strohher 2 Postitatud Märts 22, 2013 Nüüd jälle näitab, et sõnum tulnud. Mingi anomaalia oli seega. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Märts 22, 2013 Nüüd jälle näitab, et sõnum tulnud. Mingi anomaalia oli seega.Mul oli ka vahepeal selline 'kala'. Sent from my Xperia Acro S using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Märts 22, 2013 Lasin ühel natuke targemal asjad vaadata üle ning ta ei osanud ka asjale mingit seletust leida. Kui ei töötaks siis ei töötaks kellegil. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 4, 2013 [attachment=0]manused.png[/attachment] Manuse seadeid sai uuendatud Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 8, 2013 paluks yht õlle vms emoticoni (rohkem vist ei mahugi) suvalised näited Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Aprill 10, 2013 Postituste kellaaeg vist veel talvine, st tund maas Mul arvuti kell paregu 14.57, vaatame ... Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Aprill 10, 2013 Postituste kellaaeg vist veel talvine, st tund maas Mul arvuti kell paregu 14.57, vaatame ...Seda ma imestan miks Interface öösel ei maga Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Aprill 17, 2013 Mul on loll küsimus, miks "Poed Eestis" teema on nähtav ainult sisse logitud kasutajatele? Teine asi, kui hakata registreeruma, siis peab nõustuma järgnevate tingimustega: "Lugupeetud foorumi administraator, muuda siinsed tingimused ära vastavalt oma vajadusele keelefailist ucp.php " Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Aprill 18, 2013 Nende sõnumitega on miskit lahti, ennem näitas, et on privaat sõnum, nüüd ei näita... Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 20, 2013 Mulle tundub, et vähene hetkel foorumis olijate arv on seotud sellega, et kell on kuskil tund aega vale =/ Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud Aprill 20, 2013 Mulle tundub, et vähene hetkel foorumis olijate arv on seotud sellega, et kell on kuskil tund aega vale =/Ei saa olla. Vaikseks on siin küll jäänud, äkki peaks midagi põnevat välja loosima? Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 20, 2013 Mulle tundub, et vähene hetkel foorumis olijate arv on seotud sellega, et kell on kuskil tund aega vale =/paluks põhjendust sellele väitele Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 20, 2013 Nevermind, mul endal oli timezone vale Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Aprill 20, 2013 Nevermind, mul endal oli timezone vale Pidin ka Moskva aja valima, et kell õigeks saada Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Aprill 20, 2013 Mul on "eastern europe time UTC+2" ja suveaja regul. märgitud ning kell on õige. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 20, 2013 Mul jäi algul kohe muutmata jah aeg aga selle muutsin juba mõnda aega tagasi ära. Share this post Link to post Share on other sites
adebisi 0 Postitatud Aprill 24, 2013 Seda sisselogimis probleemide teemat ei taha hottopicust vms maha võtta? Tapatalk'is ja lugemata postituste all pidevalt olemas. Krt kogu aja looda, et midagi uut/huvitavat lugeda aga kogu aja see teema. Share this post Link to post Share on other sites
bremann 0 Postitatud Aprill 25, 2013 Kas ma olen ainukene kellel peale fooruni uuendustöid 23. aprillil võtab iga lehe sisu laadimine 4-5 sek aega. Lehe hall taust on kohe olemas aga sisu laeb jube kaua. Brauser on IE9, muud lehed laevad kiiresti seega ühendusega ei tohiks probleeme olla. Edit: sama probleem ka Chrome's Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 25, 2013 Mulle tundub, et teenusepakkuja ühendusega midagi valesti. Ühesõnaga uurin asja juba. Ma ise hakkasin täna täheldama venimist. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 25, 2013 venib jah natukene, aga mitte 4 sek Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Aprill 25, 2013 Siin võib põhjuseks olla näiteks kas facebook mille like nuppu ei lae kohe või windows live id. Serveris tehakse leht keskmiselt nii kiirelt valmis "age generated in 0.3425 seconds with 13 queries + 9 queries returning data from cache" osad lehed isegi 0.1 sekundiga. EDIT: kas on paremaks läinud ? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 26, 2013 Siin võib põhjuseks olla näiteks kas facebook mille like nuppu ei lae kohe või windows live id. Serveris tehakse leht keskmiselt nii kiirelt valmis "age generated in 0.3425 seconds with 13 queries + 9 queries returning data from cache" osad lehed isegi 0.1 sekundiga. EDIT: kas on paremaks läinud ? eile õhtul kyll ei saanud aru, et midagi paremaks muutusedit: mul tuli ps teavitus maili peale ja raibe viskas selle junk alla (hotmail). ennem on alati ilusti postkasti visanud, millest see tuleneb? Share this post Link to post Share on other sites