jeesus188 438 Postitatud Aprill 11, 2015 kokkuvõttes, probleem....vähemalt ma ei näe luulusid näed siis, jälle Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 11, 2015 test copy->paste: kokkuvõttes, probleem....vähemalt ma ei näe luulusid näed siis, jälle Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 11, 2015 ma ei kasuta copy pastet ...kui see aitab Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Aprill 11, 2015 Spezzil mingi spets proge aga mingi tükk aega juba lisan enne emikot 2x tühikut ja kaovad ära need tühikud, see midagi uut Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 11, 2015 Ufo saab uurida, milles kala - ilmselgelt on see olemas päris mitmel Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Aprill 11, 2015 Ah ei tea .... äkki on jälle seemneid söödud .... aga mingi kala on jah. Ma olen alati kuvama saanud aga vahest lambist ei tule ja siis tuleb mitu korda edit teha tektsile. Mingi BBCODE teema tõenäoliselt. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 11, 2015 võis olla 2 nädalat või siis kui uhvo tuunis softi, krt ei mäleta enam . Ah ei tea .... äkki on jälle seemneid söödud .... aga mingi kala on jah. Ma olen alati kuvama saanud aga vahest lambist ei tule ja siis tuleb mitu korda edit teha tektsile. nii see on jälle lol Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Aprill 11, 2015 Ah ei tea .... äkki on jälle seemneid söödud .... aga mingi kala on jah. Ma olen alati kuvama saanud aga vahest lambist ei tule ja siis tuleb mitu korda edit teha tektsile. Mingi BBCODE teema tõenäoliselt. vabandust, rohkem ei söö sihvkasid ed: no kurat küll Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 30, 2015 Ah ei tea .... äkki on jälle seemneid söödud .... aga mingi kala on jah. Ma olen alati kuvama saanud aga vahest lambist ei tule ja siis tuleb mitu korda edit teha tektsile. Mingi BBCODE teema tõenäoliselt. Nüüd mul ka see viga. Uurisin natukene asja aga parandada hetkel kuskilt ei oska vist. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 30, 2015 Aga mujal ka sama jama, ses suhtes me pole ainukesed? Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Aprill 30, 2015 Nüüd mul ka see viga. Uurisin natukene asja aga parandada hetkel kuskilt ei oska vist. Proovi editori versiooni uuendada. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 30, 2015 Proovi editori versiooni uuendada. Teeb veel rohkem katki ilmselt. CKEditor pole siin tavaline. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Mai 3, 2015 Eilsest ei toimi IEga link Logi välja , st viskab ainult foorumi avalehele, aga välja ei logi. Olen nüüd püsikülaline Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 3, 2015 Huvitav, mul näiteks ühe korra logis välja, aga uuesti proovimisel ei loginud. Kinnitan e-kodaniku muret. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 3, 2015 Kustutage küpsised. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Mai 3, 2015 IE10 või 11-ga: Vajuta F12 > kliki Võrk > kliki Kustuta domeeni küpsised > kliki foorumi lehel Logi välja - Väljas Edit: Pärast seda saad sellise teate: Oops! Something went wrong!The link you followed to logout appears to be badly formed. Please go back and click the link again. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 3, 2015 Peabki saama sellise. Ei pea logi välja nuppu vajutama, brauser katkestab sessiooni ära juba ja piisab refreshist. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Mai 3, 2015 Sedap küll, aga küpsiseid tuleb kustutada iga kord kui välja tahad saada Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud Mai 3, 2015 Sedap küll, aga küpsiseid tuleb kustutada iga kord kui välja tahad saada Sama siin Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 3, 2015 Uurin asja paari tunni pärast. Sedap küll, aga küpsiseid tuleb kustutada iga kord kui välja tahad saada Sama siin Kas endiselt sama seis ? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud Mai 4, 2015 Endiselt sama seis jah Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 4, 2015 Mis brauserit kasutate ? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud Mai 4, 2015 Mis brauserit kasutate ? Firefox Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 4, 2015 Firefox Tegin põhjaliku puhastuse. Kõik kasutajad logiti välja ja uuesti sisselogides tehakse uus küpsis/cookie. Äkki aitab. Anna teada! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Postitatud Mai 4, 2015 Tegin põhjaliku puhastuse. Kõik kasutajad logiti välja ja uuesti sisselogides tehakse uus küpsis/cookie. Äkki aitab. Anna teada! Ikka sama värk Share this post Link to post Share on other sites