admin 172 Postitatud Veebruar 20, 2015 Ma siin hetkel vaatan, kohe varsti on privaatsõnumeid saadetud rohkem kui foorumis postitusi. Postitage foorumisse rohkem ikka Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Veebruar 20, 2015 Ma siin hetkel vaatan, kohe varsti on privaatsõnumeid saadetud rohkem kui foorumis postitusi. Postitage foorumisse rohkem ikka Pakun - enamus on ostmise ja müümisega seotud. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 26, 2015 Kas mul teises masinas browser katki või teistel ka selline kala fondiga ? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 26, 2015 mul näitab chromega korralikult Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 26, 2015 Mainin ära et mul ka chrome kasutuses. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 26, 2015 mul siin pole 64 bitist vaid 32 Versioon 40.0.2214.115 m Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Veebruar 26, 2015 40.0.2214.115 m Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 26, 2015 lase chrome maha ja uuesti peale, vanasti aitas igasuguste anomaaliate puhul Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 4, 2015 Kes ei teadnud veel siis foorumis saab postituse formaatida ka tabeli vormi kui peaks vajadust olema mõnda tabelit postidada. Ning kui ei viitsi seal mässata nendega siis külasta seda linki http://www.teamopolis.com/tools/bbcode-table-generator.aspxtäida tabel ära nagu soovid ja "generate" nupp sealt. Saadud teksti pasted postitamise aknasse. [table] Pealkiri 1 Pealkiri 2 Pealkiri 3 Rida 1 Rida 2 Rida 3 Rida 4 Rida 5 Rida 6 [/table] [table] [tr] [th]Pealkiri 1[/th] [th]Pealkiri 2[/th] [th]Pealkiri 3[/th] [/tr] [tr] [td]Rida 1[/td] [td]Rida 2[/td] [td]Rida 3[/td] [/tr] [tr] [td]Rida 4[/td] [td]Rida 5[/td] [td]Rida 6[/td] [/tr] [/table] Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 23, 2015 Ärifoorumid saavad puhastust ja vanad teemad lähevad arhiivi. Kõik mis ennem 2014 oktoobrit see jääb arhiivi. Tehke mulle selgeks nt kellele krt on vaja lugeda, et Kalle Jõgeva müüs märtsis 2 potti nikovedelikku? Kui vaja politsei päringutele vastamiseks, siis tehke arhiiv, mida avalikkus ei näe Sinu unistus on täitunud e-kodanik Share this post Link to post Share on other sites
g0nadz 28 Postitatud Märts 23, 2015 Uued tooted teha alamfoorumid: kloonid, orikad? Samas what's the point? Kõik mis vähegi pop ja noortepärane kloonitakse anyway... Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Märts 23, 2015 Ärifoorumid saavad puhastust ja vanad teemad lähevad arhiivi. Kõik mis ennem 2014 oktoobrit see jääb arhiivi. Sinu unistus on täitunud e-kodanik Oh sa poiss, isegi 2 aastat ei läinud Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 26, 2015 Nüüd saavad mõnedes alamfoorumites märkida teema autorid postituse KASULIKUKS kasutades nuppu Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 27, 2015 Mis see annab? Ses suhtes, kas postitus tõstetakse esile vms? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 27, 2015 Näed ju ise ka. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 2, 2015 Moderaatorid, et liigutada müügi/ostu teema peitu siis vastavas teemas valida. Müüki saab liigutada müügi arhiivi ja ost ostu arhiivi. 1 old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
rahulik 63 Postitatud Aprill 7, 2015 Pihitool võiks olla kus saaks patustajad kirja panna millal komistasid tava koni otsa ja miks se juhtus Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 11, 2015 kas ma ainuke, kellel on viimased paar vb rohkem nädalat probleeme smilede lisamisega, sest peale viimast sõna ei teki tühikut (kuigi panen selle) ja pean käsitsi selle lisama, et asemel tuleks (ikka mingi kala)? kuigi, s Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 11, 2015 Ma alati käsitsi tühiku ise pannud ja pole seni probleemi tekkinud .. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 11, 2015 uuendasin posti, isegi käsitsi panduna tyhistab tyhiku panin pildi juurde varem pole probleemi olnud chrome, skyfire moblas ja chrome moblas, kõigil sama kala tekkinud. ses suhtes võiks kasutaja poolse vea välistada Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 11, 2015 Midagi muutnud pole Siin töötab korralikult. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 11, 2015 järelikult mul arvuti ja mobla lolliks läinu , korraga ...kahju, et elavat pilti ei saa näidata...oot ma proovin ärge pange tähele kui Test tuleb siia ja nyyd tuleb kõik välja <------ aga pm ylevalt pildilt näha, et mingi kala kusagil on......aga nagu alati morphy law esimene smile korra tuli ja enam ei tule äkki saad aimu, . sorry, sitt pilt https://www.dropbox.com/s/x249tqi2rwm1grj/20150411_223940.mp4?dl=0 küsisin ka jutukas, ei tea kas Old viitsib kommenteerida, aga küsimuse kohta vastas <jeesus188> kle, kas siin kellelgi ka probleeme smilede lisamisega foorumis, et vahel tahab tyhiku lisamist? mul selline kahtlane tunne tekkinud, et ma yxi selle jamaga, just viimasel ajal lihtsalt smile ei tule, tahab tyhikut, kuigi olen selle pannud <Old> ei ole üxi mul sama jama jeesus188 Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Aprill 11, 2015 Editor vajaks äkki uuendamist mul ka smiled vahest jukerdavad nii hiirega kui käsitsi kirjutades. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Aprill 11, 2015 Paneme käsitsi, tühikut ei lisa:) Paneme käsitsi lisades tühiku Valime hiirega, tühikut ise ei lisa Valime hiirega, lisame tühiku Share this post Link to post Share on other sites