napoleon 345 Postitatud Mai 17, 2014 Mis siin uues paremat on, et üldse uuenduse ette pidi võtma? Hetkel näiteks ei leia profiilis võimalust, et saaks leheküljel kuvatavate postituste arvu muuta, midagi paremat/mugavamat pole veel leidnud..... Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 17, 2014 Ähh??....et oma vanu teemasi muuta ja lisada pilte peaksin tegema uue teema? Ei pea uut tegema ju. Lisad uued pildid lihtsalt. Mis siin uues paremat on, et üldse uuenduse ette pidi võtma? Hetkel näiteks ei leia profiilis võimalust, et saaks leheküljel kuvatavate postituste arvu muuta, midagi paremat/mugavamat pole veel leidnud..... Vana süsteem lonkas kõiki jalgu korraga. Lisaks liingilt "foorum" osa eemaldamine mis oleks vanas süsteemis olnud raske. Uuem, mugavam, parem, kiirem, rohkemate võimalustega. Modereerimiseks tööriistad olid olematud ja vigased. Vale klikiga said terve teema ära rikkuda ütleme nii. Share this post Link to post Share on other sites
esmoke322 0 Postitatud Mai 17, 2014 Ma vb ei leia lihtsalt, aga kas enam ei saa oma teemat ise lukku panna? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 17, 2014 Kõik õiguste teema pole paigas veel. Tegelen sellega. Tänud, et meelde tuletasid. Share this post Link to post Share on other sites
Maku 24 Postitatud Mai 17, 2014 Ei pea uut tegema ju. Lisad uued pildid lihtsalt. Ei õnnestu endiselt. Faili uploadimisel tuleb teade: "Error This upload failed" Ma kardan, et mu kontol mingi limiit peal ja see täitunud. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 17, 2014 Teema linki palun. Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Mai 17, 2014 igati uhke ja uus ,kuid vajab harjumist. muidu Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Mai 17, 2014 Ja kõik loetuks saab siit Moblaga leidsin selle lehe kõige alumiselt realt. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Mai 17, 2014 Profiilis saab ise suht vähe asju muuta, kas kasutajaliidese kuidagi inglisekeelseks saab muuta või ongi ainult üks keel? Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 17, 2014 Okei, võtab aega selgeks saamine Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 17, 2014 Moblaga leidsin selle lehe kõige alumiselt realt. Alamfoorumi loetud märkimiseks on alamfoorumi üleval paremal. Terve foorumi all lehe lõpus vasakul. Profiilis saab ise suht vähe asju muuta, kas kasutajaliidese kuidagi inglisekeelseks saab muuta või ongi ainult üks keel? Lehekülje all on Estonian kirjutatud. Sinna klikates saad valida. igati uhke ja uus ,kuid vajab harjumist. muidu Aitähh Ma vb ei leia lihtsalt, aga kas enam ei saa oma teemat ise lukku panna? Nüüd saab lukustada. Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 17, 2014 A kus tähekesed kadusid? xD Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 17, 2014 Tulevad tagasi... 1 unemployer reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 17, 2014 Ja kõik loetuks saab siit Veider mul seda ei ole seal. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 17, 2014 Tapatalki ka lähiajal? Share this post Link to post Share on other sites
Maku 24 Postitatud Mai 17, 2014 Teema linki palun. http://e-suits.eu/topic/2736-rba-coil-jig/ Pildifailide kohal kuvatakse teksti: [attachment=1]20140516_185355.jpg[/attachment] [attachment=0]20140516_185646.jpg[/attachment] Ja ma ei saa uuesti lisada neid pilte. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 17, 2014 Tapatalki ka lähiajal? Peaks töötama juba. Igatahes muutsin ära mis vaja. Kui ei tööta siis anna teada. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 17, 2014 http://e-suits.eu/topic/2736-rba-coil-jig/ Pildifailide kohal kuvatakse teksti: [attachment=1]20140516_185355.jpg[/attachment] [attachment=0]20140516_185646.jpg[/attachment] Ja ma ei saa uuesti lisada neid pilte. Kui lisad uue faili siis ei saa ? Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Mai 17, 2014 Peaks töötama juba. Igatahes muutsin ära mis vaja. Kui ei tööta siis anna teada. mina ei saa küll tööle... Share this post Link to post Share on other sites
Kirp 23 Postitatud Mai 17, 2014 Kõiki asju vanast foorumist pole üle toonud? Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 17, 2014 Teemad ja postitused on 100% mina ei saa küll tööle... Uurin asja. Täna vist ei jõua Share this post Link to post Share on other sites
unemployer 102 Postitatud Mai 17, 2014 Kasutage piltide jaoks Imgurit vms =) Säästate ufoka serverit ka vähe Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 17, 2014 See teema on foorumi kõige popim praegu katsetan veidi asju: teist värvi tekst lihtsalt pole vaja lugeda pildi lisamisel ei luba google pildi linke lisada, saab siukese errori: you are not allowed to use that image extension on this community, pilt on jpg http://www.neti.ee Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 17, 2014 ma lubasin mitte postitada, aga kuhu ma vajutama pean, et uusi postitusi näha, tärni peale? seal näitab mulle kõikki postitusi Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 17, 2014 Ufo, ta jääbki connectima... Share this post Link to post Share on other sites