admin 172 Postitatud Oktoober 1, 2015 Veast teadlik. Tegelen. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Oktoober 1, 2015 Mul oli ka selline jama Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Oktoober 1, 2015 äkki on kala teenuse pakkujas( elion,tele2 jne Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Oktoober 1, 2015 Hostingupakkuja DNS kala oli. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Oktoober 28, 2015 Mul näitab, et sisse logimata on foorumil veel suveaeg (1 tund ees), aga pärast sisse logimist muutub õigeks aeg.jpg Klassika Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Oktoober 28, 2015 Jälle see aeg käes kui ma pean jamama hakkama kellaga Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Oktoober 28, 2015 Jälle see aeg aastas kui foorumis on vaja kella keerata: Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 28, 2015 mul nagu automaatselt muutus kellaaeg Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud November 4, 2015 Kell õige nüüd ? Küsiti täna kas müügifoorumis on lubatud muu kauba ost/müük siis jah on lubatud! Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 4, 2015 Tik-tak õige Kuigi minut ees vist Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud November 13, 2015 Siuke mõte, et äkki peaks vabateema kaheks lööma. Vabateema - e-sigarett ja Vabateema muude asjade jaoks.Hetkel hakkab seal oluline ja mitte oluline segunema liiga. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud November 13, 2015 Vale mõte. Kui vabateema alla e-sigareti teemalisi asju postitatakse, peaks pigem mõtlema mis teemad puudu on, et sinna postitatakse. Vabateema peaks olema rohkem sellise loba jaoks, kus polegi määrava tähtsusega kas keegi 3 kuud hiljem enam eristada suudab Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud November 13, 2015 Jah seda ma mõtlengi, et no üks vapimise teema on puudu .... kuhu läheks need postid mis kuhugi mujale ei sobi aga on vapimisega seotud.Vabateema all on neid päris mitmeid.Ma kohe ei oska välja pakkuda mis see koondnimi neil võiks ainult olla. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud November 13, 2015 No siia peaks ju enamvähem kõik mahtuma, mis veipimisega seondub http://www.e-suits.eu/forum/34-%C3%BCldine-e-sigarettide-arutelu/ Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud November 13, 2015 Hmmm .... jah siuke asi olemas täitsa. Ma ei teagi kuidas siis olulised asjad on valesse kohta saanud. Komandeerin siis osad asjad ringi. EDIT: Ma ootan ära mis vägede juhataja Uf0 asjast arvab enne kui tõstma kukun. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud November 14, 2015 Tõsta julgelt, Vabateema peaks olema jah kõigeks muuks kui e-sigaret Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Detsember 2, 2015 Tegin kasutajate grupid korda ja selgemaks nii endale kui ka teistele. Toetajad kes olid mul märgitud mingisse listi said vastava märke profiili. Kes ei soovi või kes jäid ilma andke teada! Kui keegi ei näe enam mõnda alamfoorumit või mingid probleemid õigustega, samuti kirjutage privasse! Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Detsember 7, 2015 Dear Client,Due to bad weather conditions, one of the worst weather conditions to hit Iceland in 20 years has been announced and alert has been sent out by Almannavarnir http://www.almannavarnir.is/ (It is in Icelandic language). It is at all possible that there might become network disturbances tonight if the weather forcast returns true as it appears to becoming. This does not mean there will be network disturbances, this is merely an announcement that it very well could be the case, we're letting you know in case there will be a blackout.Best greetings,- Customer Service Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Detsember 7, 2015 Njah 50m/s on ikka päris karm ... meil vaevalt poole sellest veab siin välja ja on ka juba paanika paanika http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/island-hoiab-hinge-kinni-oodata-on-50-ms-puhuvat-tormituult?id=73145763 Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Detsember 8, 2015 Kes said jutukasse minnes mingi errori siis nüüd see korras. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Detsember 13, 2015 Tere kallis Administrator, kirjutan sulle esimest korda. Olen olnud terve aasta tubli ja usin veipar. Kirjutan sulle siit külmalt põhjamaalt kus on tavaliselt 12 kuud sitta suusa ilma ja palun, et äkki sa paneksid nende jõulude ajaks jaapani vati saju kinni. Jõuluvana tõi mulle arvuti 5a tagasi ja sellel on jaapani vati saju kuvamisega tõsiseid probleeme. Lisaks kas sa oled kogu selle hiina vati pealt mis sa siin tuulde loobid ka tolli maksu maksund? Või peame EMTA'le kaebama? Sinu truu pisi star (häbemes sry. habemes) moderaator Old. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Detsember 13, 2015 Kusjuures täitsa õige tähelepanek, kui foorumi aken aktiivne on, siis viskab CPU kasutuse lakke. Aga õnneks langeb seda vatti vähemalt windowsis FF ja chrome puhul ainult siis kui foorumi aken aktiivne on. Edit: aga kliendi poolt võid blokkida http://www.e-suits.eu/public/style_images/master/snow/snowstorm.jsja siis enam vatti ei lange Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Detsember 14, 2015 <kasutaja> meeldis postitus mis tegid in <teema> EI! Pigem Kasutajale <kasutaja> meeldis postitus, mille tegid teemas <teema> Kasutajale <kasutaja> meeldis sinu postitus teemas <teema> või isegi <kasutaja> laikis sinu postitust teemas <teema> Pakuksingi pigem selle viimase. 1 admin reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Siim Sirol 18 Postitatud Detsember 14, 2015 Kasutajale <kasutaja> meeldis postitus, mille tegid teemas <teema> on parim valik imho Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Detsember 14, 2015 Mul oli foorum vanasti inglisekeelne ja polnud selliseid probleeme. Nüüd on eesti ja inglise kuidagi segamini ja ei oska kuskilt inglisekeelseks tagasi ka keerata. Või ei olegi see ette nähtud? Share this post Link to post Share on other sites