kivi3 225 Postitatud September 25, 2017 Tapatalk'i kaudu ei õnnestu foorumisse logida - Network error (login), Please try later Kas ainult minul? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 25, 2017 Just now, kivi3 said: Tapatalk'i kaudu ei õnnestu foorumisse logida - Network error (login), Please try later Kas ainult minul? Saab korda varsti. Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud September 25, 2017 Just now, admin said: Saab korda varsti. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 25, 2017 10 minutit tagasi, kivi3 kirjutas: Proovi järgi Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud September 25, 2017 22 minutes ago, admin said: Proovi järgi Log In Failed! ja annab mingi rämedalt pika HTML koodi Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 25, 2017 4 minutit tagasi, reinolen kirjutas: Log In Failed! ja annab mingi rämedalt pika HTML koodi Selge, tegelen sellega natuke hiljem siis. Hetkel vaja tõlget kohendada tugevalt. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 25, 2017 15 tundi tagasi, Spezz kirjutas: Eks ta selline klassikaline WEB 2.0 ole - mulle liiga suur ja ekraani raiskav aga pimedatele nagu rusikas silmaauku Peaks natuke silmasõbralikum olema nüüd asi. Või ? Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud September 25, 2017 1 hour ago, admin said: Proovi järgi Sama tulemus Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 25, 2017 Selge, uurin asja Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud September 25, 2017 1 hour ago, admin said: Peaks natuke silmasõbralikum olema nüüd asi. Või ? Mu jaoks tiba liiga suur, keerasin 90% peale Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 25, 2017 Ses suhtes jah, 90% on seline ideaalne variant Aga Hetkel parem kui ennem Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 25, 2017 4 tundi tagasi, kivi3 kirjutas: Sama tulemus Aga nüüd ? Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud September 25, 2017 4 hours ago, admin said: Aga nüüd ? Kahjuks ei õnnestu, ei telefonis ega tahvlis Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 25, 2017 4 minutit tagasi, kivi3 kirjutas: Kahjuks ei õnnestu, ei telefonis ega tahvlis Aga nüüd Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 25, 2017 Tapatalk testSent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud September 25, 2017 3 minutes ago, admin said: Aga nüüd Korras, mõlema seadmega! Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud September 26, 2017 Kas mina olen loll või polegi nüüd analoogset funktsiooni nagu vanasti oli nupp vaata uusi postitusi? Activity->All activity natuke nagu oleks, aga näeb välja nagu fuckbooki sein mitte foorum kuna iga teemale vastamine on seal eraldi välja toodud. Activity->Unread content pole samuti päris see. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 26, 2017 Ma hetkel täpselt ei saa aru. Aga saad kujundada endale "activity streami" nii nagu tahad. Create new stream hetkel veel sellise nimega ja seal saad seadistada mida näha tahad. Hiljem kui määrad selle defaultiks jääb see ülesse paremale alati näha. Näiteks... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 26, 2017 Mille alusel see auto-update töötab activity all. On nagu sees, eile nagu uuendas, täna ei uuenda. Litsusin F5 ja jadamisi uusi poste Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 26, 2017 Ilmselt kui see tab liia kaua lahti, 24h tundi võibolla siis lihtsalt ühendus aegub ära. Või oli sul just avatud ja ei uuendanud ? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 26, 2017 nõup, täna juba käinud siin. Nüüd nägi üht lisarida enne poste (teemas on uued positused vms) . Ennem nagu automaatselt refreshis (vist) Selline Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud September 27, 2017 Küsimus, kas kõigil on foorum ikka eesti keelne ? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud September 27, 2017 1 hour ago, admin said: Küsimus, kas kõigil on foorum ikka eesti keelne ? Mul on english. Ise miskit eelistust näppinud pole. 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 27, 2017 peaaegu..... ma ei viitsinud otsida, see oli näos 1 admin reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Oktoober 2, 2017 Ajutiselt peab iga kasutaja valima oma foorumi keeleseaded käsitsi. Seda saab teha kas päises või jaluses oleva nupu kaudu Spoiler Share this post Link to post Share on other sites