Keeru Pulk 33 Postitatud Juuli 30, 2013 Romka aga palun vabateema-f41.html Rääkige millest soovite! Ei mõtle subfoorumit, vaid lihtsalt ühte Topicut, sellesse samasse subfoorumisse nagu. Niisama möla ajamiseks õige koht on minumeelest juttukas Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuli 30, 2013 Romka aga palun vabateema-f41.html Rääkige millest soovite! Ei mõtle subfoorumit, vaid lihtsalt ühte Topicut, sellesse samasse subfoorumisse nagu. Tee sinna alamfoorumisse teema mis tahad. Sellejaoks see ongi. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Juuli 30, 2013 Romka: mibbit.php Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Juuli 30, 2013 Romka: mibbit.php See pole see ikkagi. Enamikes foorumites on oma läbunurk kah. Ning veelkord ütlen, et sellepärast mainitud alamfoorum ongi tehtud. Share this post Link to post Share on other sites
Romka 0 Postitatud Juuli 30, 2013 Romka: mibbit.php See pole see ikkagi. Enamikes foorumites on oma läbunurk kah. Ning veelkord ütlen, et sellepärast mainitud alamfoorum ongi tehtud. Täpselt! Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Juuli 31, 2013 Ons keegi telefonist pilti siia laadida proovinud, mul ütleb, et fail on ebakorrektne, kuigi pilt on mõõdus ja jpg, Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 31, 2013 Ons keegi telefonist pilti siia laadida proovinud, mul ütleb, et fail on ebakorrektne, kuigi pilt on mõõdus ja jpg,jah, ennem pole probleemi olnud, viimased nädalad pole kyll uploadinud.hetkel pole ka aega testida. mille kaudu yldse uploadisid? Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Juuli 31, 2013 Ma ei oska sulle öelda millekaudu, kas tahad tel. marki teada, või brauserit. Aga tel on android on sistemiga. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 31, 2013 Ma pigem mõtlesin, kas kasutad uploadi, dropboxi, eelvaates oleva "lisa manus" vms kaudu? Share this post Link to post Share on other sites
saurix 0 Postitatud Juuli 31, 2013 Just, seda eelvaates lisa manus Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 31, 2013 Test arbuus -- 31 Juul 2013 11:12 -- Mul funkab moblas chromega igatahes. Nii et asi korras, midagi su moblas mäda. See manus muudab automaatselt pildi suurust kui ma õigesti mäletan Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud August 5, 2013 Mul on ka üks kaebus. Nimelt hr. Hurrdurr'ile (see jututoa maniakk) tuleks tingimata natuke elementaarset viisakust õpetada. Et kui teda p...e saadetakse (mis on igati õigustatud, kui tema inimesi valimatult sexyboy-deks tituleerib), siis viisakas oleks vastup...esaatmine. Aga ei, vait nagu sukk. Harimatu mats. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 5, 2013 tõsine probleem eks uhvo lisab veel lauseid sinna juurde kui vaja Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud August 5, 2013 Kusjuures ta ütles seda teist korda veel. Ma mõtlen, et meil vist ei ole selle härraga päris sama seksuaalne suunitlus. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud August 5, 2013 Ilmselgelt saad aru, et tegemist on irc'i botiga. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud August 6, 2013 Testiks on foorumis kasutusel üks uus reklaami võimalus. Kes ära tunneb kus ja kuidas siis see teab Hetkel nädal aega. Share this post Link to post Share on other sites
Romka 0 Postitatud August 6, 2013 See akude all? /asoo, lausa nii Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud August 6, 2013 Ilmselgelt saad aru, et tegemist on irc'i botiga. Krt, osavalt mängisid mu seisu, kus midagi vastates tõmban oma "huumorile" vee peale, mitte vastates aga jään lolliks Bot-bot, jah. Kas õpetad talle? Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud August 7, 2013 Testiks on foorumis kasutusel üks uus reklaami võimalus. Kes ära tunneb kus ja kuidas siis see teab Hetkel nädal aega. Ma sain äsja privapostist teada, et hea vedelik on D-vitamiiniga piim Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud August 8, 2013 Milleks müügiteema nulli tõmmatakse, peale eseme müümist? Kustutatakse tekst ära ja pannakse MÜÜDUD!!!!1 pealkirjalks. Share this post Link to post Share on other sites
chevy 8 Postitatud August 8, 2013 Milleks müügiteema nulli tõmmatakse, peale eseme müümist? Kustutatakse tekst ära ja pannakse MÜÜDUD!!!!1 pealkirjalks.+1 Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud August 8, 2013 Eks see oleneb, kes selle nulli tõmbas Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud August 8, 2013 Milleks müügiteema nulli tõmmatakse, peale eseme müümist? Kustutatakse tekst ära ja pannakse MÜÜDUD!!!!1 pealkirjalks. Sellepärast ma tahtsingi et müügiteemasi muuta ei saaks. Loe eestpoolt mis tulemuseks oli. Share this post Link to post Share on other sites