jeesus188 438 Postitatud Juuni 1, 2015 mul läks ikka tükk tükk aega, ennem kui selle tsiteerimise matsu lahti jagasin Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Juuni 1, 2015 proovin mul läks ikka tükk tükk aega, ennem kui selle tsiteerimise matsu lahti jagasin kuidagi õnnestus Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 1, 2015 mul läks ikka tükk tükk aega, ennem kui selle tsiteerimise matsu lahti jagasin proovin kuidagi õnnestus proovi multitsitaati Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Juuni 4, 2015 Kas selline asi oleks teostatav (vajalik?), et kui ma avan mingi alateema, seal on mind huvitaval teemal oletame 84 lk, ma vajutan 84'dale lehele ja siis ei ava seda lehte mitte algusest vaid lõpust, ehk siis viimasest, kõige uuemast postist. Kui avab lehekülje algusest, siis seal on nagunii tavaliselt kõik loetud ja järgneb mõttetu lehekülje lõppu kerimine, mis tegelikult on suht tüütu tegevus. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuni 4, 2015 Vajuta viimase posti tegija nime all olevale kella ajale .... ja voilaaa . Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Juuni 5, 2015 Kas selline asi oleks teostatav (vajalik?), et kui ma avan mingi alateema, seal on mind huvitaval teemal oletame 84 lk, ma vajutan 84'dale lehele ja siis ei ava seda lehte mitte algusest vaid lõpust, ehk siis viimasest, kõige uuemast postist. Kui avab lehekülje algusest, siis seal on nagunii tavaliselt kõik loetud ja järgneb mõttetu lehekülje lõppu kerimine, mis tegelikult on suht tüütu tegevus. puust ja punaseks igaksjuhuks 2 old and rohe reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Juuni 5, 2015 Näed siis, jälle targem Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuni 6, 2015 Mis sellega siis ikka on, et 'märgi kõik loetuks' ei tee midagi? Loetuks ei muutu küll miski. On teistel ka sellist jama? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 6, 2015 Mul chromega funkab, aga osadel mitte (kui mõeldud lehe all olevat nuppu) Moblas ka funkab Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Juuni 6, 2015 Mis sellega siis ikka on, et 'märgi kõik loetuks' ei tee midagi? Loetuks ei muutu küll miski. On teistel ka sellist jama? mul vahepeal töötab, siis jälle ei tööta (praegu ei toimi) - see nii üle päeva, lõin käega sellele (FFox) Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuni 6, 2015 Mul on kaa sama lugu, täna isegi ühekorra tegi. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 6, 2015 sek tagasi tegin, funkas seda mõtlete ikka? Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuni 6, 2015 Seda jah, mul on firefox kasutusel. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 6, 2015 ma chromega kasutan ja alati funkab lisaks moblas skyfire (samas see chrome baasil, nyyd opera oma....deep shit) töötab kasutan seda tavalist tausta, muutnud pole midagi Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Juuni 6, 2015 yep, chrome'ga töötab, FF ei tööta Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 6, 2015 kes see ff kasutab.... Share this post Link to post Share on other sites
kalvi 23 Postitatud Juuni 6, 2015 kes see ff kasutab.... no, vanast-hallist ajast, mul rohkem kui 10 aasta jagu passe sees, MozBackup ja jälle hakkab otsast peale... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 6, 2015 kasuta siis 10 aastat vana värki 10 aastat vana värgi vaatamiseks ot, ma arvan, kui natuke guugeldada, siis saab kõik yle viia ja kuiei saa, siis teed mehaaniliselt, et kirjutad need lihtsalt ymber tead mis asi on kastakas? Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 6, 2015 Aga tamper data, groundspeed, live http headers, firebug ja muud lisad? Chromel on nendega kehvasti, isegi adblock chrome jaoks on poolpidune. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 6, 2015 Aga tamper data, groundspeed, live http headers, firebug ja muud lisad? Chromel on nendega kehvasti, isegi adblock chrome jaoks on poolpidune. mis asjad need on adblocki ei kasuta, seda tean Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 6, 2015 Googelda.... aga lühidalt tööriistad veebiarendajale, testijale või häkkerile. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 6, 2015 mul rohkem pole ja vist ei vaja ka Share this post Link to post Share on other sites
Keeru Pulk 33 Postitatud Juuni 7, 2015 OT: Jeesus ma laseks sinu asemel selle Hola lisa maha. Oli päris populaarne teema alles oma turvalisuse tõttu.. http://adios-hola.org/ Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 7, 2015 OT: Jeesus ma laseks sinu asemel selle Hola lisa maha. Oli päris populaarne teema alles oma turvalisuse tõttu.. http://adios-hola.org/ mida asemele soovitad? suht harva kyll vaja läinud Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuni 24, 2015 See ei ole küll päris selle teema post aga.... ma arvan, et kaks kaupmeest ei peaks üksteisele hindeid panema (konkurendi laimamine/endale eelise loomine jne...).... seega kustutan mõlema (Comp, Spezz) neg hinded ja loodan, et poed/kaupmehed edaspidi teineteisele hindeid ei pane. Meil ei ole seda lisa kemplemist vaja .... Poed lahendage oma probleemid väljaspool foorumit ja pühendage oma energia pigem kasutajate aitamiseks. Edaspidi palun jätame poodide hindamise klinetide hooleks. 2 rahulik and napoleon reacted to this Share this post Link to post Share on other sites