napoleon 345 Postitatud Mai 9, 2016 Näen müügi all ainult 32 teemat -- kas mingi kala? Ega sul mingit ajalist filtrit peal pole? Või siis seda filtrit, mis näitab ainult teemasid kuhu ise postitanud oled? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 9, 2016 Mul näitab ka 32 Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 9, 2016 Arhiiv asub siin: http://www.e-suits.eu/forum/62-%C3%A4ri-arhiiv-m%C3%BC%C3%BCk/ Pole nagu väga pointi lõpetatud/aegunud tehinguid aktiivses müügi- või ostuteemas hoida. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Mai 9, 2016 Aga kus on kirjas, kui vana teemat loetakse aegunuks? Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Mai 9, 2016 Arhiiv asub siin: http://www.e-suits.eu/forum/62-%C3%A4ri-arhiiv-m%C3%BC%C3%BCk/ Pole nagu väga pointi lõpetatud/aegunud tehinguid aktiivses müügi- või ostuteemas hoida. Pole juurdepääsu . A siis sellepärast keegi mu atisid ei tahagi osta, et mu müügiteemad arhiivis hoopis. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 10, 2016 Ei olegi kirjas. Ufo, tee midagi Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 11, 2016 Ma panen sinna vaid lukus teemad. Ei ühtegi mitte-lukus olevat ei lähe sinna. Kui just pool aastat vana pole. Täiendasin reegleid Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Mai 13, 2016 Kas google DNS on nüüd stabiilne? Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Mai 20, 2016 Proovisin otsida tag'i "pildid" ja oma autorlusega poste, tulemuseks: Mida see tähendab? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 20, 2016 Puhastasin cache jms. Proovi uuesti. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Mai 20, 2016 Ikka näitab, et 58 results, aga ei kuva midagi. Võin tagiks kirjutada ka "asdasd". Share this post Link to post Share on other sites
keegiM 80 Postitatud November 7, 2016 Kas foorum toimib hetkel Moskva aja järgi? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud November 8, 2016 Täpselt, suure venna järgi. EDIT: Parandatud. Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud November 11, 2016 Miks märgi foorum loetuks ei toimi? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 11, 2016 mul funkab Seda probleemi on mõnel veel olnud varasemast aast Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud November 17, 2016 Jah osadel esineb seda, müstiline mure. Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Detsember 8, 2016 Tere, härrased! Kas teil ka e-suits.eu laeb aeglaselt ja tihti ei laegi ära?? Loen tihti kirja ´´This site can´t be reached´´. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Detsember 8, 2016 Tere, härrased! Kas teil ka e-suits.eu laeb aeglaselt ja tihti ei laegi ära?? Loen tihti kirja ´´This site can´t be reached´´. Jah, viimasel ajal. Täna on eriti hull see asi Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud Detsember 8, 2016 Ma mõtlesin ka et minu arvutil on see anomaalia. Veel on kadunud paar postitust mis ma paar päeva tagasi tegin. Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Detsember 8, 2016 Juba üle nädala see jama jah. 50% tõenäosusega laeb lahti. PM-id ka 50% tõenäosusega lähevad läbi ehk soovitus soojalt - kopeerige sisu enne saatmist, sest back nupp kustutab ka PM-i sisu Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Detsember 13, 2016 Hostingu pakkuja on hädas pidevate rünnakutega. Jääb loota asja paranemisele. Mitmeid kirju juba saatnud. Lisaks tänu headele annetajatele on päris pikaks ajaks hostingu kontole krediiti kantud, Seda samuti sealt vaevalt kätte saaks isegi kui oleks huvi kolida. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 13, 2016 Jõulurünnakud? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Detsember 13, 2016 Kes teab... Juhtub ikka Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Jaanuar 19, 2017 Mis teema nende ' Guest has reported something' teadetega on? Mingi külaline spämmib pidevalt, rsk. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 19, 2017 Ma vahel olen raporteerinud kui mingi spämmar on teema teinud. Aga viimati suht ammu aega tagasi Share this post Link to post Share on other sites