panin sind msni, nii rohkem lives asi kui katsetada. Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Veebruar 1, 2013 Ma olen skypega sees aga neid uusi msni taotlusi ei näita miskipärast. Enivei - korras ja normaalne on nüüd. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 1, 2013 Ma panin kõrval paviljunni tööle 1280x1024 resoga. Tegin selle järgi. Tegin akent väiksemaks ja jäi nüüd vist tõesti ok.Full HD peal lihtsalt naljakas veidike Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 1, 2013 oleks võimalik jäädavalt sinna jätta olenemata kus asud. Hetkel need ainult foorumi pealehel leiad nüüd mujalt need Väga viis, tänud. Share this post Link to post Share on other sites
emziou 0 Postitatud Veebruar 1, 2013 Ipadis ka nyyd selline keiss nagu interface pildil näha on, avatar jookseb texti peale. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Veebruar 1, 2013 Ma tõlgin Soome poodide saatmisinfo ära, sellevõrra peaks teistel kergem tellida olema. Kui vigu näete (valesti tõlgitud, lauseehitus imelik), siis andke teada Share this post Link to post Share on other sites
strohher 2 Postitatud Veebruar 1, 2013 Mul selline küsimus, et panen oma lemmikud järjehoidjaribale. Selline ikoonide rivi seal siis. Antud lehel aga kahjuks see ikoon puudub...lihtsalt valge murtud nurgaga paberileht. Ma ei tea, kuidas seda nimetatakse Share this post Link to post Share on other sites
adebisi 0 Postitatud Veebruar 1, 2013 Mul selline küsimus, et panen oma lemmikud järjehoidjaribale. Selline ikoonide rivi seal siis. Antud lehel aga kahjuks see ikoon puudub...lihtsalt valge murtud nurgaga paberileht. Ma ei tea, kuidas seda nimetatakse favicon asja nimeks. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 1, 2013 Panin hetkel mingi suvalise kasti sinna Share this post Link to post Share on other sites
adebisi 0 Postitatud Veebruar 1, 2013 Poodide alamteemas võiks mingi miinimum postide arv olla enne uue teema tegemist, spämmi vältimiseks Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 1, 2013 Ma arvan, et kellegile mingeid piiranguid ei hakka tegema. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 1, 2013 ennem oli yx teema hv foorumis, nyyd tekkinud 100 teemat tyr mulle ei meeldi, et iga pood saa oma urru augu Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 1, 2013 ennem oli yx teema hv foorumis, nyyd tekkinud 100 teemat tyr mulle ei meeldi, et iga pool (p) saa oma urru augu Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Veebruar 1, 2013 ennem oli yx teema hv foorumis, nyyd tekkinud 100 teemat tyr mulle ei meeldi, et iga pool (p) saa oma urru augu Ära nii leili mine, nagunii tekivad sul ka oma lemmik poed ja enamasti sa nendest ostadki, uutel kasutajatel on nagunii savi. Nad kas ei tea midagi ja on igasuguse info eest tänulikud või on neil kõik teada ja oma lemmikud olemas. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 1, 2013 ootame, vaatame sellegi poolest hurrrrra pealt teemat lukku panna oli viga hyva ööd Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Veebruar 1, 2013 HV teema jääkski muidu vaikselt vinduma ja osa teksti postitataks topelt VÕI siis embakumba. See ju ka negatiivne. Antud juhul on n.ö. teisel päeval juba 32 kasutajat , sealhulgas isegi mõned Eesti netipoed - teemad juba parajalt ära lahterdatud (küll ajaga ka neid optimeeritakse!) ja vaikselt areneb. HV teema oli "äge" küll aga see kui hommikul on juba +38 postitust mis omakorda käsitlesid 5 erinevat teemat ei ole ju ka tore. Kujuta nüüd ette n.ö. algajat seda lugemas kus vatratakse kordamööda mini aku mahtuvusest , meshi põletamisest ja wattidest . Isegi kui mõnel tekib mingi "algeline küsimus" siis esiteks seda ei julgetaks sinna vahele küsidagi ja teiseks ei hakata seda 2€ maksma selle postitamisõiguse eest. Share this post Link to post Share on other sites
InterFace 10 Postitatud Veebruar 1, 2013 Miks googlest mittekuidagi ei taha välja tulla? Isegi mingeid buduaari teemasi pakub enne kui Meie foorumit. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 1, 2013 Anna aega atra seada.. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 2, 2013 Jeesus mis nii kuri ? Oligi ju eesmärk eraldi foorum teha ju, või ma millestki valesti aru saanud! Share this post Link to post Share on other sites
hmekk 4 Postitatud Veebruar 4, 2013 AHaa nii üks foorum vaja juurde teha "accessories" - seal saab rääkida e-sigareti karpidest, laua hoidjatest, jms vidinatest Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 4, 2013 AHaa nii üks foorum vaja juurde teha "accessories" - seal saab rääkida e-sigareti karpidest, laua hoidjatest, jms vidinatest tarvikud-f37.html Share this post Link to post Share on other sites