admin 172 Postitatud Mai 4, 2015 Tead ma ausalt huvist tahaks teamvieweriga sinu arvutisse vaadata et mis näitab. Miks osadel on nii ikkagi. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Mai 4, 2015 Võibolla on mõni vajutanud remember password ja siis logib browser uuesti sisse. Minul õnnestus välja logimine ilusti. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 4, 2015 Nagu aru sain siis logi välja nuppu vajutades toimuks vaid refresh. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Mai 5, 2015 IE11 - üks kord logis välja, rohkem mitte. Logi välja nuppu vajutades ei toimu puhas refresh vaid suunamine foorumi avalehele. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 5, 2015 IE11 - üks kord logis välja, rohkem mitte. Logi välja nuppu vajutades ei toimu puhas refresh vaid suunamine foorumi avalehele. Ühesõnaga sinul korras ? Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Mai 5, 2015 Ühesõnaga sinul korras ? Ei ole korras. Täna logis IE11 välja ainult üks kord ja nüüd saab välja endiselt ainult F12 abil. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 5, 2015 Vabandust, lugesin valesti siis. Siiamaani vaid kahel inimesel täheldanud seda. Võimaluse korral vaataks teamvieweriga üle arvuti. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Mai 5, 2015 Chromega mul samast arvutist probleeme pole, ainult IE11 ei logi alates pühapäevast välja, varem töötas korralikult. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 5, 2015 Paar väikest muutust olen teinud ja need ei olnud pühapäeval. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Mai 5, 2015 Märkasin veel, foorumi kellaaeg muutub vastavalt sellele kas oled väljas või sees 1 tunni võrra Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 5, 2015 Tegin kella korda. DST funktsioon oli off Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 6, 2015 PS: Spezzi pood on kleebis sellepärast et spezz on üsnagi aktiivselt foorumit toetanud. Ei seondu kuidagi "eliidiga". Share this post Link to post Share on other sites
rahulik 63 Postitatud Mai 7, 2015 Kellad ikka väga sassis. kell arvutis 11,28 minu viimane postitus 12,28 spezz viimati onlie 11,43 Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 7, 2015 Mina näen su postis kella 11.38 Share this post Link to post Share on other sites
rahulik 63 Postitatud Mai 7, 2015 huvitav Vabandan mega sita kvaliteedi pärast aga nubrid on näha Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Mai 7, 2015 huvitav Vabandan mega sita kvaliteedi pärast aga nubrid on näha Miks sa print screen-i ei teinud? Share this post Link to post Share on other sites
rahulik 63 Postitatud Mai 7, 2015 Liiga lihtne Tegelikult mul selline huvitav arvuti , et lihtsalt ei saa Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 7, 2015 Mis nüüd näitab ? postitasin 14.12 Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Mai 7, 2015 Õieti näitab kui oled sisse loginud EDIT: Õnnitlused ufole - välja logimine töötab taas ka IE11-ga EDIT2: Krt, vara hõiskasin, ainult ühe korra saingi välja logida Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 7, 2015 Nüüd peaks külalisel ka õige olema. Postitatud: 14,47 Share this post Link to post Share on other sites
rahulik 63 Postitatud Mai 7, 2015 Postitatud Täna, 15:47 Nüüd peaks külalisel ka õige olema. Postitatud: 14,47 hea nali Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 7, 2015 Postitatud Täna, 15:47 Nüüd peaks külalisel ka õige olema. Postitatud: 14,47 hea nali Oot sul vale ikka siis ? 17.03 Share this post Link to post Share on other sites
rahulik 63 Postitatud Mai 7, 2015 Oot sul vale ikka siis ? 17.03 jep Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 7, 2015 jep Vaata mis ajatsoon sul pandud profiilis. Peabki vale olema nii. Share this post Link to post Share on other sites